|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:18. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: F-16 SCT Postano: 16 pro 2013 23:48 |
|
|
Evo mene opet, evo dos frend do mene i ostavio mi ovo http://parilica.hr/kartomizeri-za-elekt ... 6-sct.htmlnovo ne koristeno, kupljeno u parilici... dal se to da rewickat i zasto ima okus ko da parim hrđavu zicu, odvratno nesto, a svida mi se ful carto, em ima 4 ml tank, malo cudan nacin punjenja al nema veze, vidi se da je jeftinjara od kine, kad se sarafi na 510 nemoze se stegnut jer se cijeli sistem okrece(carto unutra). jel ima ko kakvih iskustava s tim cudom?
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:14 |
|
|
|
ooooooooooooooodvratno...... pare slabo a okus po hrđavim čavlima.......
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:18 |
|
|
Moras nasut i liquda u onaj sredisnji dio..carto...a tank je da taj dio ne presusi...nutra je obican cartomizer...koji kada potrosis bacis i kupis novi...tank ostavis 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ti nas stvarno testiraš s povijesnim napravama. Imam jedan takav i ono unutra ću upotrijebiti kao jednokratni kartomizer a tank je idealan za izradu drop voltmetra. Daj si uzmi neki evod ili neki malo veći BCC sigurno netko na forumu prodaje i ne košta puno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:34 |
|
|
Max_ZG je napisao: Ti nas stvarno testiraš s povijesnim napravama. Imam jedan takav i ono unutra ću upotrijebiti kao jednokratni kartomizer a tank je idealan za izradu drop voltmetra. Daj si uzmi neki evod ili neki malo veći BCC sigurno netko na forumu prodaje i ne košta puno. Ma imam ja na cem dimit(mini vivi nova, cobra, ce5, t2), neg sam ovo sad prvi put vidio, odvratno nesto. nalio sam i u carto i onda je pocelo zalijevanje po bateriji, po rukama, grgljanje, pa jos malo odvratnog okusa, odvratno. za kaj je dobro? kakav drop voltmetar?
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:39 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Max_ZG je napisao: Ti nas stvarno testiraš s povijesnim napravama.
kakve povijesne naprave kad na parilici lijepo pise..... Citat: F-16 Single Coil Tank novi je tank kartomizer od Bogetecha. Spoj je njihovih savršenih LR kartomizera i tank sistema. Kartomizeri su probušeni na dva mjesta što omogučava puno bolji dotok e- tekućine. Obavezno trebaju isprobati svi ljubitelji ove vrste kartomizera! 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:40 |
|
|
 evo pa malo prouci http://tasteyourjuice.com/wordpress/category/tanks/Ima i po forumu al sam na mobu pa da ne trazim
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:41 |
|
|
flux je napisao: Max_ZG je napisao: Ti nas stvarno testiraš s povijesnim napravama.
kakve povijesne naprave kad na parilici lijepo pise..... Citat: F-16 Single Coil Tank novi je tank kartomizer od Bogetecha. Spoj je njihovih savršenih LR kartomizera i tank sistema. Kartomizeri su probušeni na dva mjesta što omogučava puno bolji dotok e- tekućine. Obavezno trebaju isprobati svi ljubitelji ove vrste kartomizera!  ma da ga nisam ja kupio, otiso bi tamo i nabio bi im ga u cube dok nebi pozelenili.... 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: F-16 SCT Postano: 17 pro 2013 00:43 |
|
|
mravak je napisao: :aha: evo pa malo prouci http://tasteyourjuice.com/wordpress/category/tanks/Ima i po forumu al sam na mobu pa da ne trazim a kaj trazim? oces rec da je dobar tank? ako imas takvo misljenje prodam ti ga drage volje! sa gustom 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:18. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |