Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Savjeti za početnike.
 Post Postano: 09 srp 2012 23:17 

E tako mi i treba kad ispitujem gluposti :beljise_har:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 srp 2012 13:12 

Kinta je napisao:
Pa kak ne znate? Uslijed ucestalih promjena i visokih temperatura, pucaju molekularne veze. Zato u bocicu treba iscijediti tubu cyanofixa da se veze polijepe. Osim toga dolazi do oksidacije pa na attyu treba smanjiti rupicu za zrak jer je viska kisika u liquidu. Kako tekucina na visokoj temperturi postane rijetka u nju treba staviti jednu ili dvije vaginalete. Tekucina ce biti gusta i nece se razvijati gljivice.

Ima jos nepoznanica?

:dobar:

Hmm.., nasipao sam cyanofixa koliko mi je stalo i kad se to sve lijepo povezalo, pače zgusnulo i očvrsnulo, razbio sam CE4 i zamisli dobio sam posve novu aromu duguljastog nikotinskog bombončića, a ostavivši usnik - zviždaljku s rupicom (može se lijepo zviždati i cuclati) dok šetaš gradom, selom, šumom..., ma svugdje...

HARD FLAVOURED - NICOTINE WHISTLE STICK CANDY, poznatiji pod kraticom NWSC

S vaginaletama se nisam još poigrao..., previše je tvrdo pa ne ide, samo cuclam... i zviždukam...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 srp 2012 13:28 

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2012 15:15 

U ljetnim mjesecima kad je pojava curenja attyja česta, najjednostavniji način da ju izbjegnete je da krenete dripati... 2-3 kapi direktno na mrežicu attyja i mirni ste 15-20 minuta, možda i dulje... iako ni tad nije isključeno curenje. Na ovaj način sam skužio da mi skoro 1/3 liquida ode na curenje tokom ljeta, te mi je i potrošnja pala sa standardnih 4-5ml na 3-4 ml po danu (pa čak i manje), što je za moj tempo parenja i ove vrućine uspjeh.

Iskreno, ne volim dripanje, ali mali sitni 901 uskog mosta kojeg sad koristim naprosto ne zadržava liquid u sebi i bio sam prisiljen dripati... Široki most na 510 XL attyju mi se tu pokazao daleko kvalitetnijim - cijelo ljeto prošle godine radio je kao Doxa i procurio je samo jednom - mojom nepažnjom! Nažalost 510 XL se gotovo više ne može naći...

Ali sad mi to nije toliko bitno - osim ego-c i ego-t sistema, stigao mi je i Vivi Nova v2 o kojem imam izuzetno dobro mišljenje - kvalitetnija aroma i para od ego-t i ego-c sistema, te veći tank!

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 srp 2012 14:25 

Phil nije ti ovo trebalo

Povratak na vrh 

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.