|
.
Sada je: 27 tra 2026 15:36. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 10:25 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Pošto nema nekih tema o dripperima, a vidim da u svijetu vapinga dosta njih koristi samo drippere, zanimaju me vaša iskustva, modeli koji ste probali, savjeti, preporuke itd. Trenutno imam Heliosa i Tridenta, oba sa FT. Na Heliosu sa probušio dodatnu rupu tako da i drugi grijač dobiva zraka. Uglavno, probao i na 0.4 - 0.6 ohma (2xMC sa vatom, VG, ali dalje ne postižem onu paru koju postižu neki koji su snimke stavili na yubito. Baterije imam Aw i Panasonic NCR, a ove dane naručuje Sony Konion 30A na preporuku nekih dripperaša.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Od dripera imam samo Igo L i nisam neki ljubitelj dripera, ali u vezi onih snimkoi sa youtube-a to je najčešće čisti VG u vlažnoj atmosferi i sa strateški postavljenim svjetlom a okus je takav da poslije pola sata kašlju kad ugase kamere, te youtube snimke su većinom pretjerivanje i ne bi trebale biti nekakva referenca, natrag na temu driperi su OK i znam da ljudi postižu dobre rezultate sa MC i pamukom pa će se valjd anetko javiti a svaki youtube filmić treba uzeti sa velikom dozom rezerve.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:09 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
To da kašlješ stoji. Jučer isprobavao i toliko se napario da od 18 do 23 više nisam ni pare potegao. Uglavno, treba istrenirat način uvlačenja..treba vježbati.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:29 |
|
|
Igo l, vata i MC, zakon meni. A preseransi s jubitoa, a skaču ljudi i s 16 og kata vidija san, ma nemam volje probavat 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:36 |
|
|
Deckardcain je napisao: Igo l, vata i MC, zakon meni. A preseransi s jubitoa, a skaču ljudi i s 16 og kata vidija san, ma nemam volje probavat  Slažem se skroz. Igo-L sa MC od 1,4 - 1,6 i vata. Služi mi prvenstveno za probu novih tekućina i kada sam doma uhvatim se dripanja malo za gušt. Setup je single-coil je mi se nije dalo bušit drugu rupu, proširio samo postojeću na 2 mm i milina.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Mene kod dripanja smeta to da bi isto kao i kod genova tekučina trebala imati pola manje nikotina nego čovjek inače pari, je udaraju direktno. E sad, to mi kvari cijeli koncepciju naručivanja i miješanja tekućina, tako da ga koristim uglavnom za isprobavanje istih. Driper mora obavezno imati rupa koliko i zavojnica i to dovoljno velikih. Svaka čast onima koji ih koriste, ali meni su nespretni za korištenje, premda nesumljivo imaju i svojih kvaliteta.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 11:57 |
|
|
|
Meni je uglavnom za isprobavanje, iako kad se uželin "šuta" tu je odličan, baš zbog ovog što je Max naveo. Kad se dobro izdripam ne treba mi mod u njušci neko vrime....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 12:24 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Ayaz Paša je napisao: Pošto nema nekih tema o dripperima, a vidim da u svijetu vapinga dosta njih koristi samo drippere, zanimaju me vaša iskustva, modeli koji ste probali, savjeti, preporuke itd. Trenutno imam Heliosa i Tridenta, oba sa FT. Na Heliosu sa probušio dodatnu rupu tako da i drugi grijač dobiva zraka. Uglavno, probao i na 0.4 - 0.6 ohma (2xMC sa vatom, VG, ali dalje ne postižem onu paru koju postižu neki koji su snimke stavili na yubito. Baterije imam Aw i Panasonic NCR, a ove dane naručuje Sony Konion 30A na preporuku nekih dripperaša.
Sent from my Motorola using Tapatalk2 Ja koristim u većini slučajeva drippera čisto da aromu bolje osjetim i daleko se najviše osjeti na driperu. U mom slučaju probao sam ih dosta a najbolji se pokazao igo-l sa MC 1ohm. Protok zraka je meni optimalan i za moj ukus baš kako treba. Drugog igo-l sam izbušia na 2x1.5 mm i koristia sam dualMC i to rastura i malo mi je ipak previše. Što se tiče bušenja imaš tridentov driper na FT, malo je skuplji al garantiram ti da ćeš bit prezadovoljan, jer možeš podešavati protok zraka i teško ćeš fulati setup na njemu da ti ne paše. Jedina mana je što je malo ne praktično stalno dripati što ćeš se uvjeriti nakon dugotrajnog korištenja al sve su to čari ovog hobija 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 14:02 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Ja koristim Igo-L, MC na 2,2 ohma i vata, rupa proširena na 1,5mm, dalje nisam testirao drippere. Uglavnom za po doma isprobavati tekućine i promijeniti tekućinu koju inače koristim preko dana da mi ne dosadi sa nekom voćnom, mentolom i sl po 7-8 kapi u rundi. Budući mi je aroma bitnija od količine pare, meni sasvim dovoljno.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Dripper - mišljenja, preporuke, iskustva Postano: 20 sij 2014 15:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 15:36. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |