Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 23 ruj 2023 03:10. Sada je: 23 ruj 2023 03:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2017 01:12 

ZASTO DA BRISEMO?!?!?!

Lik,ja sa tobom nisam trzil,al smo probali jednom pa nije uspijelo jer se ni javio nisi....i nisam jedini,i svima iste izlike dajes....ljudi trebaju bit oprezni ako odluce nesto trzit s tobom.

Ja znam da nisam primjer postenog trgovca jer mi dva posla i dvije lokacije nedaju previse vremena,al ljude upozorim na to i nikad zajebo nisam nikoga....da jesam psalo bi se (il ljudi sute mozda jer utjerujem strah u kosti :zu:)

A kak se onda samo o tebi pise?!?!

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 28 sij 2017 09:19 

vulja je napisao:
ZASTO DA BRISEMO?!?!?!

Lik,ja sa tobom nisam trzil,al smo probali jednom pa nije uspijelo jer se ni javio nisi....i nisam jedini,i svima iste izlike dajes....ljudi trebaju bit oprezni ako odluce nesto trzit s tobom.

Ja znam da nisam primjer postenog trgovca jer mi dva posla i dvije lokacije nedaju previse vremena,al ljude upozorim na to i nikad zajebo nisam nikoga....da jesam psalo bi se (il ljudi sute mozda jer utjerujem strah u kosti :zu:)

Samo na napišem i ja nešto vezano za temu. Ovaj forum i je zamišljen da bude zajednica poštenih ljudi koje interesiraju samo stvari vezano uz parenje i pomoć u vezi istog. Budući da je teško dobiti kvalitetne informacije od prodavača opreme, ovaj forum mi je bio izvor informacija od samih početaka do sad. Kad sam uzimao svoj prvi ozbiljniji komplet vodio sam se savjetim feke koji je objavio vrlo iscrpan i kvalitetan post na temi za početnike. A rubrika Pero je odlična prilika za razmjenu ili kupovinu opreme iz druge ruke po razumnoj cijeni gdje dobiva i prodavač i kupac. I imam sreće da do sad nisam bio :nem: , a niti sam to pomislio nekom drugom napraviti.

Primjer Vulje je isto tako reprezentativan gdje je čovjek bez problema na moju molbu poslao mod prije nego je uopće bila vidljiva uplata jer mi je bilo hitno. I poslije se čak interesirao dali je sve u redu i jesam li zadovoljan s dobivenim. To je pristup koji je jedino ispravan i način na koji se stvara "krug povjerenja" :plus: .

Zbog toga mislim da bi čak i trebalo možda poduzeti i strože mjere sa muljatorima (ban ili trajno isključenje) ako su naravno žalbe utemeljene i dolaze iz više izvora. Jer ovaj forum nije zamišljen kao mjesto ostvarivanja profita ili muljaža. Znam da nije lako spriječiti muljatore, ali po meni je bolje imati manji broj kvalitetnih i pouzdanih članova jer tako jedino ovaj forum može ostati na ovako visokoj razini.

Eto, toliko od mene. Hvala!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: 28 sij 2017 19:06 

fedjab je napisao:
vulja je napisao:
ZASTO DA BRISEMO?!?!?!

Samo na napišem i ja nešto vezano za temu. Ovaj forum i je zamišljen da bude zajednica poštenih ljudi koje interesiraju samo stvari vezano uz parenje i pomoć u vezi istog. Budući da je teško dobiti kvalitetne informacije od prodavača opreme, ovaj forum mi je bio izvor informacija od samih početaka do sad. Kad sam uzimao svoj prvi ozbiljniji komplet vodio sam se savjetim feke koji je objavio vrlo iscrpan i kvalitetan post na temi za početnike. A rubrika Pero je odlična prilika za razmjenu ili kupovinu opreme iz druge ruke po razumnoj cijeni gdje dobiva i prodavač i kupac. I imam sreće da do sad nisam bio :nem: , a niti sam to pomislio nekom drugom napraviti.

Primjer Vulje je isto tako reprezentativan gdje je čovjek bez problema na moju molbu poslao mod prije nego je uopće bila vidljiva uplata jer mi je bilo hitno. I poslije se čak interesirao dali je sve u redu i jesam li zadovoljan s dobivenim. To je pristup koji je jedino ispravan i način na koji se stvara "krug povjerenja" :plus: .

Zbog toga mislim da bi čak i trebalo možda poduzeti i strože mjere sa muljatorima (ban ili trajno isključenje) ako su naravno žalbe utemeljene i dolaze iz više izvora. Jer ovaj forum nije zamišljen kao mjesto ostvarivanja profita ili muljaža. Znam da nije lako spriječiti muljatore, ali po meni je bolje imati manji broj kvalitetnih i pouzdanih članova jer tako jedino ovaj forum može ostati na ovako visokoj razini.

Eto, toliko od mene. Hvala!

Slažem se sa svim gore navedenim,te u potpunosti podržavam.... LP

Povratak na vrh

Naslov: Re: Muljator na forumu
PostPostano: 28 sij 2017 19:34 

je li jos netko dobiva poruke na PP od zeljka ili samo ja :D
evo 2 screenshota

slika
slika

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 28 sij 2017 19:41 
Moderator

ah...razdor unosi razdor u ljubavne odnose...mislim stvarno, kako te nije stid?! jadan covjek...inace kulturan, nacitan i nikada nigdje sa njim problema, ni na fejsu ni igdje...osim tu gdje ga TI (gade jedan!) olajavas iz nekih svojih osobnih razloga!!!

Sent from my T6 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 28 sij 2017 20:54 

reko bi da je to vrijedjanje....al gugl trenslejt nemre trenslejtat....probal sam čak na Elmer Fudd jeziku pa se i gugl zblesira

@razdor , mislim da ti je rekao da si najbolji čovjek koji je ikad postojao i najveći jebač na kugli zemaljskoj :D

Povratak na vrh

PostPostano: 28 sij 2017 21:33 

razdor je napisao:
je li jos netko dobiva poruke na PP od zeljka ili samo ja :D
evo 2 screenshota

slika
slika

:klanja: :klanja: :klanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 28 sij 2017 21:34 

ali najjaca je

KOMUNISTENSCHWEIN

ahahahahhahahahhahahahahah jak je Željkić nema sta

Povratak na vrh

PostPostano: 28 sij 2017 23:47 

Želokventan neki ovaj gospodin... :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 sij 2017 00:31 

Absolut se slazem Sta se tice Foruma"Triba medjusobno Povrjenje Prvo i Postovanje... !!
Ovaj Forum Mije punoo Dao.. Ja sam to pokusao dati Dalje .. Stime sto sam podosta "Clanova i.o. Uspio misionirat/maknut s "Smrduse" prenio znynje i.v.!! Poklanjao ..kao sto je meni bilo poklenjeno itd.
"Ovo Ovde Smatram Osvetnom Pricom.. Gdje se dvoje troje Ljudi Na moj Racun Sprdaju.. Za nista Nepostiji Dokaz! Nikoga zelim Muljat nit Prevarit !!rekao Sam "Jedna Stvar Da se Protiv Mene Ima Zaliiti... Banajte me.. !! *to se nece Desit!! Postujem ovaj Forum.. I kolege Vejpere!
Eto toliko o meni... Svima ugodni Weekend.. Uzivajte..
Ps: @ razdor ti meni pastsutu.. A ja tebi ljigavi Grah. Bio pustio ..da te demoliram puff'owima'ahhaha .. Nemoj pakati-.-

Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!

Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o

Povratak na vrh

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: