Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 31 svi 2023 20:52. Sada je: 31 svi 2023 20:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Poplava divljaka
PostPostano: 13 tra 2013 22:29 

Pa ovo je moram priznati vrhunski rad,kopija,plagijat,web-shop,šta već...
Logo,proizvodi,brand,samo ime,slike...sve je tu,ovaj ako nije službeni zastupnik/distributer onda je vrlo dobar u svome "poslu".
Nanjušio je priliku,raste vaperska zajednica samim time i potražnja i evo njega sa Joyetech-om heh...da nespominjem da su mu i "cohones" povelika-riskirati međunarodnu tužbu i sve ostale pdarije ako nema dozvolu ajmeee.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 tra 2013 00:01 

Meni je ovo malo preuvjerljivo da bi bio plagijat.. čak ima mogućnost provjere dali je orginal proizvod , da je plagijator mogo je bar to izostavit. Ali opet vrag će ti ga znat...

Povratak na vrh

PostPostano: 14 tra 2013 18:58 

Koliko sam iskopao, ovaj site je od iste firme koja ima site: http://mojaecigareta.com

http://mojaecigareta.prestabox.com/cms.php?id_cms=4

Povratak na vrh

PostPostano: 15 tra 2013 15:21 
Administrator

Odgovor Joyetecha:

Dear friend,

Thanks for your email. But we regret to tell you that we know little about the vendor you have mentioned. Our only website is:http://www.joyetech.com
Kindly please visit it and find the information you want.

Hope this can make you clear!
Best wishes

--------------------------------------------------------------------------------

Yoyo
Marketing Department

Shenzhen Joyetech Co., Ltd.
4/F ,9th Blvd.Changxing High New Tech. Industry Zone, Shajing Town, Baoan
District, ShenZhen China.
Tel: 0086 755 81773055 Fax: 0086 755 81737094
Web: www.joyetech.com Email: service@joyetech.com

Povratak na vrh

PostPostano: 15 tra 2013 19:10 

Ja godinama kupujem Nike-ice u prvom lijevo dučanu u Inportanneu... malo dalje je Nike dučan ali oni jednostavno nemaju obične crne Nikeice! Siguran sam da pošaljem mail u Nike da oni nebi imali pojma o kojem se dučanu radi! A da ne govorim o zamjenskim auto djelovima i hr dučanima koji su izgradili kraljevstvo na njima (a kladim se da ih volite)!
A pogotovo s obzirom da nema dobavljača u Hr na popisu na Joyetechovoj stranici... dakle nikom nisu niti konkurencija a kamoli nelojalna konkurencija!
Ne kužim u čemu je problem ako imaju original proizvode (a nitko još nije rekao da nemaju) i ako izdaju račun itd. :hmm:
Ne tvrdim da sam u pravu, al volio bi čuti objašnjenje zašto bi ih se trebalo izbjegavati i u čemu je problem kod takvih prodavača! I gdje da kupim Joyetech proizvod ako ne kod takvih?

Povratak na vrh

PostPostano: 15 tra 2013 19:35 

Ja skuzio da je jedibi problem sto se oglasava kao ovlasteni distributet,to nije...a nisam ni vidio da se tako oglasava...ne gledam na to,proizvod je bitan

Povratak na vrh

PostPostano: 15 tra 2013 22:34 

1denis je napisao:
Ja godinama kupujem Nike-ice u prvom lijevo dučanu u Inportanneu... malo dalje je Nike dučan ali oni jednostavno nemaju obične crne Nikeice! Siguran sam da pošaljem mail u Nike da oni nebi imali pojma o kojem se dučanu radi! A da ne govorim o zamjenskim auto djelovima i hr dučanima koji su izgradili kraljevstvo na njima (a kladim se da ih volite)!
A pogotovo s obzirom da nema dobavljača u Hr na popisu na Joyetechovoj stranici... dakle nikom nisu niti konkurencija a kamoli nelojalna konkurencija!
Ne kužim u čemu je problem ako imaju original proizvode (a nitko još nije rekao da nemaju) i ako izdaju račun itd. :hmm:
Ne tvrdim da sam u pravu, al volio bi čuti objašnjenje zašto bi ih se trebalo izbjegavati i u čemu je problem kod takvih prodavača! I gdje da kupim Joyetech proizvod ako ne kod takvih?

Ma nije ni diskusija (barem sa moje strane) treba li ih izbjegavati ili ne,nego pokušava se doći do nekog iskustva sa njima i/ili njihovim proizvodima da bi se moglo zaključiti šta oni prodaju i ima li to veze sa original Joye ili ne?!
Njihov je problem ako nemaju dozvole za prodaju Joye robe,a naš da ih rezimiramo i dokučimo isplati li se kupovati od njih ili ne te kakva je kvaliteta.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 svi 2013 01:40 

Ne bih htio politizirati, ali jako je bitno da onaj tko posluje to čini na legalan način.
Iz razloga vrlo raširene crne i sive zone poslovanja u Hrvatskoj, stopa nezaposlenosti i cijene su puno veće nego što bi trebale biti, dok se pretjerano bogati upravo ovakva "kriminalna" manjina.
U konačnici, vrlo su velike šanse da će se i taj "prividno jeftin Jojtech" obiti o glavu baš kupcima.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 svi 2013 08:08 

doktor_no_7 je napisao:
Ne bih htio politizirati, ali jako je bitno da onaj tko posluje to čini na legalan način.
Iz razloga vrlo raširene crne i sive zone poslovanja u Hrvatskoj, stopa nezaposlenosti i cijene su puno veće nego što bi trebale biti, dok se pretjerano bogati upravo ovakva "kriminalna" manjina.
U konačnici, vrlo su velike šanse da će se i taj "prividno jeftin Jojtech" obiti o glavu baš kupcima.

Ne vidim kakve to ima veze s ovim sto ima firmu i izdaje racun (nitko nije rekao da je drugacije)! Jedini njegov grijeh je sto prodaje robu koju mu je prodao distributer! A dobar dio ce vidjeti ovaj post tek kasnije kad se vrate s trznice gdje ima osim domace peoizvodnje pregrst ovlastenih distributera! :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 svi 2013 11:20 

Bez zamjenskih autodjelova bi propao ko Bugarska i bio dužan ko Grčka

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.