| Autor |
Poruka |
|
Majka
|
Naslov: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 13:19 |
|
|
Ako je dozvoljeno postajte linkove gdje i sto kupiti,sve sto vam padne napamet za pocetnike modanja.Od Shema pa sve do zice za lemljenje......... 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 13:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dozvoljeno je naravno. Ali pri svega tu nesto napisi viewtopic.php?f=26&t=13&p=4921#p4921dok te Chromex nije skuzio. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 13:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Majka je napisao: Ako je dozvoljeno postajte linkove gdje i sto kupiti,sve sto vam padne napamet za pocetnike modanja.Od Shema pa sve do zice za lemljenje.........   pa sve postoji, samo treba naći. Opet isto, prvi post i......hm. Dobrodošao.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 15:06 |
|
|
CHROMEX je napisao: Majka je napisao: Ako je dozvoljeno postajte linkove gdje i sto kupiti,sve sto vam padne napamet za pocetnike modanja.Od Shema pa sve do zice za lemljenje.........   pa sve postoji, samo treba naći. Opet isto, prvi post i......hm. Dobrodošao. Hvala vam na dobrodoslici,upravo tako kako si i rekao/napisao, sve postoji, samo treba naći,u nadi da cu pronaci korisne informacije registrirao sam se na forum i mogu vam reci da ih ima puno i hvala vam na tome, ali koliko primjetih ima dosta opisivanja/ocjenjivanja samih modova npr;baterije,razne brojke voltaza,koliko pare radi,dali je para OK itd no nigdje nisam pronasao ako ga tako mogu nazvati Tutorial za samu izradu moda,recimo odakle krenuti,sto je sve potrebno od dijelova,gdje ih kupiti,koje kupiti itd.(nazalost nisam jos uspio pregledati/procitati sve ali dat cu si truda pa ukoliko to vec negdje postoji nadam se da cete me uputiti )Posto bih krenuo(iz puke znatizelje)u izradu najjednostavnijeg moda za pocetak a posto sam i ja pocetnik odlucih otvoriti ovu temu i kako kinta kaze idem se predstaviti sa nebi bilo  pa se vracam na temu ako budete jos tu.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 15:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
hm modders topic, ima nešto, lagano za početak, a poslije ćemo pomoći koliko znamo.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 16:53 |
|
|
CHROMEX je napisao: hm modders topic, ima nešto, lagano za početak, a poslije ćemo pomoći koliko znamo. Pisem HVALA,sto necu u buduce jer mi nema smisla gusiti teme hvalospjevima no uvijek cu biti zahvalan na iskazanom trudu i pomoci stoga jos jednom HVALA
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 17:32 |
|
|
Pa da krenem,napravio bih otprilike nesto ovako uz koju preinaku(pojednostavnjenu verziju).Tokarenje i ostale stvari trenutno ne dolaze u obzir ma da ni to nije problem posto mi lega ima tokarski.Ovo mi izgleda poprilicno lako (no suditi prije no sto probas moze biti tesko) Kuciste baterije imam sve ostalo mi fali,dali mi mozete preporuciti sto kupiti kao ostale dijelove tipa konektore za baterije/atomizere,switcheve itd.Naravno i gdje. http://www.youtube.com/watch?v=Gq-3UPOZtt0&feature=related
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 20:17 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Evo jedan site: http://www.shop.goodprophets.com/Inace nisam moder, ali za pocetak ti preporucujem nekakav Nicostick - tijelo je plasticna kutijica za baterije - 2 ili 3 AA, vecina modera je s tim pocela... Od nasih siteova tu je Chipoteka, za ostale bas i ne znam...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
Zadnja izmjena: Corto_1973; 27 ruj 2011 08:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 26 ruj 2011 23:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 10:15 |
|
|
|
|
 |
|
 |