| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 24 ožu 2011 17:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kad sam spomenuo one, onda moram i ove koje koristim duze vrijeme. Maxuss baterije su se pokazale odlicne u pocetku, izdrzavale su redovno po tri dana mojeg parenja od decilitar mjesecno. Ispadalo je da sam nasao ono sto mi treba. Ali ... (uvijek taj ali) nakon 6 mjeseci uporabe sve cetiri baterije pocele su naglo slabiti. Nakon 9 mjeseci jedva da pokrivaju cijeli dan. Ispada da vec nakon petnaestak ciklusa punjenje/praznjenje ne zadovoljavaju. Jasno, kada se koriste u baterijskim lampama koje se pune svaki drugi mjesec, stvar hoda. Ali mi smo puno zahtijevniji. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 24 ožu 2011 17:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Mislim da ih imamo iz iste serije, ak se ne varam.Ja ih ni ne merim više, punim ih svaki drugi dan kao i 18650.Dakle sve uvijek u paru i stvar još uvijek šljaka.Isto koristim 4 te batt.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 24 ožu 2011 17:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Mislim da ih imamo iz iste serije, ak se ne varam.Ja ih ni ne merim više, punim ih svaki drugi dan kao i 18650.Dakle sve uvijek u paru i stvar još uvijek šljaka.Isto koristim 4 te batt. Tko zna, moje su iz lipnja a tvoje iz srpnja. Makar ti koristis i druge modove bez tih baterija pa ces uskoro doci tu di sam ja bio. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 04 lip 2011 07:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Odkad imam LaCrosse punjac lako mi je doci do srzi problema: Ove Maxuss baterije nakon samo petnaestak ciklusa imaju tek polovicu kapaciteta. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 04 lip 2011 19:44 |
|
|
Kinta je napisao: Odkad imam LaCrosse punjac lako mi je doci do srzi problema: Ove Maxuss baterije nakon samo petnaestak ciklusa imaju tek polovicu kapaciteta.  Imam te Maxus za bežično zvono,ide 3 kom. ali ne izdrže mjesec dana kao one prije koje sam punio 1x mjesečno po 12h,imam dosta tih NiMh 1,2V po kući,reci mi koje su najjjj i link ako imaš,tnx
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 04 lip 2011 19:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Imam te Maxus za bežično zvono,ide 3 kom. ali ne izdrže mjesec dana kao one prije koje sam punio 1x mjesečno po 12h,imam dosta tih NiMh 1,2V po kući,reci mi koje su najjjj i link ako imaš,tnx Imas u drugom topicu SoShine koje su se pokazale puno bolje.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Maxuss Ni-MH 3000mAh AA Postano: 04 lip 2011 20:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Frenk je napisao: Kinta je napisao: Odkad imam LaCrosse punjac lako mi je doci do srzi problema: Ove Maxuss baterije nakon samo petnaestak ciklusa imaju tek polovicu kapaciteta.  Imam te Maxus za bežično zvono,ide 3 kom. ali ne izdrže mjesec dana kao one prije koje sam punio 1x mjesečno po 12h,imam dosta tih NiMh 1,2V po kući,reci mi koje su najjjj i link ako imaš,tnx Ne znam baš, ali kod mene rade savršeno, možda imam najbolji mod, možda loše zvono, ali nemam zamjerkih, za sada, a prošlo je već vremena. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |