Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:13. Sada je: 16 lis 2024 07:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Punjač iz 300 čuda
PostPostano: 12 stu 2013 13:32 

Ante256 je napisao:
Ma nema potrebe, nemaju one ništa s tim, ali neko će kuću zapalit..
Isti taj punjač:

http://www.fasttech.com/products/1421/1 ... r-for-1865

Kad već prodaju 3 puta skuplje neka i stoje iza toga... :minus:

Ona plava mršava (Marija), ona je tu gazda i njoj se triba obratit za reklamacije, prijedloge... itd...
A ona druga, crna (i starija) nema veze s tim... Ona samo tu, eto, radi i ne bakće se sa za nju nebitnim detaljima kao što je kvaliteta punjača i sl. Njima je samo bitno da se proda...
Prije par miseci, kad su priselili iz Vukovarske kod Pothodnika kraj Prime 3, pitam kako ide... Kaže, onako, lošije nego na Vukovarskoj, ugl. online narudžbe...
Pa reko', neka se registriraju na forum, da je tu najveća koncentracija vapera i da malo vide kako "dišu", šta se traži, šta je IN, šta OUT, kritike, pohvale... itd... inače će ih izist konkurencija (koja je već poodavno na vaperskim forumima), Poljaci i Kinezi. A da su im cijene pojedinih artikala nerealne - JESU. I to X2, X3... Ne ide to tako...

Povratak na vrh

PostPostano: 12 stu 2013 13:44 
Veliki Cezar splitske podružnice

Goran_M. je napisao:
Ante256 je napisao:
Ma nema potrebe, nemaju one ništa s tim, ali neko će kuću zapalit..
Isti taj punjač:

http://www.fasttech.com/products/1421/1 ... r-for-1865

Kad već prodaju 3 puta skuplje neka i stoje iza toga... :minus:

Ona plava mršava (Marija), ona je tu gazda i njoj se triba obratit za reklamacije, prijedloge... itd...
A ona druga, crna (i starija) nema veze s tim... Ona samo tu, eto, radi i ne bakće se sa za nju nebitnim detaljima kao što je kvaliteta punjača i sl. Njima je samo bitno da se proda...
Prije par miseci, kad su priselili iz Vukovarske kod Pothodnika kraj Prime 3, pitam kako ide... Kaže, onako, lošije nego na Vukovarskoj, ugl. online narudžbe...
Pa reko', neka se registriraju na forum, da je tu najveća koncentracija vapera i da malo vide kako "dišu", šta se traži, šta je IN, šta OUT, kritike, pohvale... itd... inače će ih izist konkurencija (koja je već poodavno na vaperskim forumima), Poljaci i Kinezi. A da su im cijene pojedinih artikala nerealne - JESU. I to X2, X3... Ne ide to tako...

Oni su tu registrirani ima 2 god, tj gazda je registriran još od vremena kad sam se nalazia sa njim u mračnim ulicama stobreča.
Al to je sasvim nebitno, čudni su njihovi obračuni za maržu a teško je prihvatiti reklamaciju na koju kupac ima pravo.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 stu 2013 14:02 

sopta12345 je napisao:
čudni su njihovi obračuni za maržu...

Ahaaa, a zato se zovu 300 čuda, a ja mislija zbog asortimana! :rotfl:
Kad smo već kod marže, oni odavno prevaziđeni eGo-T i Biansi Imist start kompleti im drže cijenu još otprije godinu dana...
Kažem da im je fiber hvaljen po forumima, a oni pojma nemaju... Znaju samo da ide. Neće znat ni za ovu lošu reklamu (kritiku u vezi punjača)... kad ih nema nigdi.. Samo će jednog dana primjetit da im "punjači kupe prašinu" na lageru ne znajući zašto.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2013 14:03 

Ehmm... jutros sam bia u 300 čudesa... I padne mi na pamet ovi punjač... Kažem, imate antireklamu i šta se sve desilo sa punjačem koji traje čitavih 15 dana, da povuku taj škart iz prodaje, najebat će neko jednog dana, mislim, struja je to... i da nabave Nitecore I2. A ova će da je to čista slučajnost i da se može dogodit svakom... daklem - rijetkost i da šta ga nije doša reklamirat. Ahaaa, a šta će kad je garancija 7 dana... Mislim... da sam na tvom mistu ja bi to iša reklamirat dok je još relativno "svježe", ako ni zbog čega drugog, ono, makar iz inata!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2013 00:15 

Evo da ne ostane tema ovako nedovršena, ja počeo pa ću i završit...

Nakon svega što se zbilo, otišao nakon cca mjesec dana u 300 čuda i ispričao što je bilo, i gospođa mi uvažila reklamaciju...Naravno nisam zamjenio za drugi punjač nego nešto drugo...
Svakako ugodni ljudi za poslovat s njima, možda malo pretjerana reakcija s moje strane, ali ipak sam ja taj kom je u ruci izgorio punjač...
Ugl... nakon isteka garancije i izgubljenog računa priznata reklamacija...cjenim to... :klanja:
Svakako trgovci za poslovat s njima, ali i dalje punjač za pripazit...

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2013 00:26 

ok punjac je banana ocito...
ja s njima imam samo pozitivna iskustva. sve kaj sam od njih narucio doslo je brze nego brzo i sve je radilo savrseno.
jednom su mi poslali jedan grijac manje od narucenog i nakon samo jednog maila poslali +2 o svom trosku za postarinu.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2013 00:42 
Moderator

Dobar je to dučan i imaju najbolji fiber od svih, brza dostava, ma sve 5
Cjene su kakve jesu ali kod naših trgovaca su marže velike kod svih.
Možda da još nabave neke premium tekučine.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2013 12:22 

U Splitu definitivno najbolji dućan, što se opreme tiće. Cijene su takve kakve jesu, svi su po tom pitanju tu negdje.
Mislim da će početnik koji tek ulazi u svijet e-cigareta najbolji savjet dobiti baš tu. Iskusnijim pariocima 300 čuda ionako dođe kao Prva Pomoć ako se desi da nešto nestane/izgori/pukne/šta ja znam šta još. Velika većina nas ipak naručuje preko interneta i svoju robu nabavlja vani tako da se ne čudim u svezi punjača.
U ponudi ima Vamo V3, najvjerojatnije je taj punjač došao u paketu s njim pa ih prodaje zasebno.

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: