| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Arome Postano: 29 tra 2011 20:57 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Nemrem,nemam  ,mužek igra ligu!Bumo se dogovorili.U stvari,jedino ak stignem do dva.Ako ne,reci kad radi pa ćemo se dogovorit!A smiješak i treptaj okicama bu onda vidjela tvoja žena pa nek ti prenese 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Arome Postano: 29 tra 2011 23:14 |
|
|
Aha-share,baš volem 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 00:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Nemrem,nemam  ,mužek igra ligu!Bumo se dogovorili.U stvari,jedino ak stignem do dva.Ako ne,reci kad radi pa ćemo se dogovorit!A smiješak i treptaj okicama bu onda vidjela tvoja žena pa nek ti prenese  Je a kaj je z biciklinom? Sutra radi ujutro ali ne znam do kada.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 10:22 |
|
|
Za biciklin mi je zimeka,a i sad sam ustala,nemrem vjerovat! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 12:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Cowboy blend ..... pljunuta Virginija  Evo probao ... ali ne. Radi se o dosta drugacijoj aromi s tragovima visnje i mentola. He, moze biti da je i kakva flasica bila od drugih aroma, ali ovo nema veze s virginijom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 18:18 |
|
|
|
Meni aroma nije legla. Ako neko ima za zamjenu jednu od ove tri... Camtel Ultimate Mellow Sunset Shade Kod mene fali samo jedna kap.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 18:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Meni aroma nije legla. Ako neko ima za zamjenu jednu od ove tri... Camtel Ultimate Mellow Sunset Shade Kod mene fali samo jedna kap. Ma nije losa, ustvari ni jedna FA aroma nije za bacit. Gurni oglas u Pero d.o.o.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Arome Postano: 30 tra 2011 20:45 |
|
|
Lis je napisao: Meni aroma nije legla. Ako neko ima za zamjenu jednu od ove tri... Camtel Ultimate Mellow Sunset Shade Kod mene fali samo jedna kap. Oš brandy?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Arome Postano: 17 kol 2011 18:45 |
|
|
|
Da li netko zna nešto o aromama za cigare? Idem proguglat ali me zanimaju iskustva?
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Arome Postano: 17 kol 2011 20:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Koje i kakovo pitanje???? Sve je isti k...c kakva je razlika između cigare i ovoga? Osim ak ne misliš na cigare koje je pušil drug Tito i frend mu Castro. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |