| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 26 tra 2012 22:44 |
|
|
Karo je napisao: Bakica je napisao: izmiksao sam tocno po karo - receptu, samo sam prepolovio na pola..
bacim par kapi u atty i nema bas pare... a i okus je tak tak..
ima kakav prijedlog? =) Mislim da je pre prerano da bi odmah osjetio nekakav okus Bakica....btw,to je to sto sam pisao pre da je VG pregust pa se cak i arome jedva razloze.Sacekaj bar do sutra.Kad smiksas vecu kolicinu potrebno je povremeno muckanje bocice da bi se aroma razredila.... ....ma to je pregusto,nakapaj malo cistog alkohola,10-tak kapi na 10ml.Taj VG je ko puding a ove nove arome su isto guste ko OHO ljepilo  Ako ukapne 10 kapi čistog alc.u 10ml - može sve baciti...VG se razređuje sa 18% dest.vode 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 26 tra 2012 22:49 |
|
|
Frenk je napisao: Karo je napisao: Bakica je napisao: izmiksao sam tocno po karo - receptu, samo sam prepolovio na pola..
bacim par kapi u atty i nema bas pare... a i okus je tak tak..
ima kakav prijedlog? =) Mislim da je pre prerano da bi odmah osjetio nekakav okus Bakica....btw,to je to sto sam pisao pre da je VG pregust pa se cak i arome jedva razloze.Sacekaj bar do sutra.Kad smiksas vecu kolicinu potrebno je povremeno muckanje bocice da bi se aroma razredila.... ....ma to je pregusto,nakapaj malo cistog alkohola,10-tak kapi na 10ml.Taj VG je ko puding a ove nove arome su isto guste ko OHO ljepilo  Ako ukapne 10 kapi čistog alc.u 10ml - može sve baciti...VG se razređuje sa 18% dest.vode  Frenk,znam sto sam napisao,nece baciti i bice super......bar ja nisam bacio zadnjih pola litre.Pregustu kombinaciju koristi,ako nisi video nove HC arome...to je ko pravi med i mora necim da razbije a ne da razvodni.Moze i vode ali samo u bazu,nikako u arome. Ja koristim 75-25 PG-VG i 1.5 ml takve arome pretvorilo mi 10ml baze u tekucinu koja ne ide kroz iglu od sprice...
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 26 tra 2012 22:52 |
|
|
|
Čisti alc. max. 3 kapi na 10ml,sve iznad je neugodno peckanje u grlu...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 26 tra 2012 22:57 |
|
|
Frenk je napisao: Čisti alc. max. 3 kapi na 10ml,sve iznad je neugodno peckanje u grlu... Ajde...to drzi vodu,slazem se
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 09:08 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
sad vise ni sam ne znam kaj da radim...=)
taj atty u kojem sam probao je bio stari 510, i ali u banani vec, tako da nisam sa njime mogao ni dobiti okus a ni paru kak spada...
arome i nisu gusce od baze (prolaze kroz iglu puno brze nego baza ili vg)... izmikso sam si i vaniliju i ona mi je ok, ali sam miksao bez vga, naci samo bazu i aromu takodjer po karovom receptu..
za sta je uopce taj vg? jel to samo za razrjedivanje, razbijanje baze? ne kuzim..=)
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 09:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Bakica je napisao: za sta je uopce taj vg? jel to samo za razrjedivanje, razbijanje baze? ne kuzim..=)
Tako je. Imas 24 mg nikotinsku bazu koju razrijedjujes po zelji uz pomoc cistog VG.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 09:20 |
|
|
hmm onda to bezveze meni kad ja pusim 24mg... trebao sam naruciti jacu bazu....=( a jucer sam narucio par stvari mogo sam i to... tenk ju ol for helping mi...: 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 09:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ju velkam Potrosit ces vec taj VG, bez brige.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 12:36 |
|
|
Bakica je napisao: sad vise ni sam ne znam kaj da radim...=)
taj atty u kojem sam probao je bio stari 510, i ali u banani vec, tako da nisam sa njime mogao ni dobiti okus a ni paru kak spada...
arome i nisu gusce od baze (prolaze kroz iglu puno brze nego baza ili vg)... izmikso sam si i vaniliju i ona mi je ok, ali sam miksao bez vga, naci samo bazu i aromu takodjer po karovom receptu..
za sta je uopce taj vg? jel to samo za razrjedivanje, razbijanje baze? ne kuzim..=) Ako si uhvatio one arome na PG bazi koje su kostali oko 1.5$ onda su retke a ove nove "kao" koncentrirane meni lice da su na VG bazi,(da je njihov "nosilac" VG) jer guscu stvar nisam video a ne cudi me takva glupost kineza... E sad...ako su retke arome u pitanju oni idu i do 30% pa i 40%....znaci trecina tekucine bi trebala biti aroma Sledeci put naruci sebi 36mg bazu u omjeru 50%PG-50%VG pa da vidis razliku na bolje  a taj VG sacuvaj za razbijanje kad pritreba. Na primer...kad ja koristim njihovu karamelu meni ne treba cisti propilen jer u 36mg-sku bazu stavim trecinu arome i dobijem 24mg-sku tekucinu... I jos jedan drugarski savjet,ne trosi novac na HC arome 
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Pomoć molim...=) Postano: 27 tra 2012 20:45 |
|
|
na aromama mi pise 100% vg... ali ja nemogu procijeniti dali je to gusce od necega ili rijede jel mi je ovo prvi put da imam takve stvari u rukama... ima kakva preporuka od kuda da narucim? da nije bas preskupo a da je dobro....=) moze i da je besplatno i da je super... 
|
|
 |
|
 |