| Autor |
Poruka |
|
MisoKovacn00bie
|
Naslov: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 10:17 |
|
Pridružen: 26 vel 2014 14:12 Postovi: 243 Lokacija: Zagreb (Sesvete)
|
Aloha, evo mene sa jednim pitanjem...pošto će mi trebati eko vata za RBA atomizere...koju ne bih htio kuhati...što mislite o ovoj: http://www.click2chic.hr/sl/Pribor_2/MA ... muka-100g/. Piše da je: Cikcak vata Masmi od 100% ekološkog pamuka. Iznimno meka i upijajuća. Nije izbijeljena klorom, ne sadrži parfeme, superapsorbente ili plastike. Ukratko trebam info ako netko koristi neku drugu, bolju...itd...a da ne mora...kuhati...sušiti... Unaprijed zahvalan...n00bie.
_________________  MOD: Smoant Charon mini RTA: Siren 2 Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.
|
|
 |
|
 |
|
šalen
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 11:23 |
|
|
|
Lolu ne treba ni kuhati ni peči ni ni frigati.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 25 ožu 2014 11:27 |
|
|
|
Beauty kiss iz interspara je isto ready to use
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 12:22 |
|
|
šalen je napisao: Lolu ne treba ni kuhati ni peči ni ni frigati. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
MisoKovacn00bie
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 12:31 |
|
|
 Hvala puno...provjerit ću ih...
_________________  MOD: Smoant Charon mini RTA: Siren 2 Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 12:34 |
|
|
pozdrav "ja isto koristim.MC i.obicne ili.pletene ssetupe(2-3 kom.zice srfljanje) Sa Waticom Donio sam Sestri " Doktorice.opc.praks."cokoladu  i dobio pola paketa MEDICINSKE "WATICA kada vadu krv!! the Best!! uskoro se moram pobrinut za deblji khantal .odlc 0.28mm nadalje nichrome/nickelchrome spoj.brze se groje..manhi otpor isto Deblju komad Sajle 0.7 '20cm ..snjom.bi bio god.dana miran lp zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
MisoKovacn00bie
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 25 ožu 2014 12:48 |
|
|
zeljko81 je napisao: pozdrav "ja isto koristim.MC i.obicne ili.pletene ssetupe(2-3 kom.zice srfljanje) Sa Waticom Donio sam Sestri " Doktorice.opc.praks."cokoladu  i dobio pola paketa MEDICINSKE "WATICA kada vadu krv!! the Best!! uskoro se moram pobrinut za deblji khantal .odlc 0.28mm nadalje nichrome/nickelchrome spoj.brze se groje..manhi otpor isto Deblju komad Sajle 0.7 '20cm ..snjom.bi bio god.dana miran lp zeljko Zanimljivo...znaći ili čokolada ili nešto drugo za medicinsku sestru. Pa kad me žena pita od kuda ti ova vata... Prvo ću vjerovatno raditi glave od jedne žice...a kad ih počnem plesti...bit će kao omanja vesta. Vjerovatno ću s vremenom i pitati (ako već nema na forumu) koji build najduže traje... Hvala...
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 26 ožu 2014 10:01 |
|
|
your welcome! Zeni ce bit drago  ... watica visestruko.korisna "sminka lakiranje nokte 'Woman's world;) Setupe"absolut"u pocetku se drzat standardni "te omjera khantal-Nichrom 0.16-0.18 te 0.20 mm je odlc.za praksu 'te razni spagica "silica'fibera'wool'Bengs i.t.d dok nadjes kako sta odgovare i kako.se ponasaju..te Otpore i dali vise Okusne i flasha manje Pare ..ili Svega po vlastitom Okusu..!? MC / microcoil nanocoil setupe se Sudaraju sa Zakonom Struje ohm/ali savladas najbolje"learning by doing/watchin reading.. Struja si nadje put sa Najmanjem otporom(morao sam sate..dane provodit experiment..Vrjedilo je svaki sek. NIJE nuzno u Micro 'standard "Twisted/pletka"nano Setupe koristit "ECO Waticu"!! moze i Mesh /tretiran *Ecowool spaga "te silica't..samo pomalo;) pa Tekucina/ ~ Omjer te Sastav .»NIKOTIN%..!? Čarolija garantirana  nema perfektnog.setupa te Matrijala nit uputu "relativno je"stvar OKUSA!! M.misljne LP zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
MisoKovacn00bie
|
Naslov: Re: Eko vata za RBA? Postano: 27 ožu 2014 00:46 |
|
|
Sve to polako ide...do prije koji mjesec sam sve laganini...i od jednom popizditis. Proučavam...gledam...učim i naručujem. Uzimam sve s vremenom...ali mesh i ecowool...dolaze kad savladam ovaj početak vatu i silicu. Jedni hvale jedno...drugi drugo...pa je zaključak...probajmo sve. Arome i miksanje...što će tu biti svega...ali ispod 18mg mislim da neću...jer sam navikao 24mg. Na ovakvoj mašineriji poput Kayfuna, Tayfuna GT...itd je 24mg malkoc previše (koliko sam informiran)...seru neki i za 18mg...ali nisam siguran da bih ispod 18mg išao (mučim se i privikavam na 18mg). Sve u svemu...bit će zanimljivo. Kad prođem sve ovo...onda idu glave od 2 pa možda i 3 žice...microcoil nanocoil mi još nije došao (pogledah koji video) na red za iscrpno proučavanje...ali polako...da ima i lansiranje na mjesec uz pomoć epljuge...vjerovatno bih razmišljao o pokušaju... LP od n00bie-a...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 27 ožu 2014 01:05 |
|
|
|
Pa zapravo microcoil ne tolko je sad vau radi pare arome il cega,meni je super jer netrebam vise kupovat kanthal,uvijek isti setup u atiju,samo vatu mijenjam,imam kanthala od slavne kupovine od engleza,to je vec pola godine,a nisam potrosio mozda 3 metra otkako sam otkrio mc, a promijenio skoro 10 atija
|
 |