Ivobbb je napisao:
Pozdrav svima, evo novi sam pa da se predstavim, Ivan, vapam sad negdje mjesec dana, zbog medicinskih problema ostavio sam pušenje i moram vam priznat da se osjećam super.
Moje pitanje je , imam dvije baterije 18350 800 mAh i jednu 18650 1600 mAh, punjač je iz Amerike i koliko god ih puno neće upalit zeleno svjetlo da je gotovo, čak ni kao neko blicajuće zeleno da je pri kraju. Provjerio sam napone 18350 napuni najviše 3.53 V a 18650 pokazuje mi 4.17 V, nevjerujem ni punjaću a ni baterijama.Punjać je spojen preko običnog prekidača ali i ako spojim sa transformatorom iz chip za 60kn ,ista stvar. Kaj bi mi preporučili, drugi punjač, baterije?? Planiram uzet baterije CR123A pa bi bilo dobro da je punjač koji puni sve 3 vrste i po mogučnosti što kvalitetniji i što brži. Dug post, jbg drukčije neznam. Pozdrav!!
VPLF!!

Ti ne znas kaj imas.
Napon od 4,17V je odlican za Li-Ion baterije.
Napon od 3,53V je odlican za LIFEPO4 baterije.
MOD je predvidjen za 3,7-6-7,4V.
E sad ili punjac ili ti ne raspoznaje Li-Ion od LIFEPO4 baterije.
Pitanje na koje trebam odgovor je dali i dalje namjeravas koristiti ove atomizere ili ides na neke ˝klasicne˝. Tek tada mozes dobiti odgovor koje baterije trebas kupiti i u kojoj kombinaciji ih koristiti.