|
.
Sada je: 27 tra 2026 15:33. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 20:38 |
|
|
|
evo medo je donirao ego-t, 2 atomizera(jos jednom mu se zahvaljujem) za isprobavanje tekucina. zanima me kak se mijenja wick, tj jasno mi je kak se mijenja kad iscupam onaj pipac kaj probije tank al me buni onaj coil unutra koji nejde van i ima na sebi wick koji ce se kad tad usmrdit a i sad nije bas nekaj. na youtubeu nema nis pametnoga
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 21:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ajde ti lijepo navrati do Palfija da ti to pokažemo. A videa ima koliko hoćeš, pogledaj si npr na YT pbusardo kad slaže Vivi Novu i to ti je to u principu. Samo uzmeš 2x2mm wick i na kraju ga za BCC odrežeš.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:04 |
|
|
|
imam vivi novu al ovo nije ni slicno tome... princip grijaca...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:16 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:24 |
|
|
sopta12345 je napisao: pogledao sam taj video, koji je jedini btw, ali mi nije jasan coil unutar tanka, u ovaj pimpek sam stavio vatu ali unutra je neki mini wick sa grijacem koji se ocigledno neda izvadit van(ispod ovog pimpeka kroz kaj ovaj provlaci wick) kak to zmjenjat
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:38 |
|
|
Ego-T dok traje- traje... kad crkne onda poljubi i baci... Nekad davno (kad su dinosauri već izumrli, a Noa krpio arku nakon velikog potopa, negdje između ta dva razdoblja  ) su se ljudi strašno mučili da doskoče jadu sa tim attyem... te igla... te položaj fitilja (do u mikromilimetar), te zaštopavanje, curkanje, te ovo, te ono... a o zamjeni grijača nema ni govora. Inače, dobar je kad uredno radi i daje neki sasvim drugi doživljaj arome u usporedbi sa današnjim clearovima. Znači, iskoristi maksimum koliko možeš, a kad krene lavina problema nemoj se mučit s tim jer onda ispadne da imaš više potrošenog vrimena na za*ebanciju oko eGo-T nego pravog, kvalitetnog parenja na istom.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:41 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Goran_M. je napisao: Ego-T dok traje- traje... kad crkne onda poljubi i baci... Nekad davno (kad su dinosauri već izumrli, a Noa krpio arku nakon velikog potopa, negdje između ta dva razdoblja  ) su se ljudi strašno mučili da doskoče jadu sa tim attyem... te igla... te položaj fitilja (do u mikromilimetar), te zaštopavanje, curkanje, te ovo, te ono... a o zamjeni grijača nema ni govora. Inače, dobar je kad uredno radi i daje neki sasvim drugi doživljaj arome u usporedbi sa današnjim clearovima. Znači, iskoristi maksimum koliko možeš, a kad krene lavina problema nemoj se mučit s tim jer onda ispadne da imaš više potrošenog vrimena na za*ebanciju oko eGo-T nego pravog, kvalitetnog parenja na istom. Kratko i jasno... 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Htio sam ti tako nešto napisati, ali nisam imao srca... No to je realnost, nije vrijedno zajebancije
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:49 |
|
|
|
e to je odgovor koji sam cekao, znaci to se neda mijenjat... nema veze, sluzit ce kao svojevrsni driper za isprobavanje...nisam mislio vapat na tom...
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: ego-t atomizer Postano: 16 pro 2013 22:57 |
|
|
|
Nego šta, smatram da je parenje na eGo-T attyu u današnje vrime čisti mazohizam... pored sve sile napredne vaperske tehnike. Ja sam imao dva, jedan je krepao, a drugi je još živ... Taj drugi još stoji u ladici, nekako mi ga žao bacit. Tu je samo iz razloga da me podsjeti na čemu sam povukao prvi vap koji me je trajno oslobodija smrduše.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 15:33. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |