GODIŠNJA SKUPŠTINABliži se vrijeme godišnje skupštine, biranje članova predsjedništva i svega sličnog u svezi glede toga (kak mi ide ovaj novi rvacki), pa bih zamolio sve članove da se pojave, zbog kvoruma.Dakle SVE KOJI SU U MOGUČNOSTI DOĆI, dakle okolica Zagreba, a za ostale možemo obezbjediti i smještaj.Radno predsjedništvo će dati prijedlog kada (po meni za cca.2 tjedna, jedna subota dok se još može biti vani).
Molio bih da se prijave svi zainteresirani, a i oni koji nisu ,za jedno parenjsko druženje.Ovisi o broju učesnika, možda bi mogli i kozlića okrenuti.
Sve obavijesti ovdje, pa i prijedlozi.Ovaj put bi željeli da nas je više, a ne samo nekolicina koji se stalno nalazimo, dakle svi aktivni učesnici foruma (nije ni to uvjet).
Cilj svega je bolje upoznavanje, naravno opijanje i žderanje, a i razmjena iskustava, naravno i sakupljanje članarine koja ide u moj žep da si napokon kupim neki Mod
Pošto postoji i ideja da osnujemo Udrugu građana sa nekakvom idejom kao nešto protiv pušenja, pušenje je štetno i ta sranja, trebat će nam i članovi.
To je za početak, sad je red na vama.
Uz drugarski pozdrav
PARIMO SEP.s. DODO odi vrit

Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije