Kao što sam naslov kaže, organiziram meeting lokalnih vapera u Puli 06. ili 07.04.2013.
Meeting bi se trebao održati u restoranu Oaza na Velom Vrhu (Pula). Datumi 06. ili 07. su mogući ovisno o zajedničkom dogovoru kako kome odgovara.
Opcija 1. (06.04.2013):
- meeting u popodnevnim/večernjim satima pa do kad traje, za vrijeme radnog vremena restorana, piće i hrana po akcijskim cijenama za sve vapere koji se pojave, što bi značilo da svi plaćaju svoje, ukoliko žele nešto konzumirati, nije uvijet da itko mora išta platiti, cilj je druženje.
Opcija 2. (07.04.2013):
- meeting također u popodnevnim/večernjim satima pa do kad traje, traje. Restoran nedjeljom ne radi, tako da je prostor onda rezerviran samo za nas vapere. U ovoj opciji bi bilo potrebno dati sitnu kotizacija, npr. 20 - 30kn po glavi, te onda bi imali dovoljno pića i neku sitnu hranu usput za gricnuti za sve. Pošto restoran službeno ne radi, nije moguće izdavati račune itd., znači što ima ponuđeno, to je to (mada se može komotno garantirati da će biti i više nego dovoljno svega za sve).
Naravno svatko onda može i donijeti svoju cugu, hranu, opremu za kampiranje, ribički pribor itd.
Svi vaperi su dobrodošli, tko je u mogućnosti doći tada, javite mi se na PM ili ovdje, kako bih mogao složiti neku okvirnu listu broja ljudi, i finalizirati dogovor, točnije odrediti točan datum i opciju. Slobodno zovite prijatelje koji nisu aktivni na forumu, pa i ljude koji žele dobiti koju informaciju o parenju, uz napomenu da je pušenje zabranjeno u restoranu.
Parenje nije.
Svi koji dolaze, slobodno donesite i višak opreme, tekućina itd. pošto ćemo i osigurati i dio sale za trgovanje.
Za sav dodatan info sam na raspolaganju.