| Autor |
Poruka |
|
yozotrinity
|
Naslov: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 03 svi 2013 22:16 |
|
|
Oko 2 mjeseca parim. Poćeh s onim kineskim što liče na prave cigarete, s izmjenjivim jednokratnim tankovima. Pa sam skužio da mogu kapat tekućinu direktno na coil svako toliko da bi dobio ok paru. Ali baterija je bila kratkotrajna, i bug-ovita. No, nakon mjesec dana nabavih ego bateriju i Clearomizer(cartomizer) model ''Kanger T2''. I onda sanm krenuo narucivat iz kine neke CE4 i T2 varijante koje su bile totalna koma. Pa sam kupio MT3...ali nemam tu paru koju sam imao. A gospodin od kojeg sa kupio onog pravog vishe nije dostupan. Ovako to izgleda: http://www.e-smokeytreats.com/Kanger-T2-Replacement-Coils_p_628.htmlProšlo je mjesec dana pa mi malo para mjenja okus...vidi se da je coil zagoren. Na poljskom site-u neki slicni clearomizer zovu ''vivi CC'' Jel to isto? Zna li netko gdje se moze jos nabaviti, kanger t2...ili neki koji daje puno pare kao ovaj?
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 03 svi 2013 23:57 |
|
|
yozotrinity je napisao: Oko 2 mjeseca parim. Poćeh s onim kineskim što liče na prave cigarete, s izmjenjivim jednokratnim tankovima. Pa sam skužio da mogu kapat tekućinu direktno na coil svako toliko da bi dobio ok paru. Ali baterija je bila kratkotrajna, i bug-ovita. No, nakon mjesec dana nabavih ego bateriju i Clearomizer(cartomizer) model ''Kanger T2''. I onda sanm krenuo narucivat iz kine neke CE4 i T2 varijante koje su bile totalna koma. Pa sam kupio MT3...ali nemam tu paru koju sam imao. A gospodin od kojeg sa kupio onog pravog vishe nije dostupan. Ovako to izgleda: http://www.e-smokeytreats.com/Kanger-T2-Replacement-Coils_p_628.htmlProšlo je mjesec dana pa mi malo para mjenja okus...vidi se da je coil zagoren. Na poljskom site-u neki slicni clearomizer zovu ''vivi CC'' Jel to isto?Zna li netko gdje se moze jos nabaviti, kanger t2...ili neki koji daje puno pare kao ovaj? Je,to ti je to.
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 04 svi 2013 10:00 |
|
|
|
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 04 svi 2013 10:18 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Jozo, ja uz sada već štošta drugo i dalje smatram CC jako dobar clear. Kupovao sam ih na HG i bili su super. http://www.heaven-gifts.com/gallery-223.html Sada ih već duže vrijeme nema u ponudi Onda sam jednom naišao na duplo jeftinije pod imenom T2 i naručio. Na linku je slika koja nije odgovarala proizvodu koji mi je stigao. Doduše može se izabrati sa dugim ili kratkim fiberom, ja sam tražio sa dugim i dobio sam točno ovakve kao što su na tvom linku. http://www.e-liquid.cn/clearomizer-t2-c ... 81af7bb163 ali moram reći da sam ih razdjelio (5 clirova i još 5 grijača) jer u odnosu na one sa HG bili su totalno bezveze (puno viška zraka, huče dok vučeš) Na HG (CC) dugi fiber podrazumjeva dužinu od cca 1 cm sa svake strane o ovi sa e-liquid-a imaju cijelu grivu koju je nepraktično ubaciti u tank. Sa HG (CC) zrak dobivaju kroz 2 rupice pri dnu baze a ovi odozdo preko konektora... CC-ova i grijača ima i kod nas samo su skuplji nego vani npr http://ecigareta.hr/shop/e-grijaci-za-clearomizere...a mogao si nešto napisati i u Who UR viewforum.php?f=26
|
|
 |
|
 |
|
yozotrinity
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 04 svi 2013 23:17 |
|
|
Wow. Hvala Vam na odgovorima. I na linku za domaćeg dobavljača, no volio bih kad bih mogao negdje u Zg nabaviti. Narucit cu iz Poljske najvjerojatnije 5 grijaca i tank. U međuvremenu sam oprao grijač sa alkoholnim octom u kombinaciji sa soda bikarbonom. Malo je sad osvježen. Ne mogu suditi za neke druge kombinacije, naime ja sam probao varijante CE4, i takodjer nesto sto se zove T2 sa chinabuye. I razočarale su me. No, možda sam subjektivan, ali najviše me razočarao MT3, kojeg sam u Zg nabavio (čini mi se solidna izvedba). Nema pare, i vučem previše zraka, ali čini mi se da naglašava malo više aromu. No, sad mi je sinulo da ne znam otpor na mom grijaču, tj. ne znam da li će varijanta 1.8 Ohma biti dovoljna. Naime, ja sam porijeklom bodul, volio bih puno pare sa malo potrošnje tekućine he he  . Hvala još jednom. Oz.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 04 svi 2013 23:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Samo jedno upozorenje i na evodu i na T3 i MT3 treba vrhom čačkalice ili lakom za nokte "zaštopati" jednu od tri rupe za zrak, onda sve radi puno bolje.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 04 svi 2013 23:29 |
|
|
|
Ma to si imal mt3 sa velikim otporom,na kojoj bateriji paris? Ja drzim mt3 2.5ohma na 6-6.5w iliti cca 4v,sve ispod je nula...i da napomenem da je dobro napravit dryburn na njemu odmah prihe parenja,inace zajebava dva tri dana
|
 |
|
yozotrinity
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 10 svi 2013 23:32 |
|
|
Malo kasnim s odgovorom. Imam dve baterije. Nazalost ne znam tocno kojeg su tipa (imaju unutarnji i vanjski navoj... i tiskano Ego-t). Jednu sam kupio sa DX, kao 1100 mAh, no dobro...Unimer mi cita oko 4.3 V. No, radi vec vise od mjesec dana. Imam i jednu od 650 mAh...ta mi se cini puno bolje kvalitete, no ona je 3.7 V. A tekucine mi mjesa jedan super tip. Koristi Flavor Apprentice ''parfeme'', i okusi koje sam narucio su mi OK. Sve u svemu ja sam zadovoljan vaper : )... ako me zadovolje Vivi CC clearomizeri koje sam narucio sa ego2pl. zeo sam sa otporom od 1.8 Ohma, nadam se da ce bit puno pare  . Mozda nekom ovo dodje ''handy'': http://www.sincityesmoke.com/content/oh ... earomizersPozdrav
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu Postano: 11 svi 2013 06:54 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Ovi CC što si naručio su naoko vrlo slični sa T2 ali meni puuno bolji od T2. Jedna mala ali važna razlika - CC ima dvije rupice za zrak na donjem prstenu (ego c navoj) dok T2 zrak prima odozdo preko konektora - ima ga previše i prilično huči i srče dok se vuče, drugo sve je gotovo isto - pune se odozgo - odvrtanjem usnika, grijač je gore blizu što daje topliju paru od ostalih Kangerovih proizvoda koji su odreda sa grijačem na dnu. Samo treba reći i da grijači koje sam imao za T2 ne odgovaraju na CC (vanjski - unutarnji navoj) S obzirom na čemu ih koristiš otpor od 1,8 ohma ti je sasvim dovoljno. Od sličnih baterija uvjerljivo najbolja bi bila eGo_C twist (Joyetech - postoji 650, 900, 1000mAh) - promjenjiva voltaža (3,2- 4,8) potenciometrom (prstenom na vrhu)
|
|
 |
|
 |
|
yozotrinity
|
Naslov: Re: Kanger T2 ili slično tomu...tj. zadnje nabavke Postano: 06 lip 2013 22:21 |
|
|
He, moram prenjet zadnje dojmove oko recentnih nabavki. Naime, uspio sam složit dvije dobre kombinacije i promješat svoj liquid koji mi odgovara. Za toplu paru (i to velike količine): Vivi CC na 1,80 ohma (Ego pl) + Ego C2 upgrade baterija 3.3V napon (mtmstore) - Slatka, topla para kad je samo 50/50 PG/VG bez arome pomješan (kupljen u ljekarni Kemig) - Kod parenja gotove aromatizirane tekućine lagano, suptilno naglašava aromu...no naravno to ovisi od tekućine do tekućine (ova moja je od bluevaper-a, arome Flavor apprentice) a hladnu paru (isto velike količine): Kanger MT3 na 1,80 ohma (mtmstore) + Ego C2 upgrade baterija 3.3V napon (mtmstore) - Manje slatka, hladna para kad je samo 50/50 PG/VG bez arome pomješan (kupljen u ljekarni Kemig) - Kod parenja gotove aromatizirane tekućine dosta naglašava aromu...no naravno to ovisi od tekućine do tekućine (ova moja je od bluevaper-a, arome Flavor apprentice) No, naravno, to je subjektivno...no mozda nekom pomogne kod odabira... Pozdrav
|
|
 |
|
 |