Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 05:43. Sada je: 16 lis 2024 05:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Poplava divljaka
PostPostano: 13 tra 2013 15:01 
Administrator

Dakle svasta se u ovoj virtualnoj drzavi dogadja.
Divljaci na sve strane, shverceri s njuskala otvaraju web stranice, kopiraju se cijele brand stranice ...
:joj:

Evo najnovijeg primjera
http://www.joyetech.hr/

Ma mrak sto joytech ima ovlastenog dilera u rvackoj, ali ...

http://www.joyetech.com/distributors/dis.php

Gdje je tu na popisu? :shake:

Budite jako oprezni kome ostavljate novac. Ako je netko ovlasteni diler to mora biti negdje i prikazano. Ako je netko trgovac mora na web stranici biti oznaceno sjediste firme i OIB. Inace zaobilazite takve shvercere i prevarante u velikom krugu.
Radi se o vec klasicnoj prici da se uzme sto se moze bez obzira sto se sjebe trziste a kad sve propadne sele se ko skakavci na drugo podrucje.
:shake:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Poplava divljaka
PostPostano: 13 tra 2013 15:09 

Kinta je napisao:
Dakle svasta se u ovoj virtualnoj drzavi dogadja.
Divljaci na sve strane, shverceri s njuskala otvaraju web stranice, kopiraju se cijele brand stranice ...
:joj:

Evo najnovijeg primjera
http://www.joyetech.hr/

Ma mrak sto joytech ima ovlastenog dilera u rvackoj, ali ...

http://www.joyetech.com/distributors/dis.php

Gdje je tu na popisu? :shake:

Budite jako oprezni kome ostavljate novac. Ako je netko ovlasteni diler to mora biti negdje i prikazano. Ako je netko trgovac mora na web stranici biti oznaceno sjediste firme i OIB. Inace zaobilazite takve shvercere i prevarante u velikom krugu.
Radi se o vec klasicnoj prici da se uzme sto se moze bez obzira sto se sjebe trziste a kad sve propadne sele se ko skakavci na drugo podrucje.
:shake:

Ali mora se priznati da si je ovaj baš dao truda...
Da ti nisam poslao poruku,nasjeo bi

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 15:14 

Opreza nikad dosta... ali po tome ispada da nemaju distributera u Kini, Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj...

Onda znači da ni Nubilum nije distributer... a kod njih sam kupio Twisticu od Joyetecha... i njihova tema ponosno stoji na forumu...
A i na toj stranici joyetech.hr piše i sjedište firme i ostali podaci... :hmm:
Ne kužim po čemu su oni prevaranti, a volio bih shvatiti (da znam paziti kod sličnih primjera)...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 15:41 

ne kužim ako neko stavlja svoje podatke na stranicu "službenu" kao što je OIB, racun banke, adresu, kontakt broj. mora biti caka, jer da neko posluje na taj nacin i ugrožava sebe kao trgovca.....zar stvarno ima ljudi koji idu do te granice da kopiraju nekog bez pokrica...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 18:35 

1denis je napisao:
Opreza nikad dosta... ali po tome ispada da nemaju distributera u Kini, Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj...

Onda znači da ni Nubilum nije distributer... a kod njih sam kupio Twisticu od Joyetecha... i njihova tema ponosno stoji na forumu...
Ne kužim po čemu su oni prevaranti, a volio bih shvatiti (da znam paziti kod sličnih primjera)...

Prevaranti su po tome što se predstavljaju kao zastupnici a to nisu,što se i vidi prema popisu od joyetecha...to što im piše oib itd znači da imaju otvoren obrt (najčešće) ili d.o.o. rijeđe (skuplji je...)ali nisu ovlašteni zastupnici nego samo prodaju robu navedenog proizvođača koje kupuju kao i ostali vaperi preko kineskih web shopova itd...a što se tiče nubiluma oni nigdje ne navode da su zastupnici neko samo prodaju joyetech robu i ostalo...što je ok

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 18:40 

vapeman je napisao:
1denis je napisao:

Prevaranti su po tome što se predstavljaju kao zastupnici a to nisu,što se i vidi prema popisu od joyetecha...to što im piše oib itd znači da imaju otvoren obrt (najčešće) ili d.o.o. rijeđe (skuplji je...)ali nisu ovlašteni zastupnici nego samo prodaju robu navedenog proizvođača koje kupuju kao i ostali vaperi preko kineskih web shopova itd...a što se tiče nubiluma oni nigdje ne navode da su zastupnici neko samo prodaju joyetech robu i ostalo...što je ok

pa ako je to legalno ajmo svi u šoping i preprodavat.....e lepa naša hrvatska

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 18:43 

zapravo problem je u tome da se deklarira kao uvoznik a zapravo nije!!!!

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 18:45 

medo0504 je napisao:
zapravo problem je u tome da se deklarira kao uvoznik a zapravo nije!!!!

A je on uvoznik generalno gledajući ali nije ovlašteni zastupnik a tu je razlika...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 21:28 

imam twisticu od tog lika, super zadovoljan...a inace kad sam otkrio ego2.pl stranicu bila je na popisu na joyetechu, sada vise nije, pa ti znaj!!

nek se reklamira kako hoce, meni isti klinac, jel suzbeni il je drmnul u obilazku tvornice...ako je original onda je original i to puno znaci, usporedi cijene kod njega i ove kineske kopije, nije neka razlika.

i sad ko je bezobrazniji, on koji se tako deklarirao i ima original ili ovaj koji je frendu uvalio najnoviji najbolji ego preoizvod "eGo-CE4", tako pise na bateriji, a ce4 ko da je skuren u vrucoj vodi sav je popigan i sjebal mu vec troje hlace sa likvidom!

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2013 22:28 

uostalom ko voli nek izvoli!!!

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.