A sad cemo malo ozbiljnije..
Vec duže vrijeme zovem Kintu da dođe do mene i zadnje smo razgovarali da bi to moglo biti ovaj prethodni vikend.
Potpuno si u pravu da nije stavljen nikakav post o druženju ovdje u temi ali sam putem chata (nakon tvojih blablabla o druženju u Crnoj Dragi) pozvao da ovaj put dođete do mene, pošto je već postojao interni dogovor između Kinte i mene.
Nemoj mi tu sad glumiti uvrijeđenu mladu jer nemaš zašto osim ak nećeš

ili
Rekao si da dolaziš, rekao je Davor da bu došel, Lis se isto pozitivno izrazil, Sanja nije niš odreagirala, a Siniša je rekel da ima goste.
Ja sam pozval i smatram da nakon toga (ako nema nekih vanrednih događanja i promjena) nema potrebe svakih par sati ponavljati isto.
Niko nije odredil sat kad treba doci ili otici, vec kad ko dođe.. dobro dođe.
Ako tko ne zna gdje sam.. pita i ja mu pošaljem adresu, opis puta, mapu.
I onda mi ti na telefon taj dan kažeš kako nisi krenuo jer nisi znao kad treba doci, jer nisi znao da li dogovor vrijedi ili je nešto promjenjeno ili su partizani u šumi ili te steram u kitu.
I onda te Kinta zove i kažeš isto, te nakon toga da buš ipak došel.. a na kraju ipak nisi iako smo te očekivali!
Iiii.. kak si ti to sad zamislil da nisi zavrijedil
Znam da imaš na pameti neka događanja ili druženja kad ja nisam došel, ali nisi u pravu po tom pitanju jer sam ti ja unaprijed rekao da imam neke druge stvari u planu koje sam već od prije imao dogovorene.
Zato.. nemoj da bude

ili
Bolje da je
P.S.
CHROMEX.. neću ti niš reči.. znaš i sam..

P.P.S.
Volim te ali to nije nikakva prepreka za ovaj P.S. - čak štoviše!