Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 16:08. Sada je: 26 ožu 2025 16:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Kruže sumnjive baterije na oglasnicima
PostPostano: 05 ožu 2014 19:42 

Dobivena na popravak jedna ego baterija po velicini kao da je 1100mah....
šorta elektronika (pcb)...nakon testiranja ustanovljeno je da je pcb prosvirao....nije bed zamjenit ce se pcb i sve bu radilo....ali...kad sam skinuo glavu i polako izvukao uložak baterije imao sam kaj za vidjet.....
u kucište egice uglavinjana je baterija koja ne odgovara velicini tog kucišta.....
Da se razumijemo....rastavio sam nebrojeno baterija uglavnom kupljenih kod nas u ducanima ili iz inozemstva....
neke jesu original, neke nisu....ali zajednicko svim tim baterijama je deklaracija koja se nalazi na bateriskim ulošcima.
kod ove nema deklaracije, k tome je još i tako mala da ne znam koja je 450 mah...ili...650 mah, još su nabili spužvicu da se slucajno nebi klatarala po kucištu.

stoga pazite kaj kupujete preko oglasnika ili njuškala !!

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Kruže sumnjive baterije na oglasnicima
PostPostano: 05 ožu 2014 19:51 
Moderator

NE kupujte preko oglasnika i njuškala!
Ima već dovoljan broj dučana, u kojima dobijete i garanciju i vrijednost za svoje novce, čemu reskirati za par desetaka kuna razlike ako uopće i postoji.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 05 ožu 2014 20:10 

Vec je neko pitao za tu spuzvu...sumnjam da onaj ko prodaje da zna sto je unutra

A moj slucaj je da sam uzeo prvo egicu od tihomira,nakon toga kolegica,jednom zgodom rastavili,moja ok,od kolegice manja baterija sa spuzvom unutra...ko je kriv? Tihomir il kinez?? Po meni oboje,pogotovo tihomir koji masno zaradjuje a prodaje pod original i vrh opremu (tako bilo pred godinu dana barem)...i sad pitanje zasto ne vjerujem vise ni tihomiru ni nikome ovdje...glume da su nesto a zapravo su nista nego iskoristili priliku,prodaju muda pod bubrege ko i svaki drugi s njuskala...jos da sam koji put dobio racun mozda nebi nista rekao...jebe mi se nek zaradjuju al nikad za preporuku vise nebi naveo takve

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 20:13 

Mislim da nisu prekupci toliko krivi koliko izvori od kuda dolaze baterije....i po kojoj cijeni dolaze.....
zanimljivo nisam se susreo sa ovakvim baterijama koje su kupljene u ducanu.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 20:23 

Medo je napisao:
Mislim da nisu prekupci toliko krivi koliko izvori od kuda dolaze baterije....i po kojoj cijeni dolaze.....
zanimljivo nisam se susreo sa ovakvim baterijama koje su kupljene u ducanu.

a otkuda onda nabavljaju? cijena 120kn i još posebno usb+zidni punjac+ poštarina...da 4 linića ga oderu imao bi duplu zaradu, garantira za to neznam kako, a nezna ni što prodaje

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 20:23 

Tak je i moja bila isto, olfo 1100 a ono mauna. Rasklimala se ova glava gore s tipkom i navojima i ja to rastavio da zakeljim nazad da se ne klima, izvadim bateriju a ono pol uloska baterija pol spuzva. Reko al i ja isto kupujem prek njuske budala al kaj ces nisam znal tad jos ni za forum ni nis samo sam htio parit. I pario sam, al ne bas dugo hahah

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 20:34 
Administrator

Cijena ego baterije u Kini na veliko je 1,5$ pa si mislite

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 20:47 

Ma sve mi je jasno,sad. Prije nisam imal pojma. A lepo mi je stari uvijek govoril citaj sinek prije neg upalis hehe al ajd nije neka lova. Al masu ekipe kupi i onda se cude i na kraju odustaju jer to ne valja, kratko traje bla bla. Meni je forum puno pomogao i sad zadovoljno parim. Puno ih ni ne dode do foruma ili opce neta da provjete procitaju etc. A ovo s baterijama je meni idiotno al kaj mozes nenres im stat na kraj

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 21:29 

Ovo sto velika vecina nasih trgovaca (ne samo njuskalo, vec i "specijalizirane" trgovine) prodaju je sramotno. Nek zarade, nemam nista protiv. Ali prodaja sumnjivih baterija bas i nije zabavna za krajnjeg korisnika. Svi znaju da su unutra Li-ion baterije, a s njima se bas i nije pametno igrati. Međutim, trgovci to neznaju, a jos ih manje zanima...

Baterije se kupuju iskljucivo provjereni brandovi od provjerenih trgovaca koji prodaju original. Bar to radi svatko tko voli svoje prste i facu (ma koliko ruzna bila). Znaci, kad se radi o eGo baterijicama tu su Joyetech, Vision, Kangertech... Za 18xx baterije AW, Efest, Panasonic, Sony... Nikome se ne isplati ustediti 100kn ako time riskira nesto puno vrijednije. A i trgovci bi se toga drzali kad nebi bili toliko pohlepni i neeticni.

Medo, cijenim to sto radis ljudima uslugu i krpas njihove igracke. Ali napravi i sebi uslugu, pa nemoj popravljati takve no-name gluposti. Dogodit ce se jednom da ce netko imati problema s takvom baterijom, a na kraju ces ti koji si mislio samo najbolje ispasti kriv... Pazi na sebe, a ako ostali ne paze na sebe... Nije tvoj problem.

Ukratko - stavite ipak sigurnost na prvo mijesto!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2014 21:57 

što se tice gore navedenih baterija.....naravno da ne vracam takvu nikome.....vlasnik zna šta cu napravit....hvala na brizi, ali meni nije u interesu da itko strada jer sam vratio ovakav uložak kakav je.

Povratak na vrh

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: