Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: 510 stainless atty
 Post Postano: 30 ožu 2011 21:59 

http://www.ivapour.co.uk/janty-cartridg ... ser-1.html
Naručio pet komada... svi rade jednako savršeno. Daju puno pare koja ima jako finu aromu, a rezanje grla :plus: Jako sam zadovoljan (nebu valjda sad krepo =))... Guta jako puno tekucine(to je valjda zbog mene više nego zbog attya). Prilicno su jeftini 5komdaa +poštarina 220kn, a dostava je u roku od 7 dana od kad pošalju (barem je meni tak došlo). Primjetio sam da su tvornicki testirani i to ako me ne vara moj osjet okusa testirano je sa RY4, tako da prvih par dimova ima jako fini okus po toj tekucini, i to me baš razveselilo. I od prvog dima mi se zavrtilo ko od prave pljuge, što me također razveselilo :belj:. Preporucujem svima koji nisu probali, za mene je ovo atty koji ima sve što sam od attya mogo tražiti =) Tako da sam napokon našo svoju stalnu grijalicu =)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: 510 stainless atty
 Post Postano: 06 tra 2011 18:22 

Doživljaji nakon tjedan dana: Dela i dalje super :) pari sve u 16, malo mu se TH smanjio ali bi ga trebo propuhat, ali i to može bit zato kaj sam samo VG počeo pušit ko zna:) allli sve u sve zadovoljan sam ful :51: dobar odabir za atty ukoliko pocinjete pusit.

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club