| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Wick Postano: 17 pro 2013 11:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Spaga s FT. Kako prakticki nemozemo kupovati tamo gdje sam dosada trzio uzeo sam spagu na FT. I po svemu sudeci radi se o istoj Microcig spagi. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 11:37 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Ja koristim špagu sa FT otkad su je stavili u ponudu, i nemam prigovora. Samo je treba dryburnat ili spalit brenerom prije prve upotrebe, a ostalo sve 5.
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 11:51 |
|
|
Jel to ona špaga šta škripi pod prstima? Ja sam mislio da ta špaga baš i nije neke kvalitete pa sad gledam gdje da uzmem neku drugu.Ili sam je ja možda sje.. prokuhavanjem pa zato imamo slabo arome i pare 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 11:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Microcig spagu operem u 3 vruce vode posusim i amen. Nisam ju probao koristiti neopranu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:03 |
|
|
Znači,nek ju iskuham u još dvije vode,posušim i bit će dobra 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
stralis je napisao: Znači,nek ju iskuham u još dvije vode,posušim i bit će dobra Kad operes zamotaj ju u alufoliju i stavi na toplo da se lagano susi. Na vrhu ostavi malo otvoreno da vlaga moze izlaziti. I to je to.
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:21 |
|
|
|
Budem,hvala! Nego,kako i u čemu čuvat tako opranu špagu? Ja sam je stavio u vrečicu(onu za zamrzavanje)i u jednu kutijicu i svaki put kad parim s novopremotanim grijačem osjetim u ustima okus nečega a to nije aroma tekućine. Jel moguće da fiber "pokupi" miris te vrećice ili možda kutije u kojoj to čuvam?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
stralis je napisao: Budem,hvala! Nego,kako i u čemu čuvat tako opranu špagu? Ja sam je stavio u vrečicu(onu za zamrzavanje)i u jednu kutijicu i svaki put kad parim s novopremotanim grijačem osjetim u ustima okus nečega a to nije aroma tekućine. Jel moguće da fiber "pokupi" miris te vrećice ili možda kutije u kojoj to čuvam? Moguce jer fiber lako pokupi strane mirise. Ja ga drzim zamotanog u alufoliji.
|
|
 |
|
 |
|
dado_bj
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:25 |
|
|
Kinta jel ti to količina za tjedan dva 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 12:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dado_bj je napisao: Kinta jel ti to količina za tjedan dva  to je za uvazene kolege s foruma. Kako vidim meni je 2 metra godisnje dovoljno.
|
|
 |
|
 |