| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Dripovi tipovi Postano: 13 svi 2014 15:04 |
|
|
nigdje tema o driptipovima...sramota! od vizualnog doživljaja do materijala, sigurno da ima razlike, ja sam osjetio veliku razliku u šmeku arome između plastičnih i ss i aluminijskih koristim uglavnom SS, imam jedan aluminijski, od svih mi najdraži još od Taifuna, preferiram što tanje, jer se brže zagriju  
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 13 svi 2014 15:49 |
|
|
probao sam drvene, keramicke, aluminijske, ss i plasticne kak Vulja kaze svaki mjenja aromu kako zbog materjala, dužine tako i zbog promjera rupe ...barem sam ja tako primjetio od svih najbolji su mi plasticni ...ali ne svaki evo kaj je u redovnoj upotrebi kod mene 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 13 svi 2014 16:01 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Neda mi se slikati, pa niš od mojih slika, a i nemam baš nešto lijepo za slikati  Razlike u aromi postoje ali su minimalne pa se ne opterećujem sa njima. Plastika mi je za sada zakon, puno sporije se grije a pošto sam jedna vrsta chain vapera takvo nešto mi i odgovara. Svi metalni mi vrlo brzo postanu vrući pa ih nije baš ugodno stavljati tako vrele na usne. Plastika se nikad ne ugrije do te mjere da bi postalo neugodno.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 13 svi 2014 16:04 |
|
|
meni se rijetko kad zagrije tolko jako da gori, možda na dripperu kad ga krenem silovat meni je ovo najveći fail po pitanju kupnje driptipa, uvijek sa ft ubacim i neki usputno da se nađe, al ovog sam promašio totalno:D 
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 13 svi 2014 16:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Bravo za temu, stvarno totalno zanemarivan dio opreme, a ustvari vrlo važan, jer to guramo u usta Keramičke najviše volim, ne mijenjaju okus pare, nisu preledeni zimi i pretopli ljeti ili od pare, drugo naravno inox pa onda akrilni jer su lagani i neutralni. Imam čak i gumene, dobri su u autu da ti inox ne razbije zube kad voziš preko ležećih policajaca i zagrebačkih rupa i zakrpa. Dugački su dobri za driper, da ohlade paru. a ovaj na kraju pod kutem odlično služi na mom DIY modu. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 28 svi 2014 20:35 |
|
Pridružen: 23 ožu 2014 19:22 Postovi: 99 Lokacija: Zagrebačka Dubrava
|
|
Drip tipovi su mi još nova stvar pa mislim da nisam dobro skužio. Naime ovi bez navoja s gumicom bi išli po meni na Protank i sl., ali što na Kayu gdje ima navoj?
Jel netko naručivao sa FT-a nedavno? Ako bi htio bacit par linkova za dripce za kayu i protank; baš bih s tim lijepo zaokružio narudžbu. Ili jednostavno da objasni što je glavno da gledam kod drip tipova, idu li kakvi adapteri i sl.
Hvala!
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 28 svi 2014 21:02 |
|
|
Skromna kolekcija prvi sa lijeva najdraži, dugacki na driperu, taifun, zadnja tri od bolje polovice.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 28 svi 2014 21:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Driptipova imam preko 100 komada  Od svih njih u zadnjih godinu dana sam koristio samo dva i to iskljucivo za Palfi. Najbolji mi je flat aluminijski srebro mat eloksiran. Ostali nisu losi osim cistog aluminija i niklanog mesinga. Osim sto mijenjaju aromu peku i za usne. Pogotovo kad se sloj nikla izlize i izviri mesing.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Dripovi tipovi Postano: 27 lip 2014 16:16 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|