Eto da napisem svoje iskustvo sa doticnim gospodinom.
Nismo nista trgovali, ali nakon dogovora oko kupnje (Doge v2 driper) on je meni dao broj racuna da uplatim novce i sve ok. Drugi dan odo ja u banku i da uplatim novce kad ono nakon moja 2 pokusaja diktiranja broja racuna i pokusaj gospodicne za salterom nisu urodili plodom, ono broj racuna krivi.. Reko ok, puno je to brojeva lako se potkrade greska te kontaktiram sa doticnog gospodina i kaze da ce m i navecer poslat broj racuna. Posto se nije javljao, probao sam ja njega kontaktirati, ali usprkos procitanim porukama (sto se vidi dal je procitana ili ne) on se meni ne javlja.. Probao sam ga kontaktirati i danas, kad se konacno javio i rekao mi da to on ipak nebi prodao, na sto sam ostao zabezeknut ali ok..
Sto drugo reci nego vrlo neodgovorno i zapravo vrlo glupo iskustvo jer su dogovori tu da se postuju! Dosad sam sve kupnje na forumu obavio bez greske (neke na ogromno povjerenje za nemale novce) i na obostrano zadovoljstvo, ali se ipak pokazalo da ima i takvih trgovaca.. Dobro da to nije bio netko drugi ili neki novi clan, pa da kasnije ode okolo blatit nas Pero jer je lose prosao...
Zao mi je, ali znas kako kazu "Prevari me jednom, tvoja sramota, prevari me dva puta, moja sramota".. Nas dvoje vise necemo trgovati..