Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 20:20. Sada je: 14 ruj 2024 20:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Poruka
 Naslov: Re: Muljator na forumu
PostPostano: 30 sij 2017 11:23 

zeljko81 je napisao:
Absolut se slazem Sta se tice Foruma"Triba medjusobno Povrjenje Prvo i Postovanje... !!
Ovaj Forum Mije punoo Dao.. Ja sam to pokusao dati Dalje .. Stime sto sam podosta "Clanova i.o. Uspio misionirat/maknut s "Smrduse" prenio znynje i.v.!! Poklanjao ..kao sto je meni bilo poklenjeno itd.
"Ovo Ovde Smatram Osvetnom Pricom.. Gdje se dvoje troje Ljudi Na moj Racun Sprdaju.. Za nista Nepostiji Dokaz! Nikoga zelim Muljat nit Prevarit !!rekao Sam "Jedna Stvar Da se Protiv Mene Ima Zaliiti... Banajte me.. !! *to se nece Desit!! Postujem ovaj Forum.. I kolege Vejpere!
Eto toliko o meni... Svima ugodni Weekend.. Uzivajte..
Ps: @ razdor ti meni pastsutu.. A ja tebi ljigavi Grah. Bio pustio ..da te demoliram puff'owima'ahhaha .. Nemoj pakati-.-

E... Znam da sam u OT, ali jel bi htio slikati svoju tipkovnicu i zalijepit sliku tu?

Ne nalazim drugo objašnjenje za sve te apostrofe, točke, navodnike, tri točke pa dva uskličnika i velika slova. Siguran sam da se tamo negdje zaglavio neki Shift ili Caps.
Plus jesi izvorno iz RH ili si doselio od nekam pa te j..e jezik. Jer ovdje ni padeža ni roda ni broja, samo nasumične interpunkcije.....

Ajd nam objasni, ali ne zarezima nego riječima.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 sij 2017 12:44 

Cube je napisao:
zeljko81 je napisao:
Absolut se slazem Sta se tice Foruma"Triba medjusobno Povrjenje Prvo i Postovanje... !!
Ovaj Forum Mije punoo Dao.. Ja sam to pokusao dati Dalje .. Stime sto sam podosta "Clanova i.o. Uspio misionirat/maknut s "Smrduse" prenio znynje i.v.!! Poklanjao ..kao sto je meni bilo poklenjeno itd.
"Ovo Ovde Smatram Osvetnom Pricom.. Gdje se dvoje troje Ljudi Na moj Racun Sprdaju.. Za nista Nepostiji Dokaz! Nikoga zelim Muljat nit Prevarit !!rekao Sam "Jedna Stvar Da se Protiv Mene Ima Zaliiti... Banajte me.. !! *to se nece Desit!! Postujem ovaj Forum.. I kolege Vejpere!
Eto toliko o meni... Svima ugodni Weekend.. Uzivajte..
Ps: @ razdor ti meni pastsutu.. A ja tebi ljigavi Grah. Bio pustio ..da te demoliram puff'owima'ahhaha .. Nemoj pakati-.-

E... Znam da sam u OT, ali jel bi htio slikati svoju tipkovnicu i zalijepit sliku tu?

Ne nalazim drugo objašnjenje za sve te apostrofe, točke, navodnike, tri točke pa dva uskličnika i velika slova. Siguran sam da se tamo negdje zaglavio neki Shift ili Caps.
Plus jesi izvorno iz RH ili si doselio od nekam pa te j..e jezik. Jer ovdje ni padeža ni roda ni broja, samo nasumične interpunkcije.....

Ajd nam objasni, ali ne zarezima nego riječima.

Nezna ti on drugačije :kuc: :kuc: :kuc:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 30 sij 2017 19:35 
Moderator

ja znam.samo da je rrzdrr dobio ljigavi grah. meni dosta. idem umrijeti u kutu sobe, a razdoru zelim dobar tek. :zu:

Sent from my T6 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 30 sij 2017 19:38 

komunisti i masoni :ilu:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 01 vel 2017 23:13 

Bilježnica Robija K. je *urac za ove tekstove/izjave... :klanja:

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: