|
.
Sada je: 27 tra 2026 16:26. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
madman
|
Naslov: mali review aspire mini nautilus bvc i dry burn upute Postano: 24 lis 2014 21:46 |
|
|
|
Evo vec je mjesec dana proslo kako koristim mini nautilus pa da napisem nesto o njoj. Znaci nije za usporedbu sa rusom i kayfunom itd ali je veliiiiiki korak naprijed od pro tanka i slicnih. Okus je dosta intezivniji nego na svim drugim atomizerima(tankomizerima) sto sam probao. Znaci vertical coil(oli ti ga po starinski cartomizer u malom). Odlican wicking i nema dry burna po mojim osjetilima do 5v ( sto je subjektivno jer svak ima drugacija osjetila i tekucine). Kroz njega sam gurao t-svapo 50/50 bazu, valterovu 70/30 bazu i valterovu 50/50 bazu. Posto sam chain vaper i kroz tank mi prodje 8 ml dnevno jaaako je pohvalno da u ovih mjesec dana nisam osjetio ni jedan jedini dry hit. Tank je odlicne izrade sa vanseriskim brtvama kroz koje nema sanse nista procuriti. nema grgljanja, nema nicega .
E sad, sto se tice ciscenja. Puno informacije kruzi po internetu(ne dry burn , ne ovo , ne ono) Poslije tjedan dana (ako ga sibate ka i ja) ce vam kolicina pare malo opasti pa ako vec ne zelite stavljati novu glavu vrijeme je za ciscenje. Sad sto se tice dry burna. U glavi je neka vrsta keramickog materijala koji podnosi puno vecu toplinu nego sto je zavojnica moze pruziti(testirano na suho 40 sec na 6v i nije unistena niti izgubila na kvaliteti). Moj postupak je sljedeci i poslje toga radi ka novo. 1.uzeti pincetu i pos spinom isprati na najtoplijem minimalno minutu) 2.staviti u salicu od kave do pola takodjer najtoplije vode i staviti u mikrovalnu na najjace 60 sec 3.sacekajte da se malo ohladi da se ne opecete 4.propusite da voda izadje pa je dry burn laksi 5.dry burnajte na nekih 4.8v u 6- 10 sekundi pulsevima i puhnite koji put jako unutra da visak kondezirane vode izadje i ispari sve dok nema ni smrada ni nikakvih zvukova i zavojnica lijepo svijetli. 6.ponoviti korak 1 7.ponoviti korak 2 8. ponoviti korak 3. kad ste izburnali do kraja i uvjereni ste da unutra nema vise vode dobro par puta puhnite unutra da ako je ostalo gunka (iako mislim da nece). 9. stacite koil na maramicu i u njega ukapajte 10 kapi tekucine koju pislite pariti i sacekajte da visak izadje na maramicu(malo pomognite laganim puhanjem) 10 obrisite coil , stavite ga na bazu ulite tekucinu koju koristite i ostavite 10 minuta da se natopi. 11. Prvih par dimova ne uvlacite u sebe za svaki slucaj. Sad mozete slobodno normalno pariti. Ako okus nije kao i prije ne brinite vratit ce se cim se malo razradi (pola dana ili nesto)
Eto nadam se da sam nekom pomogao pogotovo sa bvc glavama OVO NI SLUCAJNO NE RADITE NA BDC GLAVAMA
Ja osobno parim na 11w tj 4.8v na 1.8 ohma sto nisam mogao sa vecinom drugih tankova. Koristio sam vision twist 2 i vamo v5 i sve ok.
Eto ljudi pa uzivajte
Inace samo da znate imate autentic glave i na fastu i imate narucit tamo i bvc glave za starije manje bdc modele. Cijena po glavi za manje modele 10 kn a za nautilus i nautilus mini 12 kn. Samo pazite da ispred pise autentic jer imate i kopija.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: madman; 24 lis 2014 22:05; ukupno mijenjano 3 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
Sada je: 27 tra 2026 16:26. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |