vulja je napisao:
ZASTO DA BRISEMO?!?!?!
Lik,ja sa tobom nisam trzil,al smo probali jednom pa nije uspijelo jer se ni javio nisi....i nisam jedini,i svima iste izlike dajes....ljudi trebaju bit oprezni ako odluce nesto trzit s tobom.
Ja znam da nisam primjer postenog trgovca jer mi dva posla i dvije lokacije nedaju previse vremena,al ljude upozorim na to i nikad zajebo nisam nikoga....da jesam psalo bi se (il ljudi sute mozda jer utjerujem strah u kosti

)
A kak se onda samo o tebi pise?!?!
Samo na napišem i ja nešto vezano za temu. Ovaj forum i je zamišljen da bude zajednica poštenih ljudi koje interesiraju samo stvari vezano uz parenje i pomoć u vezi istog. Budući da je teško dobiti kvalitetne informacije od prodavača opreme, ovaj forum mi je bio izvor informacija od samih početaka do sad. Kad sam uzimao svoj prvi ozbiljniji komplet vodio sam se savjetim feke koji je objavio vrlo iscrpan i kvalitetan post na temi za početnike. A rubrika Pero je odlična prilika za razmjenu ili kupovinu opreme iz druge ruke po razumnoj cijeni gdje dobiva i prodavač i kupac. I imam sreće da do sad nisam bio

, a niti sam to pomislio nekom drugom napraviti.
Primjer Vulje je isto tako reprezentativan gdje je čovjek bez problema na moju molbu poslao mod prije nego je uopće bila vidljiva uplata jer mi je bilo hitno. I poslije se čak interesirao dali je sve u redu i jesam li zadovoljan s dobivenim. To je pristup koji je jedino ispravan i način na koji se stvara "krug povjerenja"

.
Zbog toga mislim da bi čak i trebalo možda poduzeti i strože mjere sa muljatorima (ban ili trajno isključenje) ako su naravno žalbe utemeljene i dolaze iz više izvora. Jer ovaj forum nije zamišljen kao mjesto ostvarivanja profita ili muljaža. Znam da nije lako spriječiti muljatore, ali po meni je bolje imati manji broj kvalitetnih i pouzdanih članova jer tako jedino ovaj forum može ostati na ovako visokoj razini.
Eto, toliko od mene. Hvala!