| Autor |
Poruka |
|
dariog
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 10:34 |
|
Pridružen: 11 tra 2011 21:27 Postovi: 26 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Kinta je napisao: dariog je napisao: hehe, ma svasta sam stavljao.. e a koliko ide tog 90+ alkohola u postocima u tekucini? 2-3 kapi na 10ml liquida. samo? tj, koliko je to 2-3 kapi?.. to mi je dosta neprecizna mjera. ja sam stavio 2%.. sad ne kuzim jel to previse ili premalo ali cini mi se da je premalo jer bas i ne osjetim razliku u odnosu na bez alkohola 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 10:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dariog je napisao: samo? tj, koliko je to 2-3 kapi?.. to mi je dosta neprecizna mjera. ja sam stavio 2%.. sad ne kuzim jel to previse ili premalo ali cini mi se da je premalo jer bas i ne osjetim razliku u odnosu na bez alkohola  2-3 kapi su ti otprilike 1% Ja odavno vise ne koristim precizne mjere nego otprilike kao nase bake kad su radile orehnjacu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 10:59 |
|
|
Kinta je napisao: dariog je napisao: samo? tj, koliko je to 2-3 kapi?.. to mi je dosta neprecizna mjera. ja sam stavio 2%.. sad ne kuzim jel to previse ili premalo ali cini mi se da je premalo jer bas i ne osjetim razliku u odnosu na bez alkohola  2-3 kapi su ti otprilike 1% Ja odavno vise ne koristim precizne mjere nego otprilike kao nase bake kad su radile orehnjacu. ok, ok, ali koja je svrha tog alkohola??
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 11:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dariog je napisao: ok, ok, ali koja je svrha tog alkohola?? Spusta tocku isparivanja, odrzava incofoam i odrzava korisnika u dobrom raspolozenju. Za ovo zadnje ipak treba koristiti 2-3% alkohola.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 11:44 |
|
|
Kinta je napisao: dariog je napisao: ok, ok, ali koja je svrha tog alkohola?? Spusta tocku isparivanja, odrzava incofoam i odrzava korisnika u dobrom raspolozenju. Za ovo zadnje ipak treba koristiti 2-3% alkohola. a incofoam je? (guglao sam, nije da nisam)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 11:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dariog je napisao: a incofoam je? (guglao sam, nije da nisam) Mrezica attya. viewtopic.php?f=9&t=51
|
|
 |
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 12:07 |
|
|
aha, ok. hvala. da se vratimo na temu,, ima netko recept za tu zaru ili je to poslovna tajna? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 14 tra 2011 12:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dariog je napisao: aha, ok. hvala. da se vratimo na temu,, ima netko recept za tu zaru ili je to poslovna tajna?  Nije tajna, recept je vise puta bio objavljen. Ali red je da to prepustim Chromexu koji je vlasnik licence.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 28 lip 2012 18:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
davno zapostavljena tema. Naravno kad je Zara konstanta dobrog parenja. Dosta reklame, ovo je reklama: napravljena nova ZARA, čisti PG i neki prirodni dodatak koji neću otkriti. Članovi predsjedništva će prvi probati, a za kasnije sumnjam da će ostati. Limited edition nažalost. No moram priznati da ima udar u grlo i u mozak, a sve bez nikotina. Vrlo zanimljivo. Pričekajmo sljedeći sastanak predsjedništva, pa će članovi opisati doživljaj najboljeg liquida na svijetu. Z A R A TEKUČINA ZA SVE GENERACIJE 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: ZARA Postano: 28 lip 2012 20:52 |
|
|
CHROMEX je napisao: davno zapostavljena tema. Naravno kad je Zara konstanta dobrog parenja. Dosta reklame, ovo je reklama: napravljena nova ZARA, čisti PG i neki prirodni dodatak koji neću otkriti. Članovi predsjedništva će prvi probati, a za kasnije sumnjam da će ostati. Limited edition nažalost. No moram priznati da ima udar u grlo i u mozak, a sve bez nikotina. Vrlo zanimljivo. Pričekajmo sljedeći sastanak predsjedništva, pa će članovi opisati doživljaj najboljeg liquida na svijetu. Z A R A TEKUČINA ZA SVE GENERACIJE  Eto,kad budeš slao gljive usput moš i Zare da kušam 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |