Imam ja jedno pitanje...
Nedavno sam nabavio (5.6.2012.) tj. to mi je i prva baterija
...
Mogao sa pariti jednakim intenzitetom gotovo 2,5 dana (prije sam pušio analognih oko 15cig/dan)..., sada baterija traje samo jedan dan, a pare i jačine ni izbliza kao prije nekoliko dana.., gotovo da mi je svjejedno imam li kemijsku ili bateriju kod sebe jer nikakve svrhe nema...jer nema ni zadovoljstva kod parenja...
Kad stisnem gumbić cvrćanje tekućine na žici gotovo se i ne čuje...
Uzeo sam drugi novi CE4, kontam možda je on problem.., no nije..., i tako sam isprobao 2-3 druga CE4 atomizera, no ista priča..., uz to je i protok zraka atomizera na toj bateriji jako, jako loš....
Ništa, uzeo sam drugu bateriju u potpuno drugoj trgovini i naravno preporod...., sve je kako treba (a tako je bilo s problematičnom baterijom prvih 15-tak dana...).....
Dakle nije prošlo niti mjesec dana, a baterija je beskorisna, "radi", a kao i da ne radi...
Nemam što izgubiti pa idem na pokušaj reklamacije uz uredno predočen račun jer dalje garancija na iste baterije iznosi bar 3 mjeseca.., no to je tek bio "show" - dakle uzaludan odlazak u trgovinu..., prvo mi je rečeno da garancija (koje zapravo na baterije nema) vrijedi samo ako baterija zaista i ne radi (mrtva), a onda kojekakve gluposti samo da me se otresu -
- "pa što hoćete niste pušili mjesec dana pa ste uštedili.. "ne priznajemo reklamacije na baterije"..."baterija eto uredno radi pa nemate osnove za reklamaciju"...., "izmišljate", "snimljeni ste, napustite trgovinu ili zvati ćemo policiju", "molim Vas udaljite se iz trgovine !!!", "nemam se ja što više s Vama raspravljati"..., ne mogu se svega niti sjetiti..., a sve to začinjeno sa izuzetnom neljubaznošću trgovkinje koja me je na kraju i fizički htjela istjerati i unosila mi se u facu te mi je "zabranila" kupovinu u dotičnoj trgovini.., isprva nisam htio iziči iz trgovine na njenu "zapovijest".., a otišao bih ionako jer sam vidio da ovo može prerasti u fizički sukob što sam pod svaku cijenu htio izbječi....
Mislim da je najviše popizdila kad sam joj rekao -
evo sad imate snimku mene bezobraznog kupca pa možete to predočiti državnom inspektoratu i policiji na čega je pozelenila i počela vrištati
"što ti to meni prijetiš inspektoratom"..., jao izgleda da sam ubo u bolnu točku...
Iskreno, susretao sam se s svakakim nazovi "privatnicima-trgovcima" koji su bili neugodni i bezobrazni i nisu htjeli uvažiti bilo kakvu reklamaciju, ali ovako što vjerujem da više nikada neću doživjeti...
Vjerujem da Vas sve zanima koja je to trgovina...., mislim da na forumu čak i ima netko tko radi u toj trgovini samo na drugoj lokaciji..., a ovo se dogodilo vjerujem sa vlasnicom ili suvlasnicom jer si običan trgovac koji radi za pišljivu plaćicu tako što ipak ne može dopustiti...
Ja za 170 kn propasti neću, no.... itekako govori o kakvim ljudima se u životu možete sresti...
Žalosno, žalosno..., kad se trgovinom bavi svatko.....