Evo danas stigli... ako se mene pita ovo radi u AVG a ne RMS modu što znači da če vam ovaj uređaj davati daleko
veču voltažu od one koju bih trebao! Modul je baziran na PWM modulaciji kao i svi drugi kineski vv/vw modovi
što znači da mu je izlazni napon čas upaljen a čas ugašen i problem je što on kalkulira
srednju vrijednost te ON/OFF modulacije te je maksimalni napon pulsa veči od nego
bi trebao biti tako da se ne iznenadite ako bude spaljenih atty.a ako ga odvrnete do kraja.
Drugi problem je njegova širina i meni od moja 3 kineza samo 1 uredno prima kick...
pretpostavljam da če svi oni sa jeftinim kineskim telescope modelima imati problema
jer su razlike u cijevima prilične.
Uglavnom obavezno krenuti sa manjom snagom jer 10W na ovome nije ni blizu 10W sa VAMA!
Kada bih snagu uspoređivao sa Vamom rekao bih da kick morate podesiti neka 2.5W slabije da bi bili
negdje blizu...
Kickovi su ok za sada s obzirom da ih tek danas testiram ali taj AVG me ubija u pojam....
mislio sam da su kinezi dosada več naučili lekciju po pitanju toga

...još malo pa če pustit u prodaju kick v2, pa v3, v4 itd....očito im je to glavna marketinška shema