|
.
Sada je: 09 svi 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
smokerainbow
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 11:54 |
|
|
Bok suparioci Jedna usporedba cjena za probu jednog okusa http://www.smokerainbow.com/brands/ --------------------U drugim web shop-ima Alfaliquid ---------- 0.77€ -------------------------------------- 5.9€ My-eliquid ---------- 0.66€ --------------------------------------5.6€ Vermillion river----- 0.98 €------------------------------------- 8€ Pink Spot-------------0.90€ --------------------------------------8€ ovo je usporedba za skuplje brendove koji imaju renome u Zapadnoj Europi i Americi a i Australiji. Pozz.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 12:48 |
|
|
smokerainbow je napisao: Bok suparioci Jedna usporedba cjena za probu jednog okusa http://www.smokerainbow.com/brands/ --------------------U drugim web shop-ima Alfaliquid ---------- 0.77€ -------------------------------------- 5.9€ My-eliquid ---------- 0.66€ --------------------------------------5.6€ Vermillion river----- 0.98 €------------------------------------- 8€ Pink Spot-------------0.90€ --------------------------------------8€ Pozz. Kakove su ovo usporedbe,znaci kod njih je (Vermillion river)1ml=8€ 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 15:07 |
|
|
|
Koliko sam shvatio poanta site-a je degustacija liquida a ne kupovina na vece kolicine . Znaci da bi probao moras platiti 8€ za 10ml a kod njih to mozes za 0.50€ ili kolko već kosta jedan ml.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 15:20 |
|
|
mravak je napisao: Koliko sam shvatio poanta site-a je degustacija liquida a ne kupovina na vece kolicine . Znaci da bi probao moras platiti 8€ za 10ml a kod njih to mozes za 0.50€ ili kolko već kosta jedan ml. Ma jasno je Mravak,ali pogledaj u tabelama sta pise,pise da kod njih tekucina kosta 1 $ a u ostalim šopovima 8$,to mi je malo bedasto,posto se ne radi o istim kolicinama,tako da nemozes niti takve usporedbe raditi,a i to nije potpuna istina posto mnoge o tih stranica imaju i semplove koji kostaju cca3$ za cca3ml itd...itd
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
smokerainbow
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 15:34 |
|
|
Majka je napisao: mravak je napisao: Koliko sam shvatio poanta site-a je degustacija liquida a ne kupovina na vece kolicine . Znaci da bi probao moras platiti 8€ za 10ml a kod njih to mozes za 0.50€ ili kolko već kosta jedan ml. Ma jasno je Mravak,ali pogledaj u tabelama sta pise,pise da kod njih tekucina kosta 1 $ a u ostalim šopovima 8$,to mi je malo bedasto,posto se ne radi o istim kolicinama,tako da nemozes niti takve usporedbe raditi,a i to nije potpuna istina posto mnoge o tih stranica imaju i semplove koji kostaju cca3$ za cca3ml itd...itd Mravak hvala za protumačenje, moj hrvatski baš nije za 5 ali se trudim  Tako je kao što objašnjavaš. Kod nas je poanta da se može degustirati npr. kava od 10 ili 15 različitih brendova a kad naiđeš na onu pravu koja baš tebi najokusnija onda možeš iči u kupovinu kod proizvođača i tamo nabaviti litru  jer ona kava koja je meni OK nije nužno da je i tebi. U stvari bilo bi čudno kad bi ljudima bila naj samo Frank kava je li tako? Kao što Majka primječuje usporedba je za 10ml. Može se kupiti kod nekih i u manjim količinama probe po 3 ili 5ml ali kao što je kot PinkSpot, treba uzeti ceo "bundle", 6 flašica što iznosi 30 USD. a 6ml bočica stoji 5.95 USD. Kad se uzme pod crtom to je to. Ali nije fora u tome.... kod PinkSpot može se kupiti samo njihova proba ... jasno, kad bi tako od 10 proizvođača uzeli probe pa 10 puta platili šiping, pa da je najmanje 4€.... no, neču da tumačim dalje.... ko voli neka izvoli... ali bojim se da nisu primjedbe zbog toga....
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 15:55 |
|
|
Majka je napisao: mravak je napisao: Koliko sam shvatio poanta site-a je degustacija liquida a ne kupovina na vece kolicine . Znaci da bi probao moras platiti 8€ za 10ml a kod njih to mozes za 0.50€ ili kolko već kosta jedan ml. Ma jasno je Mravak,ali pogledaj u tabelama sta pise,pise da kod njih tekucina kosta 1 $ a u ostalim šopovima 8$,to mi je malo bedasto,posto se ne radi o istim kolicinama,tako da nemozes niti takve usporedbe raditi,a i to nije potpuna istina posto mnoge o tih stranica imaju i semplove koji kostaju cca3$ za cca3ml itd...itd Jasno je i meni kaj ti veliš ali ako kupis 3ml i popariš 1ml i tekucina ti se ne svidja bacaš 2$ tj 2ml, a za to si mogao dobiti jos dvije tekucine za probu.....uglavnom ko voli nek izvoli :-) Ja nebum uzimao nista jer su sve tekucine PG/VG ...a ja alergican na PG 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 16:45 |
|
|
mravak je napisao: Jasno je i meni kaj ti veliš ali ako kupis 3ml i popariš 1ml i tekucina ti se ne svidja bacaš 2$ tj 2ml, a za to si mogao dobiti jos dvije tekucine za probu.....uglavnom ko voli nek izvoli :-)Ja nebum uzimao nista jer su sve tekucine PG/VG ...a ja alergican na PG  Tako je ,ali onda vise ne raspravljamo o odnosu 1$: 8$,vec 1$:3$ i dolazimo do zakljucka da ona tabela ipak nije u potpunosti tocna.Sasvim mi je svejedno od kuda ce netko narucivati i apsolutno nemam nista protiv šopa koji je vec u prvom postu objasnio o cemu se zapravo radi i nevidim cemu sluzi usporedivanje krusaka i jabuka.... Mravak ,sta u slucaju da ti se svidi taj 1 ml tekucine......ostane ti jos 2ml dok ne narucic jos 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 16:52 |
|
|
Majka je napisao: Mravak ,sta u slucaju da ti se svidi taj 1 ml tekucine......ostane ti jos 2ml dok ne narucic jos  ma ja narucim po 10ml ak mi se svidi poparim i narucim još, a ak mi se ne svidi pošaljem dalje ....stari, stara, teta.....pa ce se nekome svidjati 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 17:02 |
|
|
mravak je napisao: pošaljem dalje ....stari, stara, teta.....pa ce se nekome svidjati
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Više od 300 ukusa, 19 brendova - uzorci Postano: 19 ožu 2013 18:29 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
Smokey u Hrvatskoj se uzorci dijele.Ne mislim konkretno na e-tekućine al općenito riječ uzorak je nešto što se dijeli da bi te navukli da to i kupiš. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 svi 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |