| Autor |
Poruka |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:29 |
|
|
|
mislim da ste malo pregrubo "napali" covjeka :/ nije da je dosao prodavati u startu "muda pod bubreg", dosao je s pitanjima i zeljan informacija. iskreno, ne mogu vjerovati da mala scena kao sto je nasa ne zeli otvoreno docekati nove clanove koji imaju ocito neke ideje i poduzetnicki duh, na stranu koliko je realan i ostvariv.
|
|
 |
|
 |
|
Glock
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:32 |
|
|
|
Stvarno mi nije jasno zašto svakoga ocrnite odmah u startu,po ovim postovima što sam pročitao čovjeku niste dali nikakve nade a još manje pomoč na samom početku,ako mu je to uopče početak,možda se dobro razumije,možda ima jako dobre recepte,možda nije expert ali zna kako,a možda nezna ni kako izgleda bočica od 10ml,mi to neznamo,pustite ga da kaže malo više o svemu tome,pružite koji savjet,predložite,nek nam da uzorke na test bilo šta,svaka konkurencija dobro dođe.
_________________ Moj me insekt nikad ne vara
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:40 |
|
|
|
Pozdrav Alkemičaru,
Ukoliko si ozbiljan u toj namjeri najbolje ti je obratiti se mjerodavnim državnim tjelima koja ti mogu dati takve informacije, a ne na forumu.
Kod nas, koliko mi je poznato postoji sam jedan proizvođač e-tekućina i pretpostavljam da on zadovoljava svim standardima, a to je ELDA iz Nove Gradiške. Ostalo su ili uvoznici ili garažni mješači, a od toga nemaš koristi.
Ako imaš kakav sample svojih tekućina mislim da ćemo svi biti oduševljeni da probamo i damo svoje mišljenje. Tu će ti forum sigurno dosta pomoći.
Good luck
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Da je čovjek kulturno došao, rekao gledajte parim toliko i toliko , miješam sebi tekučine, imam iskustva s time i volio bi se time baviti. OK Ali odaje dojam nekoga ko o tome nema pojma i sad bi miješao i prodavao. Nikad nije bio ni na jednom forumu. To je zvučalo kao ja volim slagati plastične avione pa bi sada radio u servisu za putničke avione. Nek me uvjeri da je ozbiljan u zamisli da se time bavi, osnuje firmu, uloži u reklamu, ukratko dokaže se, pa ako stekne moje povjerenje možda i kupim štagod od njega.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Još jednom ponavljam, da bi probao nečiju bazu prvo moram biti siguran u čovjeka 10000000 posto, a da bi u nekoga imao povjerenja prvo ga želim upoznati bio bi red da se on prvo predstavi ,,, a ne ovako ja sam blablu ajde mi recite koja je zakonska regulativa ...... Sumnjam da bi od nekog takvog uzeo tekućinu .... Konkurencija poduzetništvo OK, u redu ali onda moraš biti spreman na kritiku i ispitivanje , ali TI kao poduzetnik moraš uvjeriti druge i dokazati svoje kvalitete. Poduzetnik je u izlogu i na vjetrometini i tu nema skrivanja iza nadimaka i virtualnog identiteta. I još jednom postoji mali milion važnijih pitanja, od zakonske regulative, koja moraju biti odgovorena ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:49 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
SrKi je napisao: mislim da ste malo pregrubo "napali" covjeka :/ nije da je dosao prodavati u startu "muda pod bubreg", dosao je s pitanjima i zeljan informacija. iskreno, ne mogu vjerovati da mala scena kao sto je nasa ne zeli otvoreno docekati nove clanove koji imaju ocito neke ideje i poduzetnicki duh, na stranu koliko je realan i ostvariv. 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Glock
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:50 |
|
|
|
nitko ne mora kupovat od njega,ali nikad ne reci nikad,nemožeš odmah znat kakve ima namjere i financijsku moč da ima jako dobar marketing i proizvodnju,nek proba a mi smo tu da procijenimo jel to čemu valja ili ne,imaš moju potporu samo naprijed
_________________ Moj me insekt nikad ne vara
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Alkemičar je napisao: Pozdrav svima! Razmišljam o tome da počnem proizvoditi tekućinu za e-cigarete koju bih prodavao. Da li itko zna išta o tome pod što ta tekućina spada? Odnosno, da li je moram ikako prijaviti ili samo proizvedem i prodajem? Alkemičar Proizvodnja podrazumijeva određeno stručno znanje, a ljudi te struke jako dobro poznaju propise kojima je regulirana ta STRUKA.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 20:56 |
|
|
|
Dobro neki od vas su u pravu da na "mozda" ima iskustva u tome svemu daju covjeku sansu. meni izgleda da je shvatio priliku za dobru zaradu. izracunao covjek 99% nikotin + arome + PG + VG i eto zarade. otvorim obrt i nista lakse.
nije to samo tako. treba imati uvjete za tako nesto. ne vjerujem bas da sinisa i tihomir imaju laboratorijske uvjete ali tko hoce neka konzumira tekucine. naletio sam na you tube hangsen laboratorij. kinezi su cudo kako to izgleda na filmicu. ne vjerujem da nasi imaju potrebne uvjete za tako nesto. ne vjerujem niti da ti silni amerikanci imaju uvjete za proizvodnju tekucina.
svatko treba proci skolu s tekucinama. tek kad sami pocnete mijesat vidite da je sve ostalo sranje jer sami znate sta vam najvise odgovara.
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 21:03 |
|
|
|
 |
|
 |