| Autor |
Poruka |
|
parilica.hr
|
Naslov: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 23 vel 2012 15:38 |
|
|
Dodali smo u izbor e-tekućina i španjolskog proizvođača The E-liquid Factory (TEF). Trenutno u ponudi imamo 5 vrsta liquida vrlo zanimljivih okusa. Sastav im je 50% PG/ 50% VG. Ovo je noviji proizvođač za kojeg vjerujemo da će se brzo izboriti na tržištu jer ima uistinu nešto posebno u ovim tekućinama i teško ih je uspoređivati sa do sada poznatim proizvođačima. Nadamo se da će Vam se sviditi. http://parilica.hr/15-the-e-liquid-factory
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 23 vel 2012 17:26 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Mmm zanimljivo,orašaste primjese na duhansku aromu,to treba probati. 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 23 vel 2012 21:30 |
|
|
parilica.hr je napisao: Dodali smo u izbor e-tekućina i španjolskog proizvođača The E-liquid Factory (TEF). Trenutno u ponudi imamo 5 vrsta liquida vrlo zanimljivih okusa. Sastav im je 50% PG/ 50% VG. Ovo je noviji proizvođač za kojeg vjerujemo da će se brzo izboriti na tržištu jer ima uistinu nešto posebno u ovim tekućinama i teško ih je uspoređivati sa do sada poznatim proizvođačima. Nadamo se da će Vam se sviditi. http://parilica.hr/15-the-e-liquid-factory Sorry na možda neugodnom pitanju: vi osobno parite pa dajete svoje utiske o pojedinim luiqidima ili nam prenosite komentare drugih vapera ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 03:52 |
|
|
Frenk je napisao: parilica.hr je napisao: Dodali smo u izbor e-tekućina i španjolskog proizvođača The E-liquid Factory (TEF). Trenutno u ponudi imamo 5 vrsta liquida vrlo zanimljivih okusa. Sastav im je 50% PG/ 50% VG. Ovo je noviji proizvođač za kojeg vjerujemo da će se brzo izboriti na tržištu jer ima uistinu nešto posebno u ovim tekućinama i teško ih je uspoređivati sa do sada poznatim proizvođačima. Nadamo se da će Vam se sviditi. http://parilica.hr/15-the-e-liquid-factory Sorry na možda neugodnom pitanju: vi osobno parite pa dajete svoje utiske o pojedinim luiqidima ili nam prenosite komentare drugih vapera ? @Frenk: Nikakav problem odgovoriti na bilo koje pitanje, ali nije mi jasno na što točno misliš? Pozitivna ocjena ovih tekućina temeljena je na iskustvu nas iz Parilice i ljudi u našoj neposrednoj blizini koji nam rado pomažu u testiranju svega i svačega prije nego to stavimo u prodaju. Ako pod ovim "drugim vaperima" možda misliš na neke strane forume, tada je odgovor negativan. Nismo provjeravali što svjetska vaper zajednica govori o ovome proizvođaču. Ako sam profulao odgovor, slobodno ponovi pitanje, ali malo preciziraj.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 07:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Mislim da je opis okusa C/P sa strane proizvođača ili dilera tekučina. Zato i probavam da bih se sam uvjerio, a i da li mi odgovara. Pitanje o prodaji i naručivanju tekučina je glupo spominjati. Ja da prodajem tekučine prvo bih probao, dao prijateljima (kao uzorke što radi Parilica), a valjda i svi ostali, onda ide kalkulacija cijene itd. Pa Frenk ovo zadnje je tvoj fah i ti si hebeni ekonomista, jes olinjao i star ali ipak.  jedan obični. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 13:04 |
|
|
|
Aha, pitaš za opis tekućina na shopu. To je pokušaj prijevod sa stranice proizvođača.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 21:32 |
|
|
CHROMEX je napisao: Mislim da je opis okusa C/P sa strane proizvođača ili dilera tekučina. Zato i probavam da bih se sam uvjerio, a i da li mi odgovara. Pitanje o prodaji i naručivanju tekučina je glupo spominjati. Ja da prodajem tekučine prvo bih probao, dao prijateljima (kao uzorke što radi Parilica), a valjda i svi ostali, onda ide kalkulacija cijene itd. Pa Frenk ovo zadnje je tvoj fah i ti si hebeni ekonomista, jes olinjao i star ali ipak.  jedan obični.  Ajde starino,znaš o ćemu pričam a krivo prevodiš,kažeš da Parilica daje uzorke za probu...ok...ali kome daje?...i ja bih prije naruđbe probao jer sam već dosta toga naručio pa poklonio ili bacio...toliko bagat nisam 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 22:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
krivo frenk, sve plačam
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 24 vel 2012 23:10 |
|
|
CHROMEX je napisao: krivo frenk, sve plačam Nisam rekao da tebi daju uzorke...ti si spomenuo uzorke 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: The e-liquid factory by Parilica.hr Postano: 25 vel 2012 09:28 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
parilica.hr je napisao: @Frenk: Nikakav problem odgovoriti na bilo koje pitanje, ali nije mi jasno na što točno misliš? Pozitivna ocjena ovih tekućina temeljena je na iskustvu nas iz Parilice i ljudi u našoj neposrednoj blizini koji nam rado pomažu u testiranju svega i svačega prije nego to stavimo u prodaju. Ako pod ovim "drugim vaperima" možda misliš na neke strane forume, tada je odgovor negativan. Nismo provjeravali što svjetska vaper zajednica govori o ovome proizvođaču. Ako sam profulao odgovor, slobodno ponovi pitanje, ali malo preciziraj. S obzirom da sam u neposrednoj blizini bilježim se sa štovanjem za sve moguće testove opreme i liquida. Srdačan pozdrav iz Slav. Broda!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |