| Autor |
Poruka |
|
looka
|
Naslov: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 10 ruj 2014 22:49 |
|
|
dakle kao sto sam gore napisao.. aerotank ili aspire et.. parim vec nekoliko mjeseci na t3s i twistici 1100 mah.. sad bi htio nes bolje.. a neznam dal da odmah idem na aerotank ili da idem polako prema necem boljem.. citam po netu i vidim da dosta ljudi hvali aspire et.. pa se sad dvoumim..  aj pomagajte!
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 10 ruj 2014 23:36 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Imam aerotank mini i mogu reci da nije ti to nesto, za 25 usd koliko sam ga platio ocekivao sam bolje Veceras sam pogotovo kivan jer mi se odvrnuo ovaj dio gdje je regulator, jedva sam odvrnuo ostatak glave iz tanka, glupi kinezi umjesto da su stavili lijevi navoj na taj dio da se uvijek zateze kad izvrces glavu oni su ubacili klasicno desni i onda to zalijepili, lijepilo je popustilo od pranja i sad moram dobro paziti kad hocu da natankam... Jedno bih izdvojio a to je da ne curi nimalo, znaci jedino da ga prespes ili zatvoris zrak do kraja pa nasilu navuces tekucinu, u normalnim uslovim nema nigdje kaoljice
Sent from my P5_Quad using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 09:48 |
|
Pridružen: 10 sij 2014 11:03 Postovi: 42 Lokacija: Čazma home/Zg posao
|
|
Probao i jedan i drug, definitvno Aerotank jer je, po meni, puno lakše premotavat grijače i općenito je bolji Aerotank.
Trenutno imam normalni (ne Mini, ni Mega) i sigurno ću uzeti još jedan. Standardni dvojezgreni grijač premotam na jednu, ubacim vatu i to je to ...
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 10:26 |
|
|
toncee je napisao: Probao i jedan i drug, definitvno Aerotank jer je, po meni, puno lakše premotavat grijače i općenito je bolji Aerotank.
Trenutno imam normalni (ne Mini, ni Mega) i sigurno ću uzeti još jedan. Standardni dvojezgreni grijač premotam na jednu, ubacim vatu i to je to ... dual core ili core duo grijac? 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
looka
|
Naslov: Postano: 11 ruj 2014 11:48 |
|
|
|
ma ne mislim premotavat grijace.. tako da mi je sto se toga tice svejedno.. kupim zamjenski i to je to.. twisticu mislim ostaviti tako da po tom pitanju isto aerotank ili?
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 12:50 |
|
|
rrzdrr je napisao: toncee je napisao: Probao i jedan i drug, definitvno Aerotank jer je, po meni, puno lakše premotavat grijače i općenito je bolji Aerotank.
Trenutno imam normalni (ne Mini, ni Mega) i sigurno ću uzeti još jedan. Standardni dvojezgreni grijač premotam na jednu, ubacim vatu i to je to ... dual core ili core duo grijac?  Quadcore Ma znaju svi što sam mislio ...
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 13:11 |
|
|
looka je napisao: ma ne mislim premotavat grijace.. tako da mi je sto se toga tice svejedno.. kupim zamjenski i to je to.. twisticu mislim ostaviti tako da po tom pitanju isto aerotank ili? Koristio sam aerotank jedno vrijeme i bio mi je dobar...od ovih kangerovih attya koje sam probao(peotank, aerotank, i ovi svi drugi mini) to mi je bio najbolji...ali po meni samo ako ćeš koristiti originalne grijače...  toncee je napisao: Probao i jedan i drug, definitvno Aerotank jer je, po meni, puno lakše premotavat grijače i općenito je bolji Aerotank.
Trenutno imam normalni (ne Mini, ni Mega) i sigurno ću uzeti još jedan. Standardni dvojezgreni grijač premotam na jednu, ubacim vatu i to je to ... Svaka čast ako možeš dobro smotati u kangerovo dual coil kućište svoj single coil...ja sam ih smotao u svim mogućim kombinacijama sigurno 30 komada i niti jedan nije imao zadovoljavajuće i upotrebljive performanse...dakle nije namjenjeno za single coil...jedina opcija koja je bila donekle upotrebljiva je bila motati grijač na "0" umjesto na "O" što je prilično zeznuto ili praviti svoj dual coil što zahtjeva povećalo i jako mirne ruke... 
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 11 ruj 2014 13:14 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Slazem se se, meni se najbolje pokazao na bdc
Sent from my P5_Quad using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 13:39 |
|
|
A gle, meni osobno original grijači nisu ni sluga ovima koje sam napravim ... Za single coil sam našao odgovarajući "kalup" preko kojeg motam da bi dobio 0, koristim NR žicu 2.2 Ohma (hvala imandu na savjetima), dodam vatu i to je to ... Stvarno nije ništa kompliciranije od normalnih "o" single coila. A vjeruj mi kad ti kažem da nisam osobito spretan, a i vid mi nije baš nešto 
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: kanger aerotank ili aspire et bdc?? Postano: 11 ruj 2014 13:59 |
|
|
toncee je napisao: A gle, meni osobno original grijači nisu ni sluga ovima koje sam napravim ... Za single coil sam našao odgovarajući "kalup" preko kojeg motam da bi dobio 0, koristim NR žicu 2.2 Ohma (hvala imandu na savjetima), dodam vatu i to je to ... Stvarno nije ništa kompliciranije od normalnih "o" single coila. A vjeruj mi kad ti kažem da nisam osobito spretan, a i vid mi nije baš nešto  Odlično...očito sam ja onda falio negdje ceo futbal...ja ga potopim u svim varijantama nakon 20 pufova... ako staavim puno vate/deblju silicu...dobijam previše tekućine koju jedan grijač ne može zgorit...potopi se... ako stavim manje vate/tanju silicu ostane mi razmak između metala i wicka i opet dobijam previše tekućine i potopim ga... ako stavim 2 do 4 skroz najtanje silice dobijam previše tekućine i potopim ga... napominjem da su bile kombinacije od 1.3omha do 2.4omha, kanthal od 0.18, do 0.3 u svim debljinama...i vazda je bilo lošije od originala... opet kažem da bi nekada to bilo dobro 20 pufova, nekada jedan dan a nekada i par dana ali nikada ni blizu dual coilu originalnome za kojega je kućište namjenjeno... 
|
 |