Hear ye, hear ye...
Uz Rossijevo dopustenje nadopuna
Daklem ovako... na inicijativu nas par nadobudnih panjeva otvaramo natjecanje u trajanju od max pola sata (uuuu puno sam reko).
Papricice su moj domaci uzgoj i to je moja donacija + umak pobjedniku...
Pravila natjecanja:
Pojesti 1/4 Carolina Reaper papricice...i nakon 90 sekundi jos 1/4
1: Minimalno 4 natjecatelja (moze i vise)
2: zvakanje 1/4 pola minute, tek onda gutanje iste, oba puta
3: izdrzati sto dulje bez pljuvanja, bjezanja na wc, i kojekakvih pizdarija (smijete se previjat i pokazivat kolicinu agonije)/automatska diskvalifikacija
4: dozvoljeno plakanje i ispuhivanje nosa
5: dozvoljeno je jaukanje i pickaranje, ali ne dizanje sa sjedeceg mjesta
6: mlijeko cemo dofurat...
7: druga cetvrtina vam garantira ulazak u fond za nagrade, ali ta druga cetvrtina nije obavezna
u principu to bi bilo to (za sad) od pravila..
Kako cemo ocjenit pobjednika....
Dakle zadnji koji ostane a da nije popio guc tekucine(osim svoje sline) je pobjednik i da nije prekrsio gornja pravila...
ako bude i takvih koji nece posegnut za nicim, nepristrani spectatori ce odlucit koji se najbolje drzao, bit cete pod budnim okom kamera i ociju...
Veliki je plus ako ste pojeli i drugu cetvrtinu
Nagrade : sa moje strane pobjednik dobiva pola litre mog domaceg ljutog umaka, 1 deci Fekine tekucine po izboru, i ako se okrugli stol VC-a slozi, neku nagradu po njihovom izboru... bit ce i jos nagrada... bit cete obavjesteni...
Tocna lokacija : Cafe Bar Bundek

Vrijeme : Nedjelja ili subota prijepodne,
Opcije: Mogu razgovarat sa gazdom da nam napravi rostilj, pa da dodjemo sa familijama na nedjeljni rucak, vjerujem da se da dogovoriti porcija po 30 kuna mijesano meso, pomfri etc.. Pa uz to da

vide sa kim se druzimo, neka se i same podruze..
Nemoraju svi sudjelovat u natjecanju, ali u druzenju bi mogli, zato predlazem subota mozda bolje umjesto meeta ili meet prebacit na nedjelju..
Eto..
Nagrade:
Ljuti umak by Rossi
1dcl tekucine by Fek0 po izboru
Maica by Ultramods
Carbon Fuhatan by Fasttech
i jos par sitnica, nagrade stalno pristizu
Prijavljeni za sada, naravno bice mogucnost prijave na licu mjesta
1: Medo
2: Sasha
3: Yeti (ako ne radim, ovisno o datumu)
4: Alois