Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Kangar kartomizeri
 Post Postano: 14 lis 2011 03:08 

Isprobah novi Kangar Horizontal coil cartomizer 1.9-2.0 ohma, na svojoj 3.3 V bateriji. Radi ko violina :blje: Para je toplija i puno je više ima u odnosu na kartomizere sa normalnim otporom, ali to je bilo i za očekivati. Aroma liquida je također puno bolja. Ali nije prevruče kao što se zna događati na slabijem otporu.
No, materijal te "spužvice" unutra je nešto novo (barem za mene) i zanimljivo. Dok na ostalim spužvicama treba ćekati da upiju pa ponovo kapati i tako nekoliko puta (ako se ne koristi igla), ova odmah upija. Kapi "propadaju" unutra što olakšava upotrebu. Ne znam kakav je to materijal, ali pogodili su sa ovim. Stane oko 0,9 ml tekućine.
Postoji i jasna uputa da se NE koristi sa 4.2V echo baterijama.

Coil (zavojnica?) se nalazi na dnu, pa to puno poboljšava performanse, jer se ionako sva tekućina skuplja dole na dnu. Smatram da je ovo odlično rješenje.
Toplo preporučam. :51:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kangar kartomizeri
 Post Postano: 14 lis 2011 08:39 

Hmm... zašto 2 ohma otpora ne bi mogli koristiti na normalnoj batki od 4.2V? Jesi probao? Zašto u zadnje vrijeme dolaze proizvodi za koje moraš imati posebnu bateriju... i uvijek je takav proizvod za korak ispred od onih koje trenutno koristimo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2011 12:55 

Nisam probao jer velikim masnim crvenim slovima piše da se NE koristi na toj bateriji.
http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7847
Baš su to fino naglasili pa ću im vjerovati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2011 13:21 

Kužim tebe, nabavio si i normalno da se nećeš igrati. Drago mi je da si zadovoljan. Kužim i njih - korisnicima treba nova baterija. Mislim da ću Dalai Lamu zamoliti da mi napravi atty za kojeg uopće ne treba struja, koji pari sam od sebe...

Ako je 3.3V granica parenja, onda je pitanje na koji način uopće radi ovaj atty/cart. Ili koristi LiFePo bateriju koja se puni do 3.7V, a 3.2V je standard. Ili se radi o radikalnim promjenama u konstrukciji, pa i manji napon pokrije gubitke parenja...

Naravno, može se koristiti na bilo kojoj 510/eGo bateriji, osim na Echo jer istu iz nekog razloga očito može uništiti. Anyway, u zadnje vrijeme sve odlično radi na 3.7V i manje, dok na 4.5V i više dobijemo spaljeni okus. To proizvođači uzvraćaju udarac moderima.
The empire strikes back!

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 02:13 

Uglavnom, probao sam Kangar pariti na tzv. Super 2600mah bateriji, 4.2V., koju sam dobio od HC.
Kartomizer na pola uvlačenja prestane raditi, a lampica od gumba za parenje mi krene blinkati. Ne znam točno što bi to trebalo značiti, ali eto, istina je, na 4.2 valjda ne radi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 08:51 

Phil je napisao:
Uglavnom, probao sam Kangar pariti na tzv. Super 2600mah bateriji, 4.2V., koju sam dobio od HC.
Kartomizer na pola uvlačenja prestane raditi, a lampica od gumba za parenje mi krene blinkati. Ne znam točno što bi to trebalo značiti, ali eto, istina je, na 4.2 valjda ne radi.

To ti je kratki spoj....

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club