komunikacija putem društvenih mreža je lakša... uzmeš mob, opališ handcheck, javiš se ekipi i to je to. a ne slikat, prebacit na komp, uploadat na neki servis, nakeljt fotku na forum.... to je samo jedan primjer.
ljudi su češće na fejsu nego na forumu, objaviš poruku/pitanje na fejsu, netko će ti odgovorit skoro pa odmah.
chat na fejsu je brži, bolji, zanimljiviji... većina ima na mobitelu instaliranu aplikaciju... i chetaš ak oš, ak neš neš.
prodaja putem fejsa je interaktivnija, lakše staviš slike, lakše komuniciraš s ljudima.
forum pogledam 1x dnevno, fejs 50x dnevno (em zbog posla, em zbog zaj...ezezancije)
osim toga na fejsu je često nekakav hepening... nekaj se dijeli, neko nekaj dijeli itd...
npr vaperska škvadra... prije mjesec dana su imali 2000 članova, sada već 2300... ne velim da je ta grupa fantastična...ali eto.
i na kraju krajeva slažem se sa izjavama da je sve maksimalno pojednostavljeno što se tiče vapinga. ne bi reko da je vaping zamro, mislim da i dalje raste populacija ekipe koja prelazi sa analogije na digitaliju ali je stvar da: - danas kod nas imaš trgovine gdje su prodavači educiraniji i spremni pomoći novom korisniku - gubi se smisao nekakvog lamentiranja o opremi ako je korisnik početnik jer mu je sve objašnjeno u shopu - današnja oprema je retard frendly, kupiš, radi, pariš... nemaš potrebe lamentirat o tome - napredniji korisnici su i dalje aktivni ali u nekim drugim oblicima koji su interesantni, a to je osobna komunikacija u virageu na kavi itd - forum je stvar devedesetih... na fejsu sa problemom odmah nakeljiš sliku i dobiješ često odgovor, relativno normalan
meni je fantastično kad nas se skupi 10, i onda lamentiramo o svemu. I nije da se samo sere o ovome ili onome... probaš novi drugi liquid, popipaš novi drugi mod... probaš neki atty... evo par primjera: - Crazy kipper uvijek ima neki drugi liquid - fora je proba, fakat ima dobrih, fakat ima loših - Saša donese neki mod/tank/liquid, fora je pogledat, probat, pomirišat (video mi je dosadno gledat "informiranja radi", zanimljivo mi ga je pogledat ako kupujem taj komad opreme) - Lemi je dofuro svoju igračku, tak nešto vjerojatno dugo nebum držo u rukama :p - Cube je ugodan oku - Krki se žali - Feko kenja - Zekoslav šuti - Number four ima neke priče znanstvene fantastike - Medo priča kineski - a sve to iz kuta gleda Spavle i pari svoj RY4...
i to je to... forum out, družba pere kvržice subotom je in...na žalost nisu svi iz ZG...
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|