Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 116 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Coil, Dual coil, Triple coil....
 Post Postano: 22 ruj 2011 00:08 

Jel zna netko objasnit koja je prednost u povecavanju ovih "Coilova"? Ako sad postoji Triple Coil jel to znaci da su ova dva prijasnja rjesenja proslost, samo se ceka da se rasprodaju ili ne? :kuc:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil....
 Post Postano: 22 ruj 2011 00:32 
Moderator

Ma sve je to sranje. :minus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 09:12 

CHROMEX je napisao:
Ma sve je to sranje. :minus:

sorry,nisi u pravu
....ne mogu ni da probam sve sto je stiglo jer sam prvo otvorio "Echo" i "eGo Mega Dual" kartomizere i nemam rijeci kako je to dobro,pogotovo ovo drugo.
To je cudoviste,neznam sto je bolje...TH ili oblake od pare,ili kako to izgleda na Devilu.Nisto manje pohvala i za "Echo",fantasticni kartovi !!
Imam jos i "triple coil" i poneki kart od "Boge"-a,a tu su i eGo-T :51: i 901 atty...plus sad mogu i RN (pinky) od Kinte da probam.
Svaki od njih zasluzuje svoje mesto na forum samo cekam da prodje neko vreme pa da vidim njihovo "ponasanje",dva dana su premalo za recenziranje. :pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 09:37 

Igore, jedva čekam tvoju recenzijiu jer već dugo tražim kart koji bi mi pasao. Meni je sve to pretopla para i premalo okusa. Nadam se da se situacija popravila što se toga tiče u zadnje vrijeme.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 10:13 

Corto_1973 je napisao:
Igore, jedva čekam tvoju recenzijiu jer već dugo tražim kart koji bi mi pasao. Meni je sve to pretopla para i premalo okusa. Nadam se da se situacija popravila što se toga tiče u zadnje vrijeme.

Corto,ja nisam mogao da povjerujem kako moze cartomizer (eGo Mega Dual Coil) da pokaze takve performanse.Stvarno neznam sto je bolje-okus,para ili TH....fantazija !!Mislim da je svaki naredni udisaj sve bolji i bolji.Samo cekas da zasteka,da osjetis ono zagoreno,manjak tekucine i sl.....ali nema toga. :plus:
Zasad ja ne osjecam toplinu,i meni smeta...Pre neki dan sam otvorio novi CE2,kazem aj da malo promenim...Ma kakvi,gori ko da sam vruc krompir u usta stavio.
Sto se tice "ECHO" kartova,kod njih ima neki cudan protok vazduha,kao da ima prazan prostor izmedju nadvoresnog i nekog unutrasnjeg zida pa vazduh tako prolazi.Najinteresantno je to da mozes da paris non-stop dok ne pregori a da ne osjetis toplotu kad dodirnes kart.E to je ta cirkulacija vazduha izmedju dva zida...svaka cast.Zao mi je da ga odmah rasturim inace dosad bi znao "sto ima unutra" :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 19:50 

Iako se ovi Coilovi prezentiraju kao da bi trebali duže trajati, ja baš i nisam takvog iskustva. Iako još nisam probao Triple coil cini mi se da je razlika u kakvoci arome i pare koju daje. Što više Coilova to izraženija aroma i više pare se proizvodi.

Jel ima ovo smisla? :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 20:15 
Administrator

Phil je napisao:
Iako se ovi Coilovi prezentiraju kao da bi trebali duže trajati, ja baš i nisam takvog iskustva. Iako još nisam probao Triple coil cini mi se da je razlika u kakvoci arome i pare koju daje. Što više Coilova to izraženija aroma i više pare se proizvodi.

Paaa, ima. Grijac na atomizeru je malih dimenzija i mozemo ga u idealnom slucaju zamisliti kao tocku. Ako postoje dvije ili tri tocke vise liquda ce ispariti. Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome.

A ono da multicoilovi duze traju je logicno jer su vezani u paralelu. Ako jedan krepa druga dva ce nastaviti raditi. Atomizer ce raditi manjim kapacitetom, ali ce raditi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 20:47 
Moderator

Kinta je napisao:
Phil je napisao:

Paaa, ima. Grijac na atomizeru je malih dimenzija i mozemo ga u idealnom slucaju zamisliti kao tocku. Ako postoje dvije ili tri tocke vise liquda ce ispariti. Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome.

A ono da multicoilovi duze traju je logicno jer su vezani u paralelu. Ako jedan krepa druga dva ce nastaviti raditi. Atomizer ce raditi manjim kapacitetom, ali ce raditi.

Shit, sve to ne vredi niš, a ovakve opaseke admina nemaju smisla, to nitko ne razumije.
Samo RN vrijedi, malo više muke, ali daje puno zabave :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 21:15 

Citat:
Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome.

A pretpostavljam da će temperatura rasti sa porastom voltaže? A jel mogu ovi kartomizeri ići na vecoj voltaži od 3,7 ili tvornički nisu predviđeni za to? Uskoro bi mi trebao stici neki adapter za voltažu :hihi: pa da nebi napravio paklenu napravu od kartomizera :sinisa:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 21:41 
Moderator

Phil je napisao:
A pretpostavljam da će temperatura rasti sa porastom voltaže? A jel mogu ovi kartomizeri ići na vecoj voltaži od 3,7 ili tvornički nisu predviđeni za to? Uskoro bi mi trebao stici neki adapter za voltažu :hihi: pa da nebi napravio paklenu napravu od kartomizera :sinisa:

Samo rokaj! Ja ih jedino i koristim na 5V i traju mi već preko mjesec dana!

Povratak na vrh 

[ 116 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club