| Autor |
Poruka |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 19:30 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Pojačati sve arome u liquidima u suprotnom se palim ispred općine u znak protesta. Jedino scorpioon blood ima adekvatan recept u sebi 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 19:33 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
JC sam razrjeđivao još na protanku...što zbog arome, što zbog nikotina...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 19:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
sopta12345 je napisao: Pojačati sve arome u liquidima u suprotnom se palim ispred općine u znak protesta. Jedino scorpioon blood ima adekvatan recept u sebi  Još jedan fosna 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 21:39 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 21:45 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
tp24 je napisao: Ima li neke razlike izmedju rezanja i razrjedjivanja jer vidim da se koriste oba pojma? I kada kazete baza, mislite li na cisti pg/vg ili na pg/vg sa nikotinom (pa bi se to zvalao nikotinska baza ako se nevaram)?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Hoćeš manje arome u tekučini, razrijediš sa bazom koja ima istu conc. nikotina. Hoćeš samnjiti i količinu nikotina, razrijediš sa VG/PG baza je pg/vg sa nikotinom
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
tp24
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 22:13 |
|
|
Fosna je napisao: tp24 je napisao: Ima li neke razlike izmedju rezanja i razrjedjivanja jer vidim da se koriste oba pojma? I kada kazete baza, mislite li na cisti pg/vg ili na pg/vg sa nikotinom (pa bi se to zvalao nikotinska baza ako se nevaram)?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Hoćeš manje arome u tekučini, razrijediš sa bazom koja ima istu conc. nikotina. Hoćeš samnjiti i količinu nikotina, razrijediš sa VG/PG baza je pg/vg sa nikotinom OK! Taj dio mi je jasan ali me nazivi muce. 1. Razlika izmedju rezanja i razrjedjivanja (osim ako je ovo gore objasnjenje ali u oba slučaja koristiš pojam razrjedjivanje pa me malo buni) 2. Ako se bazom naziva iskljucivo mjesavina pg/vg sa nikotinom, koji je naziv za cistu mjesavinu pg/vg. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 22:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
1. Razlika izmedju rezanja i razrjedjivanja - ista stvar 2. Baza može biti s nikotinom ili bez. Uglavnom je to ono u što staviš aromu da bi dobio tekućinu koju pariš. Netko pari bez nikotina pa je PG/VG za njega baza.
|
 |
|
tp24
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 22:24 |
|
|
|
Super! Hvala! Hebi ga, nekad treba i nacrtat! ;-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 05 vel 2014 09:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Prva Kaya mi je stigla 27. 8. 2013. i od tada sam više manje neprestano na oddy-ima Ithakama Kayama i taifunima, sinoć sam se natjerao i odlučio da do jutra neću pipnuti svoje RBA nego ću isključivo koristiti clearove. Uzeo sam glanc novi protank 2 složio mu par grijača i počeo isprobavati razne tekućine na njemu ,,,, mogu samo reći da sam se prisjetio kako mi je "nekad" bilo i da je razlika prema kaya i taifun klonovima ogromna. Neznatno je jeftiniji od tih klonova a aroma, th i para su nebo i zemlja, onda sam se još malo poigrao i sa par starih evoda i T3S ...
Uglavno bio sam čvrsto odlučio da neću pariti ništa drugo do danas ujutro nego te clearove, ok solidni su ali nakraju sam jedva dočekao jutro da uzmem taifun klona od 20 $ i vratim se RBA svijet. Moja preporuka ako imate mogućnosti počnite razmišljati barem o Kaya ili Taifun kolonovima jer je razlika jako velika u odnosu na ove klasične clearove.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 05 vel 2014 14:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Živa istina...ne mogu reći da mi t3s i hypertank nisu dobri...gs-h2 pogotovo...ali fogger i ithaka(kad radi kak se spada...djubre grčko) su sasvim jedan drugi svijet arome i pare. isplati se svake kune.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |