Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:44. Sada je: 09 lis 2024 09:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 62 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Zašto je forum otišao u kukija, i šta napravit da izađe.
PostPostano: 09 sij 2017 18:29 

Privukao ih novi zakon :naje:

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh

PostPostano: 10 sij 2017 21:28 

Dok počnu zatvarat grupe po Face-u zbog tpd-a, forumi će opet oživjet! :)

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 11 sij 2017 12:01 
Moderator

je...samo kaj forum isto radi promidzbu ecigareta, ima hrpetinu slika istih i tako to...

Sent from my T6 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 11 sij 2017 12:11 

Treba ih stavit na ruske servere

Povratak na vrh

PostPostano: 11 sij 2017 23:19 

Nekad je manje postova...nekad ih je više.
Neki bi ovo...neki ono...a nekima je dobro...za mene je jedini i najbolji forum u HR.
Da može bolje...može...da može gore...može...hebaj ga...uvijek nas ima i uvijek ce nas biti tu.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2017 16:24 

Medo je napisao:
Kroz godine se forum puni svakojakim pod temama i ljudi se gube u svemu tome, stare teme se cuvaju umjesto da se brišu

Mene npr. smetaju neke stare, prožvakane i možda čak i nepotrebne "top teme" koje se nalaze prikačene na svim podforumima... mislim da bi to trebalo malo revidirati i otkačiti teme koje možda više nisu aktualne, možda nešto jako bitne i sl.

Sve u svemu neko čišćenje tih "top tema"... znam kako to ide. Dugo vremena sam bio moderator na forumu.hr i nakon nekog vremena, na svakom forumu - podforumu, naprosto je potrebno čišćenje, pospremanje :)
probajte tako nešto napraviti ovdje.

Nadalje, netko je rekao da nove članove ne zanimaju teme od 150 stranica (karikiram) o tome kako napraviti svoj atomizer, kako motati koju žicu i sl... zašto bi ga radio kad sam sa kineskim sranjem :D sasvim zadovoljan.
Atomizer = potrošna roba. kad crkne kupim novi. Ne vidim potrebu da ga sam idem izrađivati. Ok, vjerojatno mnogi ovdje ne misle tako i to je sasvim OK

No sve u svemu treba nam jedno veliko pospremanje, brisanje...

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2017 16:32 

nadalje što bi ja želio čitati... recenzije e tekućina i opreme.
Na što smo loše/dobro naletjeli. Što ima novu u vaperskom svijetu. Koji su trendovi u opremi/tekućinama i sl...
neke "opće razgovore" u stilu u kojoj zemlji je što dozvoljeno/zabranjeno... gdje idemo, što možemo očekivati i sl.

Još k tome ne vidim nikakvu potrebu da se novi članovi predstavljaju. Čemu te teme i služe uopće?

"Bok ja sam Petar iz Starog Petrovog Sela, imam 28 godina i parim već 2 godine"

I onda mu svim mašemo i želim dobrodošlicu :hug: :plus: :shake:

Sad će netko garant napisati da tako sprečavamo da ovdje pišu maloljetnici... :blje:

nagradno pitanje... imam li ja 15, 35 ili 45 godina...???
Po meni bi to prvo trebalo ukinuti, pogotovo da to mora biti obligatorno... nema pisanje dok ne napišeš neku rečenicu i dok ti mi ne zaželimo dobrodošlicu :D

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2017 17:13 

Na vise foruma sam registriran i na svakom od tih je red da se predstavis prilikom logiranja. Ne vidim nista lose u tome.

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2017 17:28 

ZgKrešo je napisao:
nadalje što bi ja želio čitati... recenzije e tekućina i opreme.

Tražilica ne radi ili lijenost? Postoji more recenzija o modovima ( http://www.vaperclub.org/viewforum.php?f=119 ), atomizerima ( http://www.vaperclub.org/viewforum.php?f=118 ), i tekućinama/aromama ( http://www.vaperclub.org/viewforum.php?f=7 )

ZgKrešo je napisao:
Još k tome ne vidim nikakvu potrebu da se novi članovi predstavljaju. Čemu te teme i služe uopće?

Mislim da je ovo stvar opće kulture i odgoja, ni u "stvarnom svijetu" nije strano kod upoznavanja pružiti ruku nekome koga prvi put vidiš i predstaviti se pa ne vidim problem to napraviti i ovdje.

ZgKrešo je napisao:
Nadalje, netko je rekao da nove članove ne zanimaju teme od 150 stranica (karikiram) o tome kako napraviti svoj atomizer, kako motati koju žicu i sl... zašto bi ga radio kad sam sa kineskim sranjem :D sasvim zadovoljan.
Atomizer = potrošna roba. kad crkne kupim novi. Ne vidim potrebu da ga sam idem izrađivati.

Ne znam nikoga ko izrađuje svoje atomizere. Grijače da, sitne preinake na tankovima isto da ali cijele atomizere baš nisam naletio. Doduše forum je velik pa možda još nisam stigao. Što se čišćenja foruma tiče slažem se apsolutno. Ima tema koje su zastarjele i nepotrebne. Za ovo o temama od 150 stranica nije stvar njihove opširnosti koliko lijenosti novih članova čitanja istih a da ne govorim o pisanju novih.
Nismo svi isti i nemamo svi iste sposobnosti. Nekome je složiti grijač i odrediti količinu pamuka p..... dim dok se netko lomi danima dok ne skuži kako stvar funkcionira. Poanta je da se usporedi i pročita više mišljenja pa se onda nadati da će to isto netko i pročitati i na kraju se nadati da će biti što manje ovakvih upita jer se u temama dovoljno objasnilo i pojednostavnilo da bi svi mogli uživati u parenju a ne da odustaje od istog.

Citat:
Evic mini je govno nad govnima, ili sam ja kreten koji ne zna složiti seting... imao i tron i ego one tank, i nikal i titan grijače i nikako na zelenu granu. Nikako... i onda se čudimo kaj ekipa odustaje. Malo radi pa odvrnem i natočim novu tekućinu (50:50 da se razumijemo nikakvo čudo, klasika nad klasikama) i onda nikako narihtati... temperatura dolje, temperatura gore... watti gore, vati dole, titan atomizer, pa nikal atomizer i opet ništa ne pomaže. Pa kak ne bi popizdio, dajte vi meni recite. Ja samo želim pariti a ne boriti se 3 sata sa prokletom spravom.
Trenutno 220 c, 55 w, otpor 0,21 om i ništa se ne događa... ništa. Kad stisnem na par seckundi (kao i obično) pare gotovo i nema, kad stisnem i držim 5, 6 sec počne šikljati nešto jako vurće i sitno i bezveze... ono vruče je da me prži ali pare i dalje nigdje :(
Za ovo bome treba živaca... za olovku u drugu ruku ne treba... odvrneš, natočiš, zavrneš i pariš... cca svkih 7 dana novi grijač, cca svakih par mjeseci nova baterije i bok. Ni brige ni pameti... za ove neke "bolje sprave" trebaš ono priručnik :(

Povratak na vrh

PostPostano: 18 sij 2017 09:24 

Ok, OK... ja sam nekulturan pa se ne bi predstavio :D :hihi: i sad ste me skužili :jvas:
Na forumima gdje ja zalazim/gdje sam zalazio ne postoje takve predstavljajuče teme... u konačnici ponovo pitam u čemu je poanta? Jel itko zna tko sam ja... ja nemam poima tko je bilo tko od vas i niti ne zalazim na taj podforum gdje se novi prestavljalju ali OK, to je još i najmanji problem. U stvari i nije problem ali volim dramiti prije prve kave :D

Ok grijač - atomizer isti kurac. kad dođem na štand u awenue kad tražim grijač ili atomizer dobijem istu stvar :D

I za kraj a tiče se toga kaj si me citirao... nikad ne podcjenjuj moć ljudske lijenosti :D
Lakše je otvoriti temu nego iščitavati 23 stranice u nadi da će tamo negdje biti rješenje za konkretan problem i to je normalno i u ljudskoj prirodi...

No u nečemu se svi slažemo, forum treba malo pročistiti...

Povratak na vrh

[ 62 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: