| Autor |
Poruka |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vaping Zone - koje arome osjetite? Postano: 26 stu 2013 00:22 |
|
|
Valter je napisao: Ove vegete su bile od Tihomira. Potpuno su drugačije kada sam ih ja umiješao. I to arome od VZ HF i OC.
Od JC je dobar original. Tako se zove i PG je tekučina. Nju razrijedim sa oko 1/3 baze. Baš je jako aromatična. Domestic i Teenesse cured mi nisu sjele. OD JC ima još jedna koje nema u parilici i odlična mi je a to bi bilo Spiced apple. Meni najbliže Somersbyu. Marcado je cimet sa klinčićem.
Na osnovu onog što pariš isplati se probati French pipe od VZ.
Najbolja tekućina na svijetu je Cinnamon cookie od Atnos Laba. Warrning: opasnost od predoziranja i opasnost od ovisnosti. moj veliki naklon za cinnamon cookie od AL 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 00:39 |
|
|
|
Mislim nemam riječi..i šta sad bi mi jadne neznalice trebali šutit i ustručavat se postavljat bezazleno pitanje..oprostite ali meni su njegove tekućine sasvim ok i sigurno nisam napisao napamet šta osjetim nego zato jer to stvarno osjetim i uživam u tekućinama..ja koliko znam on ima vaping zone arome,a za ostale arome neznam nije ni bitno..nema potrebe za nekim omalovažavanjem radi dezinformacija poput mijenjanja naziva teme od strane admina i namjernog ignoriranja.Bezveze.inače i vi ste svi bili na početku neiskusni i neinformirani.svaka čast pojedinim članovima foruma na uvijek korektnoj pomoći i odgovoru.Gospon admin nemam niš protivvas ali baš bi vi trebali bit od najveće pomoći i na raspolaganju.Smatram da nisam ništa loše rekao i napisao.mislim da forum postoji radi takvih stvari.nadam se da nisam nekog uvrijedio ili mu se zamjerio.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 00:53 |
|
|
|
ma nema ljutnje....sto ljudi sto cudi...svako od nas je jedinka za sebe, nemoze nam svima biti sve super...probao sam podosta tekucina sto kupljenih sto svojih mixeva....mogu ti rec da od aroma trebas probat vise proizvodaca da bi znao o cemu govorimo.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 00:55 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ovdje si iznio svoje iskustvo sa liquidima koje si nabavio od Tihomira. Odgvaraju ti i to je ok i nisi jedini. I Valter je samo iznio svoje iskustvo, nije raspravljao s tobom o aromama. O njim se ne raspravlja  . Ništa osobno. Možeš očekivati da će moderator promijeniti naziv teme ako smatra da nije primjeren sadržaju. To omogućuje lakše snalaženje u temama u budučnosti. Vjerujem da možeš i sada adminu ili moderu javiti naziv teme koji više odgovara ovom sadržaju i oni će ga siguran sam izmijeniti po tvojoj želji. Daklem niko ne omalovažava tvoje mišljenje, dapaće.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 01:19 |
|
|
|
ma sve ok nego sam onako dobio osjećaj da sam hladno ignoriran s podsmjehom..kao nemam ja pojma o čemu pričam.što i je istina jer nisam probao previše tekućina..recimo mogu reć da sam probao neke original FA i nisu mi nešto..johnson creek isto i to baš arome koje mi nikako nisu sjele dapače užasne su mi i naravno dekang koji je bljak za moj pojam.jasno mi je da svakome paše drugo..ja sam samo htjeo čut mišljenja drugih odnosno što drugi osjete u ovim tekućinama.ništa drugo.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 01:28 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ja baš nisam referenca. Razlikujem duhansku od voćne i to je otprilike to Moj favorit je FA Royal (zadnjih oko 4 mjeseca). Odustao sam od analiziranja aroma. Neke voćne su potpuno jasne i ne možeš pogriješiti. U Palfiu sam probao i Premium E-Cigarette Liquide. Mogu reći da su odlične, kompleksne ali  koja točno aroma nemam poima.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 06:17 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
žan žak je napisao: mogu reć da sam probao neke original FA i nisu mi nešto..
ja sam ih probo dvadesetak i ni jedna mi ne valja. za mene je to parfem, a ne e-liquid  ........................ i nema protiv tebe niko nista, svi smo bili pocetnici...... ja se jos uvjek smatram pocetnikom  stvar je samo u tome kaj se naslov nije slago s temom, nista osobno 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 09:02 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
žan žak je napisao: ma sve ok nego sam onako dobio osjećaj da sam hladno ignoriran s podsmjehom..kao nemam ja pojma o čemu pričam.što i je istina jer nisam probao previše tekućina..recimo mogu reć da sam probao neke original FA i nisu mi nešto..johnson creek isto i to baš arome koje mi nikako nisu sjele dapače užasne su mi i naravno dekang koji je bljak za moj pojam.jasno mi je da svakome paše drugo..ja sam samo htjeo čut mišljenja drugih odnosno što drugi osjete u ovim tekućinama.ništa drugo. Nemoj se ljutiti. Nitko nije mislio ništa loše. Nema podsmijeha. Mi se samo malo šalimo kada su u pitanju tekućine koje nam ne odgovaraju.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 09:10 |
|
|
|
istina je sto se tice fa aroma.....a taj parfem se dosta kuzi u vocnim okusima.....ali to pripisujem cinjenici da se vocne arome od fa koriste i u prehrani.....za dodatak kolacima i tortama, dok ostale arome su striktno predvidene za parenje.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: O svemu i svačemu ... Postano: 26 stu 2013 12:01 |
|
|
ma sve 5 ljudi..glupo mi je bilo u biti samo od strane admina..to šta je valter reko za vegetu nije uopće bed sve je bilo korektno..ne valjaju mu ne valjaju bože moj.Gospon Kinta je promijenio ime teme i reko da nezna zasto uopće VZ stoji u naslovu kad samo valter priča o tim aromama.eto to mi je bezveze..po meni bi neka normalan reakcija bila: dragi početniče tihomir ti nema VZ nego mješa sve i svašta bio si u zabludi itd  ..možda puno tražim ali ovo je ispalo onako hladno..ma dobro ja ga isto sad malo serem da oprostite na izrazu..ali fora je u tome da su na ovom forumu svi inače ful prijazni pa ovo nisam očekivao..ali niš strašno sve u svemu nisam uvrijedjen  . I još se jednom ispričavam adminu da ne zamjera Hvala svima i LP ugodno vam "aromatično" parenje P.S dali smatrate sinišine tekućine "boljima" od Tihovih odnosno vjerodostojnim FA
|
|
 |
|
 |