Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 08:09. Sada je: 09 lis 2024 08:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: E-liquid.cn
PostPostano: 26 ožu 2013 00:17 

damirdjg je napisao:
bas me zanima koliko bi nasim trgovcima i posti trajao ship u Shenzen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kolko bi za shipping pobrali:)

Povratak na vrh

PostPostano: 26 ožu 2013 15:54 

damirdjg je napisao:
MorpheusX je napisao:
...nemora ni brisati,neka vide ljudi ubuduće moguće riješenje problema,drvlje i kamenje na njih očito djeluje u pojedinim situacijama.

Mozda nisu u mogucnosti poslati uvijek kako mi ocekujemo,izboriti se sa kineskom carinom,postom...
prije mjesec dana sam narucio neke tri svjetiljke sa e baya...stigle ali jedna ne radi,poslao mail selleru i covjek mi uredno posalje novu,bez pitanja i natezanja...
Moje iskustvo sa kinezima je izuzetno pozitivno,ne znam sto neko ocekuje...danas narudzba sutra na vrata...bas me zanima koliko bi nasim trgovcima i posti trajao ship u Shenzen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pretpostavljam da si te svjetiljke kupio preko ebaya! :mrgreen:
Inaće, kad bi se bar sva ta naša oprema prodavala preko ebaya... njihovi trgovci su spremni dupe dati da dobiju plusić... tri puta će isto slati ako treba, besplatno i bez natezanja, sve za feedback... Kad nešto prodaješ kupcu na neviđeno, i kad to kupac unaprijed plati, onda se ipak očekuje da to prođe savršeno i bez ikakvih problema za kupca... :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 ožu 2013 20:27 

damirdjg je napisao:
MorpheusX je napisao:
...nemora ni brisati,neka vide ljudi ubuduće moguće riješenje problema,drvlje i kamenje na njih očito djeluje u pojedinim situacijama.

Mozda nisu u mogucnosti poslati uvijek kako mi ocekujemo,izboriti se sa kineskom carinom,postom...
prije mjesec dana sam narucio neke tri svjetiljke sa e baya...stigle ali jedna ne radi,poslao mail selleru i covjek mi uredno posalje novu,bez pitanja i natezanja...
Moje iskustvo sa kinezima je izuzetno pozitivno,ne znam sto neko ocekuje...danas narudzba sutra na vrata...bas me zanima koliko bi nasim trgovcima i posti trajao ship u Shenzen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Damire potpuno si u pravu i slažem se s tobom,ono što sam htio reći da 10% njih a većinu i znamo koji su,nisu baš uvijek fer i korektni i treba im dobro zaprijetiti prije nego se pokrenu u vezi slučaja vaše narudžbe,ako to neupali (a obično upali) onda dispute na PayPal-u i lova natrag,prste k sebi i narudžba sa druge stranice. Meni se to dogodilo sa VaporBreak-om,nakon 40 dana kumljenja,moljenja i naposljetku prijetnji nije ništa urodilo plodom pa je to riješio dispute i PayPal vratio lovu sa njihovog računa meni,robu sam naručio sa drugog mjesta i svi sretno i zadovoljni. Ipak,postojala je realna šansa da nakon mojih prijetnji pošalju paket što je upalilo na nekim drugim stranicama no to se nije dogodilo,šteta,morao sam tražiti lovu nazad što je značilo ponovnu narudžbu sa drugog mjesta i novo čekanje od koji tjedan a roba je već mogla biti u mojim rukama. Dakle,sve probati i naposljetku ako ništa neupali prije 45-og dana vratiti svoje novce.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2013 01:48 

...nastavak slijedi - naručio 3 Twistice u paketu sa e-liquida,stiglo prije koji dan,kako sam koju ispraznio da ju probam napuniti te ih proslijediti prijatelju tako nijednu više nemogu napuniti,svijetli narančasto cijeli dan ili noć,baterija se nepuni,nemam pojma šta je-kontam da baterije unutra uopće nisu ni punjive.
Ajd jedna neradi pa prođe ali sve tri su krepale,probao sam sa tri različita punjača i ništa.
Ako sam mutav pa neznam šta je neka me netko prosvijetli ali nemogu ih napuniti s nijednim punjačem,mogu ih ostaviti 100 godina da se pune svijetli neko bzvz svijetlo i nenapune se nimalo nemogu ih ni upaliti više.
Nikad više sa E-LIQUID.CN nenaručujem ništa i nikome. :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2013 08:57 

MorpheusX je napisao:
...nastavak slijedi - naručio 3 Twistice u paketu sa e-liquida,stiglo prije koji dan,kako sam koju ispraznio da ju probam napuniti te ih proslijediti prijatelju tako nijednu više nemogu napuniti,svijetli narančasto cijeli dan ili noć,baterija se nepuni,nemam pojma šta je-kontam da baterije unutra uopće nisu ni punjive.
Ajd jedna neradi pa prođe ali sve tri su krepale,probao sam sa tri različita punjača i ništa.
Ako sam mutav pa neznam šta je neka me netko prosvijetli ali nemogu ih napuniti s nijednim punjačem,mogu ih ostaviti 100 godina da se pune svijetli neko bzvz svijetlo i nenapune se nimalo nemogu ih ni upaliti više.

Moje sve 3 rade i to iznad svih očekivanja.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2013 16:55 

dbudak je napisao:
MorpheusX je napisao:

Moje sve 3 rade i to iznad svih očekivanja.

Neznam što reći...BAD LUCK

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2013 18:33 

MorpheusX je napisao:

jesi kontaktira da ih vratiš pa da ti zamjene..imali kake reklamacije?!

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2013 22:57 

Ma to je priča iz davnina...
Naručeno još prije onog jednomjesečnog "posta" tj. nerada u Kini (Nova Godina,festival...šta već),stiglo sad nedavno nakon skoro 3 mjeseca čekanja,nijedna neradi.
Sinoć se javim njima tj. Sofiji pošto je tamo uvijek ona očito,prvo sam čekao na odgovore na chatu po pola sata da bi mi na sva moja objašnjenja vratila "aha,ok,send the pictures,bye"?!
Danas pošaljem slike neispravnih Twistica na 3 različita punjača pa nek vidi da nerade,ali nema još odgovora :kuc: :shake:
Ako se jave i imaju neko "kreativno" rješenje tipa šalju 3 nove svaka čast,ako se nejave bilo je za očekivati,na to sam spreman i opet dobro jbg nemogu ništa pa se nevrijedi živcirati.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 tra 2013 01:32 

Ja sam od njih naručio 2 puta, načekao se dobrano.., ali je roba uvijek stigla i odlične kvalitete.., nisu bili neki iznosi, oba puta u gabaritu 160kn.., a to su bile eGo-C twist 1100mah i lavatube 18650...

Egice (njih sam čekao 60dana) su odlične...., prodao jednu za 130kn (obje su bile 160kn sa dostavom), a lavatube radi samo sa 18650 neprotektiranim što kraćim baterijama do 6,5cm, ali radi ko mutava, čak i predobro...
Vivike 2,4 ohma ne smijem upregnuti preko 4V nikako, a sasvim dobro rade na 3-3,5V, čudno...., Vivika 2,8ohma majka na 4-4,5V..., a s nijednom eGo baterijom koja napunjena radi na cca 4V ne daje ni upola toliko pare i TH...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 25 tra 2013 16:52 

doslo danas sve sta sam narucio prije tri mjeseca. na kraju je ispalo sve super.

Povratak na vrh

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: