Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Kanger T3
 Post Postano: 30 svi 2013 15:40 
Moderator

Već duže vrijeme imam u ladici nekoliko Kanger T3 clearova i povremeno sam koristio jednoga od njih. Danas sam ih napunio sa nekoliko različitih tekućina i malo ih isprobavao . Općeniti utisak mi je bio da su malo prigušeni i u pari i u aromi. Kada sam ih rastavio vidio sam dva tanka wicka iznad grijača. Maknuo sam ih i malo eksperimentirao sa različitim debljinama i brojem wickova.
Na kraju sam dobio jako dobre rezultate kada sam preko tvorničkog grijača stavio 1 mm wick koji sam pincetom raspleo i pažljivo rasporedio preko i oko grijača. Malo mi je bilo sumnjivo jer kada sam stavio središnji "dimnjak" preko grijača imao sam utisak da će ovaj tanki wick ispasti sa strane sam od sebe.
Natočio sam trandardnu tekućinu 70/30 PG/VG i rezultati su bili odlični:
Para - obilna i gusta
Aroma - Jako dobra i izražajna, neusporedivo bolja od tvorničkog setupa
TH - blagi do izraženi, baš kako volim
Uvijek u ego suknjici na T3 i MT3 začepim čačkalicom jednu od rupica, ali sada sam je izvadio i nisam uopće imao airy osječaj, samo blago topla para.
Sve sam isprobavao sa noname twist baterijama i to na 3,8 - 4 V, otpor grijača je 2,8 ohma.

Poslije sam tako složeni clear isprobao na vamo vw i na 8,5 w dobio najjaču aromu.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kanger T3
 Post Postano: 31 svi 2013 11:44 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
spavle je napisao:
...Uvijek u ego suknjici na T3 i MT3 začepim čačkalicom jednu od rupica, ali sada sam je izvadio i nisam uopće imao airy osječaj, samo blago topla para.
Sve sam isprobavao sa noname twist baterijama i to na 3,8 - 4 V, otpor grijača je 2,8 ohma.

Poslije sam tako složeni clear isprobao na vamo vw i na 8,5 w dobio najjaču aromu.

Svaka čast, imaš volje isprobavati...(mene T3 i MT3 na prvu nisu baš zadovoljili (aroma i povremeno slab dotok) pa su mi rijetko u uporabi).
Također mi je bilo previše zraka sa večinom Kangerovih clirova na Joyetech (bar mislim da je) twistu ali na vamu evod bez adaptera a T3 i Mt3 sa adapterom mi dobivaju nešto manje zraka i ne treba čepiti rupe ...(za twist mi je najčešće rezerviran CC s kojim sam od početka parenja bio zadovoljan) Jasno mi je da evod na vamu dobiva manje zraka jer upadne unutra ali iz nekih razloga i ova dvojica navedenih bolje rade sa adapterom (manje zraka-ako nije umišljanje)

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club