| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Dual coil tank cartomizer Postano: 22 lis 2011 19:57 |
|
|
My new beast from the east! Evo malo parim pa nešto pametno i napišem dok ga malo isprobam.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 23 lis 2011 09:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
To je onaj bugarski? Mora valjat kad je ovo petstoti topic na forumu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 23 lis 2011 14:37 |
|
|
Da,ovo je bugarski PushCom mod.... Pogledao sam malo "ispod haube" tog moda i video da koristi eGo elektroniku. EDIT: NIJE BUGARSKI...... 
Zadnja izmjena: Karo; 23 lis 2011 23:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 23 lis 2011 16:58 |
|
|
|
Sta vam to znaci bugarski? Brus liji ga proizveli. Ugl, radi se o dual coil kartomizeru koji pri dnu ima rupicu u koju ulazi tekucina. Za sada odlicno funkcionira. Nema curenja, ne stvara se kondenzacija u cijevi.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 23 lis 2011 23:06 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
S tehničke strane je sve jasno... samo mi je taj liquid malo sumnjiv Ili je rizling ili žlahtina... nešto sumnjam da je Chardonnay Btw, kad smo već kod vina, opet sam ubo nešto super na akciji - španjolsko vino, em jeftino, em dobro... mali privatni proizvođač koji nekim čudom dila i u HR. Pred nekih 2 tjedna vina iz Chile-a na akciji u Plodinama (ne, nisu bila u letku, u letku je bio domaći kiseliš na akciji, naravno) - i moram priznati da su im vina mrak... I onda se čudimo što nitko ne pije domaća preskupa i kvalitetom neujednačena vina... Eto opet off-topic... ajmeeeee
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 23 lis 2011 23:08 |
|
|
Phil je napisao: Sta vam to znaci bugarski? Brus liji ga proizveli. Ugl, radi se o dual coil kartomizeru koji pri dnu ima rupicu u koju ulazi tekucina. Za sada odlicno funkcionira. Nema curenja, ne stvara se kondenzacija u cijevi. Hahahaha..... Sorry,  .....i ja i Kinta smo pogrijesili...mod strasno lici na bugarski aluminiumski proizvod po imenu "pushcom" samo njihov ima udubljenje kod tastera a ovaj ne...ali vrlo slice jedan drugome.Sad sam se sjetio,ovo je 510-N mod... made by Brus Lee "Asparuh the bulgarian" 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 24 lis 2011 17:29 |
|
|
Corto_1973 je napisao: S tehničke strane je sve jasno... samo mi je taj liquid malo sumnjiv Ili je rizling ili žlahtina... nešto sumnjam da je Chardonnay Dekang PREMIUM!! Ne znam jeste li probali, ali dobra je. Ne znam u odnosu na sta, ali svakako za probat 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 24 lis 2011 17:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Phil, ajde ak nije problem, izmjeri otpor, koja je cijena, od kuda si to nabavio??? Zanima me kako bi se ponašao na 5V.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 24 lis 2011 18:01 |
|
|
CHROMEX je napisao: Phil, ajde ak nije problem, izmjeri otpor, koja je cijena, od kuda si to nabavio??? Zanima me kako bi se ponašao na 5V. Ja cu izmjerit otpor ako mi kazes kako da to napravim. Imam onaj uredjaj negdje, ali daj objasni di stavim one mjerace i gdje krug okrenem. Struja mi nije struka  EDIT: SKuzio sam. Posaljem ti jos tijekom dana (ili veceri)
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dual coil tank cartomizer Postano: 24 lis 2011 20:18 |
|
|
CHROMEX je napisao: Phil, ajde ak nije problem, izmjeri otpor, koja je cijena, od kuda si to nabavio??? Zanima me kako bi se ponašao na 5V. Hehehe....javio se mrzitelj cartova To ti je rucno probuseni (ima dva vida) dual coil cartomizer koji ima otpor od 1.5ohm-1.7ohm i drugi od 2.0ohm-2.2ohm. Otprilike sam siguran da je ovo manji otpor cim je phil zadovoljan,inace bi mu trebalo 5V da bi cart veceg otpora radio kako treba ali sacekacemo da on kaze.Inace i oba tipa su super za 5V,ako ne gresim-to je to sto koristi Dado.
|
 |