Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kupovina e-tekućine
 Post Postano: 10 lis 2012 21:53 

PeroVU je napisao:
Joj lega, hvala ti ko bratu :hug:

Samo pitanje. Kada označim artikl i ode u košaricu, jel onaj shipping zaračunat što prikazuje za HR?
Kakve su tekućine? Kao i ostale Hangsen pretpostavljam? Znači dobre...

Iskreno, nisam još od njih naručivao, tek sam to nabasao, uzimam tekućine od drugih dobavljača (kućna radinost), no na početku ko svaki nadobudni mladac uzimao sam u Portanovi i Reisnerovoj ulici dok se nisam s njima pokačio...., tako da ne znam procedure, ali vjerujem da su iste ko i na svakom drugom web shopu...

Što se tekučina tiće, stvarno su mi bile jako dobre, posebno RedUSAMix, Ry4, Desert ship, Tobacco, Virginia - većinom sam uzimao duhanske arome, a i limun im je mrak - dodavao sam ga nekoliko kapi na većine ovih i dobio milinu...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2012 20:54 

www.e-tekucine.com.hr

najpovoljnije u hrvatskoj

baze i arome su sa VZ ,americko sve, i trenutno su jako hvaljene kod vapera diljem svijeta

mene osobno su ocarale a parim cca 7-8 ml dnevno

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2012 23:32 

Pozdrav ekipi !
Naručio sa Vaporbreaka 23.10. i stiglo sve uredno 07.11. - 2 tjedna - SUPER !
baterije, tekućine i ostale điđe-miđe.
A sve duplo jeftinije od HC-a (50 ml - 5 $ + šiping cca 25 %)
tekućina Desert Ship (Dekang) je ok mada nije ista kao DS dekang sa HC. Čini mi se malo slabiji TH (odmor za pluća) ali ocjena +4,
kapučino -2 (nisam ga prije pario), okus mlijeka u prahu, meni - fuj, frendu - ok
coffe - nisam probao ali frendu ok, dosta svjetlija boja od coffe sa HC

Uzeo bih Hangsen tekućine. Ako netko ima iskustva sa tim tekućinama molio bih da ga podjeli sa nama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2012 01:05 

Evo i ja sam uzeo malo tekućina Hangsen sa Vaporbreaka uz Vivi-novu i CE5..., meni nema nikakve razlike od onih iz Portanove, a cijena je 1$/10ml - samo 5 puta jeftinije nego ovdje...
Uzeo sam desert-ship (camel), limun i blackberry - sve su odlične..., posebno me iznenadio blackberry iako sam pogrešno tipao (mislio sam uzeti black cherry) no nisam požalio....

Malo sam bio sumnjičav na kvalitetu tekućina, no vidim na njihovim stranicama da ima dosta zadovoljnih kupaca..., što kvalitetom, što brzinom dostave..., roba je stvarno odlična..., posebno Vivi-nova i onaj CE5, to pari ko blesavo....

Naručio sam 25.10..., stiglo mi je danas (13.11.)..., no gledao sam tracking paketića.., tek 1.11. je bio na dostavi tj. poslan iz Kine....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2012 12:25 

Tihomir je napisao:
http://www.e-tekucine.com.hr

baze i arome su sa VZ ,americko sve, i trenutno su jako hvaljene kod vapera diljem svijeta

naravno da su te očarale kad ih ti prodaješ :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2012 12:50 

Tihomir je napisao:
http://www.e-tekucine.com.hr

Kako uspiješ "pocuclati" toliko tekućine, meni je prosjek oko 2ml, extremne situacije čak i do 3ml...,
...pri takvim cijenama ti brate mili podudaš minimalno 17,5 kn dnevno tekućine..., skup ti je sport ako tu kupuješ.., ako proizvodiš onda je to druga priča... :wtf: iliti ko tu koga :nem:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2012 16:04 
Administrator

Sappy je napisao:
Kako uspiješ "pocuclati" toliko tekućine, meni je prosjek oko 2ml, extremne situacije čak i do 3ml...,
...pri takvim cijenama ti brate mili podudaš minimalno 17,5 kn dnevno tekućine..., skup ti je sport ako tu kupuješ.., ako proizvodiš onda je to druga priča... :wtf: iliti ko tu koga :nem:

Istina, 17,5 Kn dnevno je relativno skup sport. Nisam godinama kupovao cigarete ali mislim da je to negdje cijena jedne kutije. Realno, cijena liquida je opcenito previsoka. Ovo sto ja sebi mijesam ispada 1,50 Kn za 10 ml uz 30 mg nikotina. A kako cijena poraste 20 puta dok stigne do potrosaca ... postoje objektivni i subjektivni razlozi.
:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2012 16:18 

Sappy je napisao:

guta penelopa kao bmw.....sta mogu kad mi fino,iskreno rijetko kada ju pustaam iz ruku,i kad spavam iznad glave mi pa se probudim povucem koju paricu i nazad na spavanje hehehe

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 stu 2012 11:42 

Tkis ??

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 16:04 

Sappy je napisao:
PeroVU je napisao:
Joj lega, hvala ti ko bratu :hug:

Samo pitanje. Kada označim artikl i ode u košaricu, jel onaj shipping zaračunat što prikazuje za HR?
Kakve su tekućine? Kao i ostale Hangsen pretpostavljam? Znači dobre...

Iskreno, nisam još od njih naručivao, tek sam to nabasao, uzimam tekućine od drugih dobavljača (kućna radinost), no na početku ko svaki nadobudni mladac uzimao sam u Portanovi i Reisnerovoj ulici dok se nisam s njima pokačio...., tako da ne znam procedure, ali vjerujem da su iste ko i na svakom drugom web shopu...

Što se tekučina tiće, stvarno su mi bile jako dobre, posebno RedUSAMix, Ry4, Desert ship, Tobacco, Virginia - većinom sam uzimao duhanske arome, a i limun im je mrak - dodavao sam ga nekoliko kapi na većine ovih i dobio milinu...

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club