|
.
Sada je: 27 tra 2026 15:32. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 12:50 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Evo jučer navečer parim i odjednom zagoren okus. Odmah tlak na 1000, rastavim, ubacim fiber, par vapa i opet isti okus. Došao doma, rastavio sve, temeljito očistio u toploj vodi i opet isto. Začepim rupice od zraka, puvečem par puta i aroma se vrati. Nakon par vapa opet neki čudan okus. Ista stvar na 1.2, 1.3, 1.8 ohma. Ko da ne dobiva tekućinu. Sad ili je prejaka struja pa brzo osuši vatu/fiber ili neznam koji vrag. Da li ja stavim premalo vate ili previše neznam. A da mi je jučer presjeo Čajfun to je.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 12:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
koji Kajfun, odakle, original, kopija, daj malo detalja
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:00 |
|
|
|
Kayfun Lite Tobeco, ovaj šta je na slici sa Caravelom. Ispod se puni.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 09 sij 2014 13:01 |
|
|
|
Hmmm...dijagnoza-nesto ne radis dobro!:D nesto zacepljeno,sumnjam bas da je do "prejake" baterije...drz se vate i slazi kak sam ti rekao,ak ti dopizdi posalji meni na egzorcizam,mozda niste stvoreni jednostavno jedan za drugog
Pricam gluposti,odo spavat
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:02 |
|
|
|
mozda neka slika setupa? moja pretpostavka je previse vate, mozda ti blokira kanalice.
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:04 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: Evo jučer navečer parim i odjednom zagoren okus. Odmah tlak na 1000, rastavim, ubacim fiber, par vapa i opet isti okus. Došao doma, rastavio sve, temeljito očistio u toploj vodi i opet isto. Začepim rupice od zraka, puvečem par puta i aroma se vrati. Nakon par vapa opet neki čudan okus. Ista stvar na 1.2, 1.3, 1.8 ohma. Ko da ne dobiva tekućinu. Sad ili je prejaka struja pa brzo osuši vatu/fiber ili neznam koji vrag. Da li ja stavim premalo vate ili previše neznam. A da mi je jučer presjeo Čajfun to je. Svoj sam naručio na VaporBreak-u, isti problem. Mislim da je netko pisao već o tome - problem, bar kod mene, su plitki kanalići za dovod tekućine. Ona dva vodororavna su donekle u redu, plitka su ona dva okomita. Trebalo bi skinuti bar 0,5 mm. To je Tobeco verzija u tebe?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Fala bogu toga sam se riješio i uzeo original, on nikada ne zeza. Probaj s malo rijeđom tekučinom ako radi s njom onda je sigurno dovod u pitanju, ili je smanjen protok zraka.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:11 |
|
|
|
spavle, na šta sumnjaš?
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 13:22 |
|
|
Ja imam tobeko klon i super radi i nema niki problema.  Već je bila tema o ovome, ja napravim setap s malo vate, tek da ih kroz microcoil spustiš do kanalića, nikako da ih prekriješ. Tebi, ako nije začepljeno ništa, (a to lako provjeriš, jelda) po mome, odnosno iskustvima siromašnim mojim - ili je malo vate, odnosno fibera, štali, ili ti je puno pa ti začepi kanal, to mi se dogodilo na početku. Malo vate stavi, i spusti sa coila tik do kanala, tako da možeš dimnjak komodno zavidat, da ne suče vatu, i trebalo bi bit ok. Ak nije ni onda, onda mislim da je do hardvera.
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 15:32. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |