Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Giantomizer
 Post Postano: 27 ožu 2011 17:00 
Administrator

Review by Scott Bonner, korisno za one koje ga mogu razumijeti sto govori.
:D

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Giantomizer
 Post Postano: 07 lip 2011 19:50 

Rastavio sam ovog giantomizera i moram da priznam da nije bilo nimalo lesno,pogotovo da se to sve ponovo sastavi.Identicni XL clearomizer,samo sa vecim kapacitetom i plasti-gumifikacijom kao kod eGo a ispod nje plasticna cjevcica velicine nesto izmedju 5ml i 10ml sprice.Ne isplati se koristiti ga jer kosta ko atty,nekih 6-7$ a ne mozes da ga svako malo rastavis i ocistis kao clear.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lis 2011 07:23 

Imam LEO bateriju i htio bih na nju našarafiti ovaj Giantomizer ili Ego Dual Coil ili CE2 3,7 ml. :alikako: Ovo su prva 3 kartomizera krenuvši sa lijeve strane na Health Cabinu. http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... cPath=1076
Oni imaju puno tih koje kakvih adaptera za kupiti, ali nikako da shvatim koji mi treba. Jel zna netko dobitnu kombinaciju?

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lis 2011 14:57 
Moderator

Phil je napisao:
Imam LEO bateriju i htio bih na nju našarafiti ovaj Giantomizer ili Ego Dual Coil ili CE2 3,7 ml. :alikako: Ovo su prva 3 kartomizera krenuvši sa lijeve strane na Health Cabinu. http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... cPath=1076
Oni imaju puno tih koje kakvih adaptera za kupiti, ali nikako da shvatim koji mi treba. Jel zna netko dobitnu kombinaciju?

Hmmm.. sve bi bilo puno lakše kad bih znao koji je navoj na LEO bateriji?!

Ovaj prvi lijevo.. 3.5ml Clear Giant Cartomizer.. je navoj za 510,
a ova druga dva.. eGo Mega Dual Coil i 3.7ml CE2 Giantomizer.. navoji su za eGo.

Ja na :devil: (pošto je navoj na bateriji 510) koristim adapter 510 to eGo / eGo to 510 u takvim slucajevima kao što je sa ova druga dva kartomizera.

Pošto ne znam kakav je navoj na LEO bateriji, ovdje je link na Adapter Leo - 510
http://www.cloudsofvapor.com/store/83-adapters/917-leo-510-adapter.html
A onda bi na njega mogao staviti adapter 510 - eGo.. bar mislim, ali jako mi je teško misliti kad taj LEO nisam nikad imao u ruci.
Možda netko drugi ima bolja saznanja...

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lis 2011 16:00 
Administrator

Leo ima navoj jako slican 801 konektoru, ali nije isti. Ako netko ima neispravnu Leo bateriju neka mi dostavi pa cu izmjeriti.

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club