flak je napisao:
Ma slažem se u potpunosti. Više sam se osvrnuo na naziv teme. Malo mi se početak kosi s tekstovima na kraju pa mi se čini da se na vrlo zgodan način anti reklama pretvara u pravu reklamu i preporuku. Briljantno.
Flak..., ja sam u cijeloj priči pupušio mojih cca. 180kn, i bateriju bacio nakon malo više od mjesec dana korištenja..., neka im je taj novac za lijek...
Ono što mi je bila namjera sam i postigao..., iz teške bezobraštine i neljudkog odnosa, bez imalo sluha za kupca ecigareta.hr je postala (nadam se) nešto drugo jer do mog slučaja ljudi (kupci) i to većina koji su išta reklamirali odlazili su kući praznih ruku (osim neispravne opreme), "posrani" i tužni što su svoj teško zarađeni novac "bacili u školjku i povukli vodu"...
Valjda su i trgovci shvatili da nije dovoljno samo uzimati i ništa ne dati, jer su si tako rezali granu na kojoj masno zarađuju i stvarali jako lošu reklamu...
Jedan zadovoljan kupac ti donese novih bar 5, a jedan nezadovoljan koji se "usudi" javno ih posrati donosi vojsku onih koji nikada kod njih neće ništa kupiti...
Umjesto da mi se nakon svega javno ispričaju i nadoknade štetu tj. opravdanu reklamaciju, krenuli su u osvetu, čak su me tužili mom poslodavcu misleći da će me to pokopati i koštati posla, naravno da ih je on ladno otkantao...
"Protivnika" ne valja potcjenjivati pa makar to bio kupac tj. JA..., ljudi su takvi..., kad dođu do nešto novaca skloni su se smatrati "višim" bićima, a ostali su valjda gamad koju treba što prije zgaziti da im ne smetaju na njihovoj "uzvišenoj" zadaći...
Stoga da zaključim..., jednog trgovca sam spustio na zemlju gdje i mi ostali tabanamo..., i bez obzira koliko zarađuje na "nama".., na meni više ne zarađuju.., stoga hvala im jer upravo zbog toga sada trošim na parenje puuuuuno manje nego da sam ostao njihov kupac..., nekih 70% manje...