Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:21. Sada je: 09 lis 2024 09:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: NightRider
PostPostano: 26 vel 2016 17:16 

Izbjegavati ovu osobu u širokom luku jer nije od riječi, prvo čovjek hitno traži batku ja mu uletim i kažem da pošalje za uzvrat nešto simbolično u zamjenu kad ono nikad ništa nisam dobio i onda vidim da prodaje kayu sa bell capom ponudim mu zamjenu za goblina kaže on može odlično te mu ja napomenem nekoliko puta da mi je iznimno VAŽNO da taj tjedan pošalje da dobijem jer sam planirao ženi složit mali combo za Valentinovo (to je bila Nedelja) i pitam ga u četvrtak kaže da je zaboravio ok zaboravio si a svaki dan sam mu slao poruke i vidio da je bio online.

Na kraju sam mu poslao poruku prije tjedan dana da ako uskoro ne dobijem ništa da ču ga tu stavit pa eto...ja po sebi nedam srat ali ako nešto obečaš onda održi obačanje i to je to....inače nebih uopče trošio riječi na ovakve ljude al eto neka ostali budu upozoreni da nije baš pouzdan...evo i link profila...

http://e-cigareta-forum.eur.hr/memberli ... d022a1dfa4

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 26 vel 2016 18:22 

Dogovoril s doticnim covjekom pred tri dana neku zamjenu,posaljem jucer,javim da je poslano,poruku je vidio,pitao jel on poslao-to nije jos vidio...nadam se da ce covjek bit fer i poslat mi (il je vec poslao)...do ponedjeljka necu brzat sa zakljuccima jer i ja znam bit u guzvi pa cesto ljudi mene cekaju dan dva duze da im posaljem nesto

Povratak na vrh

Naslov: Re: NightRider
PostPostano: 27 vel 2016 02:04 

Mene nije zajebo ali je stavio oglas trazim 18500 batku i ja sam mu se javio vise puta(procitao je) ali odgovora nema i nakon sto sam ja stavio oglas javio mi se vecinu toga smo se dogovorili(cijenu batki) i pitam ga samo kolko komada oce posto ih 5 imam i opet poruka procitana ali nema odgovora!
Opet ponavljam nije me zajebo il prevario ali je pokazao koliko je neodgovorna osoba!

Povratak na vrh

PostPostano: 27 vel 2016 14:51 

ako je tako nepouzdan, trgovina s njime, u budućnosti, bi se trebala odvijati tako da prvo vidite uplatu na svom računu a onda šaljete, ili u slučaju zamjene, prvo da dođe vama roba, a onda šaljete. A ako on prodaje, da vršite plaćanje pouzećem. Ako mu to odgovara, naravno, ako ne onda niš. Čovjek je malo neodlučan :D . Mislim da sam i ja imao tako neki kvazi-dogovor s njim, ali se čovjek nije više javljao pa nisam ni slao. No harm done, no hard feelings. Sad kopam po PP ali nemogu nać. Bit će da sam brisao

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 27 vel 2016 15:16 

Vjerojatno OSvaper ima novi account hahah

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2016 00:52 

hahahhaha :,)

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2016 08:41 

Meni stiglo kaj smo mijenjali,po dogovoru,.kasnio dan dva sa slanjem al nema veze,meni pod normalno

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: