| Autor |
Poruka |
|
SoulStealer
|
Naslov: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 11:14 |
|
|
|
Dali se moze kako razrijedit 70:30 PG/VG da dobijem vise arome na eGo-C. Imao sam 100% PG i bilo je arome puno sad na 70/30 jedva da se osjeti. Mislim da je tekucina pregusta zbog VG.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 11:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
SoulStealer je napisao: Dali se moze kako razrijedit 70:30 PG/VG da dobijem vise arome na eGo-C. Imao sam 100% PG i bilo je arome puno sad na 70/30 jedva da se osjeti. Mislim da je tekucina pregusta zbog VG. Daj nam objasni tocno kako si to napravio.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SoulStealer
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 11:46 |
|
|
|
Nisam ja Siniša je
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 11:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja jednostavno ne razumijem zasto si sami ne mjesate tekucine? Nitko drugi ne moze zamijesati nesto sto odgovara svakom pojedincu.
Znaci pocetak je uzeti 10 gotovih uzoraka i izmedju njih izabrati 2-3 arome koje nam pasu. Uzeti te dvije ili tri arome, deci ili dva baze i peri misko.
Sve drugo je coravi posao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 12:39 |
|
|
SoulStealer je napisao: Dali se moze kako razrijedit 70:30 PG/VG da dobijem vise arome na eGo-C. Imao sam 100% PG i bilo je arome puno sad na 70/30 jedva da se osjeti. Mislim da je tekucina pregusta zbog VG. Zašto si i menjao bazu ako ti je odgovaralo ono što dobijaš od PG baze? Da li ti je za eGo-C tečnost pregusta najlakše provališ po temperaturi atomizera: ako se greje više nego pre, daje manje pare i poneki zagoreo ukus: znači da je pregusta. Onda sipaj tu tečnost u tank, dodaj par kapi(2,3,4...) destilovane vode i promućkaj pa probaj.
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 12:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Znaci pocetak je uzeti 10 gotovih uzoraka i izmedju njih izabrati 2-3 arome koje nam pasu. Uzeti te dvije ili tri arome, deci ili dva baze i peri misko. Sve drugo je coravi posao. Je, je osim JC-a Pa da, ajde sam mućkaj, sam radi atty, sam pari...... A kaj buju kinezi delali? 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 14:08 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kad smo već kod toga, FA je dobrano zakenjao Desert... kao što je Karo davno primjetio, ima tog celera u njemu za nijansu previše. Tad sam još imao staru zalihu, ali ovaj novi je koma. Čak je i onaj iz Inawere bolji. E sad isprobavam metodu da koncentrirani FA Desert spustim na 10% u čistom PG-u (na 4.5ml PG-a ide 0.5ml arome) i potom s ovako razrijeđenom aromom pravim liquid. Moguće da se naprosto ne otapa kako bi trebao u VG bazi. U isto vrijeme im Maxboro nikad nije bio bolji!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 14:24 |
|
|
|
Koliko znam, iz Deserta je izbacena karamela. Probaju ju dodat.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 15:27 |
|
|
Corto,ima li razlike izmedju Maxboro i Cowboy Blend? FA Maxboro nisam nikada koristio pa me zanima dali je i on celerozan? ... jer ona (Latakia) celer-osnova kod duhanskih me pocela malo vise iritirati,cak do stupnja da ne mogu da podnesem taj miris vise...brljj 
|
 |
|
SoulStealer
|
Naslov: Re: Slaba aroma Postano: 09 ruj 2012 15:42 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: SoulStealer je napisao: Dali se moze kako razrijedit 70:30 PG/VG da dobijem vise arome na eGo-C. Imao sam 100% PG i bilo je arome puno sad na 70/30 jedva da se osjeti. Mislim da je tekucina pregusta zbog VG. Zašto si i menjao bazu ako ti je odgovaralo ono što dobijaš od PG baze? Da li ti je za eGo-C tečnost pregusta najlakše provališ po temperaturi atomizera: ako se greje više nego pre, daje manje pare i poneki zagoreo ukus: znači da je pregusta. Onda sipaj tu tečnost u tank, dodaj par kapi(2,3,4...) destilovane vode i promućkaj pa probaj. To je to malo je pregusta i pri kraju tanka potamni vratit cu se na cisti PG malo vise trosi al je ok. Uzeo sam 70/30 samo radi potrosnje
|
 |