| Autor |
Poruka |
|
nibleri
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 23 ožu 2012 02:31 |
|
|
|
još traje popust
probali ko?
_________________ od ove godine bez cigara
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 23 ožu 2012 12:33 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Još čekam da stigne... Možda slijedeći tjedan...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 30 ožu 2012 10:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Stiglo za 11 dana iz jamerike. Tekucina zuckasta ali bez mirisa. Ce da probamo malo kasnije.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 30 ožu 2012 10:49 |
|
|
Kinta je napisao: Stiglo za 11 dana iz jamerike. Tekucina zuckasta ali bez mirisa. Ce da probamo malo kasnije. Aj,bas me interesira....
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 30 ožu 2012 11:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Eto isprobano. Nikakvih stranih okusa, potpuno cisto. Nikotina ima izgleda koliko je i deklarirano. Sve 5. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 30 ožu 2012 23:57 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Stiglo također danas. Rascopano odmah na 200 ml po 25mg nikotina i pride 60ml sa 16mg. E da, otišao sav VG iz frižidera, sutra moram po novi. Sreća pa ga naše ljekarne nabavljaju od Kemiga.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 22 tra 2012 11:57 |
|
|
Stiglo i meni i krenuo ga razbijati 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 22 tra 2012 12:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A i oprema je tu Laboratorijsko posudje je danas lako dostupno i jeftino. Ali mozda nebi bilo lose dati savjet ljudima kojima kemija nije od ruke: Menzura je tocna ali casa moze fulati puno, 10% bez problema.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 22 tra 2012 13:21 |
|
|
Samo nek bude van domasaja djece,pamet u glavu i pazjivo..... Ono sto je Corto uradio je mozda i najpametno,da odmah podijelite i smiksate i obavezno stavite etiketu sto imate u bocici,bez razlike na to sto vam je njihov sadrzaj dobro poznat. Potrebno je obavezno muckanje na svakih par dana da se nikotin ne skoncentrira u meurcice a to da je takav ishod opasan za parenje je dobro poznat nasem adminu Kod mene je otprilike ovako bilo do pre par mjeseca: (plus kad na ovo dodate da nije poznat sadrzaj i jacina nikotina onda  ) POGLED ODOZGO:  ...i samo ja znam koliko sam bocica bacio od bilo kojeg razloga 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: www.nicvape.com Postano: 22 tra 2012 14:39 |
|
|
Kinta je napisao: A i oprema je tu Laboratorijsko posudje je danas lako dostupno i jeftino.......... Istina,zato sve ide preko menzure,casa iskljucivo sluzi za odlaganje pipeta a kasnije kao poklopac(čep)za tikvicu dok je tekucina na hladenju,cini mi se da sam sve to platio cca 60 kuna i nije mi zao niti kune,prilikom miksanja ne prolijem niti kap tekucine sto je velika prednost naspram sprica i drugih prirucnih stvari.Ova menz. od 250 koju ja koristim je idealna.....bar za kolicine koje ja zamjesam tj do 500ml tkucine Karo je napisao: Samo nek bude van domasaja djece,............. APSOLŠRUMPFNO,daleko je to od dohvata djece (cak i mene samog  ),tekucina u tikvici razbijena na 25mg a tikvica je rodena (stvorena) za dnevno muckanje ili ti ga prozracivanje tekucine........meni su sve tekucine zavedene po inventurnom broju,tako da nema glavobolje sto je sto 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |