| Autor |
Poruka |
|
doocc
|
Naslov: Gdje naručiti? Postano: 06 srp 2013 16:42 |
|
Pridružen: 03 sij 2013 19:08 Postovi: 16 Lokacija: Vukovarsko Srijemska Županija, Ilok
|
|
Gdje da naručim ego bateriju? Koji web shop je najbolji?
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 07 srp 2013 22:56 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Možeš ovdje pogledati, besplatna dostava. Sad sve ovisi želiš li ti odmah to ili ne.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 08 srp 2013 09:25 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
|
Gdje naruciti egicu ovisi o tome sto hoces. Najjeftiniji su chinabuye.com I fasttech.com. Ali pitanje je preopcenito. Hoces egicu 650mah, 900, ili vise? Hoces adjustable voltage ili obicnu? Hoces nesto sto je pouzdanije I vise kosta ili nesto jeftino? Hoces obicni charger ili passthrough? Hajde malo preciznosti...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 08 srp 2013 10:34 |
|
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 08 kol 2013 15:07 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 08 kol 2013 19:22 |
|
|
|
eGo C Twist je Ok ali ono sa prvog linka sa displejom,na to nemoj bacati novce
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 08 kol 2013 21:38 |
|
|
Ma tako sam i mislio ego-c twist rulss 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 09 kol 2013 11:57 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ja imam tu bateriju iz prvog linka i mogu ti reći da radi jako lijepo. LCD display je samo za prikaz voltaže i stanje baterije. U svakom slučaju ja bih je rado preporučio tko želi VV bateriju pogotovo što se može u svakom trenu pogledati stanje napunjenosti baterije. Napisat ću mali osvrt/recenziju za te baterije (imam ih dvije)
Imam i dvije Twistice tako da ih mogu usporediti. Iako je twistica zakon imam veliku zamjerku sitnim brojevima koji su teško vidljivi pogotovo kad je slabije svjetlo, a i nikad ne znaš kad će se isprazniti.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 09 kol 2013 13:28 |
|
|
ffroms je napisao: Ja imam tu bateriju iz prvog linka i mogu ti reći da radi jako lijepo. LCD display je samo za prikaz voltaže i stanje baterije. U svakom slučaju ja bih je rado preporučio tko želi VV bateriju pogotovo što se može u svakom trenu pogledati stanje napunjenosti baterije. Napisat ću mali osvrt/recenziju za te baterije (imam ih dvije)
Imam i dvije Twistice tako da ih mogu usporediti. Iako je twistica zakon imam veliku zamjerku sitnim brojevima koji su teško vidljivi pogotovo kad je slabije svjetlo, a i nikad ne znaš kad će se isprazniti. Evo mog posta za slicno VV smece od baterije pre godinu i po,uzeo sam je da imam nesto manje pri ruci kad mi zatreba a kostala je vise nego Twistica danas, I meni je bila dobra prvog tjedna... viewtopic.php?f=32&t=1436
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Gdje naručiti? Postano: 09 kol 2013 13:44 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Karo je napisao: ffroms je napisao: Ja imam tu bateriju iz prvog linka i mogu ti reći da radi jako lijepo. LCD display je samo za prikaz voltaže i stanje baterije. U svakom slučaju ja bih je rado preporučio tko želi VV bateriju pogotovo što se može u svakom trenu pogledati stanje napunjenosti baterije. Napisat ću mali osvrt/recenziju za te baterije (imam ih dvije)
Imam i dvije Twistice tako da ih mogu usporediti. Iako je twistica zakon imam veliku zamjerku sitnim brojevima koji su teško vidljivi pogotovo kad je slabije svjetlo, a i nikad ne znaš kad će se isprazniti. Evo mog posta za slicno VV smece od baterije pre godinu i po,uzeo sam je da imam nesto manje pri ruci kad mi zatreba a kostala je vise nego Twistica danas, I meni je bila dobra prvog tjedna... http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=32&t=1436E takvu imam i ja (samo jednu) i slažem se da je ta smeće. Mislim, može poslužiti onako za prvu ruku ali bolje je zaobići. Ova o kojoj pričamo je Ego-V i Ego-V V2 (imam ih obije). Koliko sam do sada uspio vidjeti stvarno daju napon koji se podesi i rade bez problema (za sada).
|
 |